Mám problém so spánkom

tamarabartman
27. feb 2023

Ahojte mám 18 rokov od 13 rokov teim úzkosťami a panickym atakmi ktoré už cez deň nemavam no mám problem so spankom. Niekedy nespim celu noc inokedy 3 hodiny a inokedy zaspim normálne .. no posledný týždeň je to katastrofa tuto noc som spala 2 hodiny .. veľmi sa bojím ze už nebudem normálne spávať. Nič ma netrápi v živote ..len tento spanok …poraďte prosim čo nato..kto mal pdoobny problem..nejaké prípravky alebo typy

nique
27. feb 2023

Nie som odbornik a nemam ziadnu skusenost s uzkostami. Ale mam skusenost s nespavostou. Nespim, pokial som v izbe sama. Trvalo mi dlho na to prist, v com je problem. Skusala som vsetky mozne metody, cvicit, feng-shui izbu, jest, nejest. Bolo to v obdobi od 22r-27r, ked som byvala v podnajme. Potom som sa zoznamila s manzelom. Ked bol doma, spala som dobre, ak isiel na sluzobku, opat od 02:00 rano do 06:00 som nespala ani na minutu. Vraj na to pomaha aspon zvieratko.
Drz sa!

lucka_ke
27. feb 2023

skús Melatonín 1 mg večer pred spaním, každý deň

janetinka27
27. feb 2023

@tamarabartman ahoj, riesila by som to s rodicmi a tiez s lekarom, ktoreho navstevujes kvoli uzkostiam a panickym atakom. spanok je pre organizmus velmi dolezity a prave nedostatok spanku zhorsuje psychicky stav cloveka. neriesila by som to na vlastnu past, urcite v spolupraci s lekarom.
mam tri kamaratky, ktore sa liecili ambulantne, ale vzdy, ked sa im zhorsil spanok, zhorsil sa im velmi psychicky stav a museli ist lezat do nemocnice.