Mám rakovinu a malé deti. Ako sa s tým vysporiadať?
Ahoj volam sa Slavka mam 29 rokov a vcera som zistila ze mam zhubny nador v ustach. Mame dve male deti 3 rocneho Adamka a rocneho Matka. Stale sa pytam preco ja a stale musim na to mysliet. Co sa stane ak liecba nepomoze co bude s manzelom a detmi. Chela by som keby sa mi ozvala nejaka mamicka co to zazila alebo prave preziva neviem ako sa s tym vysporiadat. Dakujem
@slavka2010 drž sa pozitivne myslenie je najviac teraz zvladneš to a presne čaka ťa rodinka dve detičky a manžel určite ti pomôžu a podporia ťa aj v najťažšich chviľach aj blizky len musiš veriť a pozitivne myslieť to je najdôležitejšie drž sa
doktor google píše, že pri nádoroch mozgu bolí hlavu, no počula som aj to, že pacientov vtedy nebolí nič...mňa ked už hlava nebolieva tak ako predtým, mám sa báť?
Vy, ktoré ste choré, ako budete tráviť Vianoce? Ja upečiem max dva druhy a keď sa zjedia, tak potom ďalšie. A včera som vyrábala z látkovej plienky snehuliaka, syn mu namaľoval oči, usta a nos, ja som vystrihovala a vešala.
Dieťa malo v noci teplotu, aj kašle - ja s ním spávam v posteli, ako sa mám chrániť, keď rúško mi v noci vadí? Samého ho nechcem nachať spať, lebo sa stále odkopáva. Sám spal len vtedy, keď ja som mala kašel.
na tak, že namiesto bláznenia sa na ihrisku sme ostali doma a synovi som dávala lieky...a teraz som už aj ja prechhladnutá
Dnes idem na magnetickú rezonanciu. Ani mi nemusia dávať slúchadlá, lebo to vŕtanie a kladivká a iné zvuky, ktoré tam púšťajú, sú oproti tolu, ako moje dieťa vrieska pri odsávaní soplíkov, rajskou hudbou.
Tak veru - pišťanie, vrtanie, kladivá - ako v takom lepšom horrore
nie, je to bez hudby, sluchadlá sú na ochranu sluchu - ale tie zvuky sä ako trash metal 🙂
ved tam treba mať zavrete oči, tak človek ani nevidí, že kde je 🙂
Tieto dni dosť kašlem, aj manžel ale menj. Pri vyšetrení som sa držala. Aj doma som sa rozkašľala a dieťa práve niečo chcelo. Manžel to počul, aj mňa videl a počul, že kašlem a nič. Tak som sa ho opýtala, že prečo synovi nedal, čo chce, keď ja kašlem a on na to, že aj on kašle. Výýýborne. Lenže on nemá rakovinu, takže aj ten kašeľ lepšie znáša.
Ale nervy nemám v hlave, ale tam, kde by ich mohla skontrolovať gynekologička. A ako mám oddychovať? Treba upratať, navariť, zajtra chcem ísť aspoň na chvíľu s dieťaťom von.
Ja mám tiež nie bohvieakú autoritu, ale manžel ju má fakt nulovú. Napríklad pred chviľou dieťa búchalo drevenou paličkou do steny, muž sedel pri ňom. Až ja som po niekoľkých minútach došla do izby a poličku mu zobrala.Alebo syn búchal manžela nejakou hračkou po hlavy a on tak kamarátsky na neho, že čo to. Mňa keby syn treskol raz, hračku mu vezmem a ďalší deň ju neuvidí. Nemusí sa rozčuľovať ako ja, ale on dovolí malému fakt všetko a ani trochu nevie byť prísny, ani keby sa neviem čo dialo.
oprava: paličku som mu zobrala
Nevideli tam v priebehu MR nič zlé, ale v utorok budú výsledky.
Máte tu niektorá preukaz ZŤP? Pýtam sa preto, lebo napriek tomu, že som bola celý deň doma, mi pštár vhodil do schránky ten žltý papierik na doporučenú zásielku. Bojím sa, že na Pošte bude veľa ľudí a ja keď stojím dlhšie ako 5 minút, tak už mi je zle. Neviem, či by som sa na základe preukazu mohla predbehnúť.
nie, v Ružinove súzameraní na pľuca...inak všetko na prd, tá operácia spolu s vyberaním maternice nepomohla, keď zakašlem, vždy si cvrknem...takže som totálne sebecká a nevdačná a možno aj preto som ochorela- manželovi ani svokre som to nehovorila, načo

No a či je lepšie sa doma ľutovať, alebo mám fungovať ako doteraz, pokiaľ budem vládať - ja som taká (možno je to zlé), že pokiaľ sa cítim dobre, tak robím niekedy aj za dvoch