icon

Hyperaktívny močový mechúr

jessie222
25. okt 2013

ahojte, chcela by som nájsť niekoho, komu diagnostikovali hyperaktívny močový mechúr. Už sa s touto diagnózou trápim skoro rok, brala som lieky (vesicare), ktoré veľmi nezaberali, cca pred mesiacom som ich vysadila kedze by sme chceli babatko. CHcela by som nájsť niekoho s podobným problémom. Časté nutkanie na močenie, pobolievanie v podbrušku, pocit nevyprázdneného mechúra átď. A nikdy neboli v moci potvrdené baktérie, čiže to nie je zápal mčového mechúra....

Strana
z3
cukroska
Autor odpoveď zmazal
domcek77
27. jan 2025

@cukroska Niekedy tiez mam hyperaktivitu iba kvapky a potom cievkovanie. Ja mam same infekcie.A tak ako ste pisali ziadne kino,koncerty, cesty..vecer nespavam cista katastrofa.
Skuste sa informovat na botox ze to pomoha na udrzanie mocu. Su aj nejake pasky.
Viem si predstavit tie bolesti.
Drzim paste✊🏻

cukroska
Autor odpoveď zmazal
anonym_cc8a30
16. dec 2025
@cherry1981

@jessie222 Ano robili mi aj cystoskopiu,a cele kompletne urodynamicke vysetrenie... Ake lieky som brala to Ti neviem povedat, uz si nepamatam, ale pomohli mi, ale nebrala som ich dlhodobo. Ja som bola na urogynekologii, navysetreniach. Ja som mala take stavy, ze len co som vysla zo zachoda, uz som musela znova bolo to hrozne presne ako ked mas zapal mechura ale toto bolo este horsie.Tlak a pobolievanie v podbrusku som mala tiez

@cherry1981 zdravím ja mám reflexný neurogenny močový mechúr plus retenciu mne tiež stále treba aj keď sa vycievkujem nonstop viete mi niečo poradiť ?

domcek77
16. dec 2025
@anonym_cc8a30

@cherry1981 zdravím ja mám reflexný neurogenny močový mechúr plus retenciu mne tiež stále treba aj keď sa vycievkujem nonstop viete mi niečo poradiť ?

@anonym_cc8a30 tiez po cievkovani som potrebovala cikat nutkalo ma.( zmenila som cievky)

sesy9
17. dec 2025
@liluska5

Ahoj, trpím tým aj skoro 3 roky. nasjkôr som brala solifenacin a to mi pobohlo všetko sa vratilo do normalu len mi museli vybrat mandle a po výbere mi lieky na mechur prestali účinkovať a bolo to 100x horšie. Rok beriem betmigu 50 a môžem povedať nedá sa to porovnať o dosť lepšie konečne prespím celú noc len tie lieky nezaberú hned mne až na tretí mesiac, treba ich užívať podstivo lebo potom nemaju žiadny efekt 🙂 ja už budem snimi končiť za tri mesiace tak som docela zvedavá či budem musieť brať dalej alebo budem mať stým konečne pokoj 🙂

@liluska5 mozem sa spýtať vy beriete betmigu kvôli hyperaktívnemu mocovemu nechuru?

sesy9
17. dec 2025
@domcek77

@anonym_cc8a30 tiez po cievkovani som potrebovala cikat nutkalo ma.( zmenila som cievky)

@domcek77 aké cievky ste zmenili ? Mne chodia od značky braun .. ale nemyslím si že to bude v cievkach ja mám reflexný neurogenny močový mechúr a retenciu mocu už a nikto mi nevie dať nejaký liek na to ani nič tak už neviem čo robiť cievkovanie akoze kus vyprázdni mechúr ale mňa nutka nonstop čakám na neurologiu ale neviem čo ďalej

domcek77
17. dec 2025
@sesy9

@domcek77 aké cievky ste zmenili ? Mne chodia od značky braun .. ale nemyslím si že to bude v cievkach ja mám reflexný neurogenny močový mechúr a retenciu mocu už a nikto mi nevie dať nejaký liek na to ani nič tak už neviem čo robiť cievkovanie akoze kus vyprázdni mechúr ale mňa nutka nonstop čakám na neurologiu ale neviem čo ďalej

@sesy9 mala som tie male zelene a potom som zacala pouzivat tie modre set -sackomsu dlhsie. Mam skoro ako vy neurogen. Mocov.mechur -nutkanie furt. Boli ste na urodynamickom vysetreni?.
Ste sterilna nemate bakterie? Poznam vase pocity ze nikto nevie pomoct.
Napiste mi do sukromnej spravy

domcek77
17. dec 2025
@sesy9

@sesy9 som bola v Martine - tam je na nasu dg. Doktor

Strana
z3