Mám rakovinu a malé deti. Ako sa s tým vysporiadať?
Ahoj volam sa Slavka mam 29 rokov a vcera som zistila ze mam zhubny nador v ustach. Mame dve male deti 3 rocneho Adamka a rocneho Matka. Stale sa pytam preco ja a stale musim na to mysliet. Co sa stane ak liecba nepomoze co bude s manzelom a detmi. Chela by som keby sa mi ozvala nejaka mamicka co to zazila alebo prave preziva neviem ako sa s tym vysporiadat. Dakujem
@anjika42 odoslalo sa mi to skôr ako som dopisala
Náš sused ochorel, vôbec som nevedela ako reagovať...som sa stretnutiam tak nejako vyhybala,no donekonečna to nešlo.. To prvé stretnutie bolo ťažké, veľmi som rozmýšľala čo povedať a ako povedať...tie ďalšie stretnutia boli už lepšie no pre mňa stále ťažké a smutné....
áno, mandyx, vdaka za opýtanie, predminulú stredu mi vyberali nález z pľúc, histologiu ešte ale nemajú
dúfam, že zajtra sa to dozviem, idem na vybratie stehov
Držím palce silno
tak origo bolo zistené v pľucach, pýtala sa ma jedna lekárka, či som bola na umelom oplodnení, ja som si dávala asi 5 injekcií hormonálnych kvôli otehotneniu, vraj mali tam štyri ženy, nefajčiarky, ktoré boli na umelom oplodnení a dostali karcinom pľuc
drzim silno palce...kolegyna tiez nahodne zisteny adenokarcinom pluc....odbornici poradili nove produkty- silne superantioxidanty...kto chce info poslem..
velmi dobre sa drzi, uz je v praci...
v strave roky chybaju antioxidanty v dostatoc. miere, preto vela diagnoz...
Inak ja mám adenokarcinom, a čítala som o malobunkovom karcinome, že bez liečby človek prežije max 6 týždňov😈 inak asi už majú liek pre mňa, snáď ho poistovna schváli
Názov lieku zatiaľ neviem.
Dúfam aj ja...vybrali mi jeden útvar z pľúc a dva z podhrudnice. Malý je veselý, niekedy sa hádže o zem, niekdy som vyčerpaná jak neviem čo... Ale keď má dobrú náladu, je ako slniečko. A inak zatiaľ vládzem, len státie mi robí problémy a ťažšie sa mi dýcha, keď je zamračené.
Drž sa. Ja mám prvú časť, snáď tu ťažšiu, chemoterapií, za sebou. Nie je to prechádzka ružovou záhradou,ale dáš to....veľa sily.

jáj, báli by sa, že by uvideli chodiacu mrtvolu? ale keby to bolo tak, nepísala by som na facebookk,nevládala by som 🙂