icon

Mám rakovinu a malé deti. Ako sa s tým vysporiadať?

slavka2010
18. feb 2011

Ahoj volam sa Slavka mam 29 rokov a vcera som zistila ze mam zhubny nador v ustach. Mame dve male deti 3 rocneho Adamka a rocneho Matka. Stale sa pytam preco ja a stale musim na to mysliet. Co sa stane ak liecba nepomoze co bude s manzelom a detmi. Chela by som keby sa mi ozvala nejaka mamicka co to zazila alebo prave preziva neviem ako sa s tym vysporiadat. Dakujem

laaska
17. jan 2017

@dankabodvanka ano stale ju citam! V nasom kostole sa stalo vela zazrakov od vyliecenia takejto choroby, po vyliecenie hlucheho dietatka diagnostikovaneho viacerymi lekarmi, a tak isto zazrak pri operovanom chlapcovi na srdce, ktoremu zmizla aj jazva z operacie. Vsetko zdravotne zdokumentovane. A nepisala som, aby sa clovek vzdal konvencnej liecby, ta je potrebna! Pisala som, aby clovek cital Bibliu aby sa choroba nevratila - je to tak, ze porovnas svoj zivot a to co je napisane v Evanjeliu. (ak zistis, ze nieco nerobis tak to urob - napriklad odpusti svojim nepriatelom, nie 7x, ale 77...atd.) A dalsia vec, ak nemas k tejto teme co povedat, tak nekomentuj, nijako tym cloveku nepomozes.

dankabodvanka
18. jan 2017

@laaska Nejaká sekta ti vymyla mozog ☹

anjika42
18. jan 2017

Od čoho závisí, či sa človek vylieči? V prvom rade asi od toho, v akom štádiu sa choroba zachytí, od liečby - ale aj o toho, že človek verí tomu, že sa vylieči a nepripúšťa si chorobu? Som neveriaca a určite to nezmením. Takže na bibliu a vyššie mocnosti neverím.

mandy29
21. jan 2017

@anjika42 ako si dopadla,uz vies nieco nove?

janinah
21. jan 2017

@dankabodvanka len aby si raz nebola v situácii,že takú "sektu" budeš hľadať aj pod zemou....čo by ti dala vieru,energiu a silu bojovať.....
robila som s onkopacientami,mám ich v okolí .....veľmi pomáha viera,je jedno či v Boha,anjela strážneho,alternatívnu liečbu,liečiteľov,vlastnú silu /len ju treba kdesi čerpať/..akonáhle sa človek o☹pustí psychicky a prestáva veriť v uzdravenie vtedy okamžite choroba vyhráva

anjika42
21. jan 2017

mandy 29, asi až další stvrtok alebo piatok budú výsledky

montek
21. jan 2017

@anjika42 Moc ,moc držím palce. Hlavne pozitívne myslenie.Veľa síl ti dodá aj synček,keď uvidíš jeho krásny úsmev,rozžiarené očká aj tebe bude lepšie.Vyhráš a musíš vyhrať,lebo on za to stojí ,aby si bola pri ňom a bola jeho ochranná ruka ešte dlhé,dlhé roky.On ti dá silu bojovať 🙂

mandy29
21. jan 2017

@anjika42 Drzim ti palce aby vysledky boli dobre...ake tazkosti si mala?aj zvysenu teplotu?

mandy29
21. jan 2017

@anjika42 💞

dankabodvanka
21. jan 2017

@janinah Neprekrúcaj moje slová, reagovala som na laasku a tie jej nezmysly o Biblii, že ked ju bude čítať, tak vyzdravie😒 Ešte z čítania nikto nevyzdravel😅

anjika42
21. jan 2017

joj, veru nič mi nie je, keby tie uzliny neboli zväčšené, ani na to neprídem..teda, ak by som prišla, bolo by už neskoro

anjika42
22. jan 2017

joj montek, môj synček má už obdobie vzdoru, takže možno ma infarkt chytí skôr, ako sa dozviem presné výsledky😠

montek
22. jan 2017

@anjika42 No to poznám aj ja ,tiež to mám doma 🙂 Niekedy to je fakt na infarkt. No, ale keď večer zaspí a sledujem ho, by som ho "spapala" 🙂))

marusia12
22. jan 2017

@laaska v kostole? Piješ alebo huliš?

anjika42
23. jan 2017

ozaj a tá známa bylinkárka z Vrbového - meno sa dá nájsť cez google, nechcem uvádzať - sa zaoberá aj rakovinou? bola som u nej raz kvôli otehotneniu, možno aj vďalka nej sa to podariloo, aj vďaka iscare - samozrejme aj liečbu pri tej chorobe treba dodržiavať, ale ona ako odborníčka na bylinky či neporadí nejaké čaje, ktoré trebárs uľavia organizmu po chemo alebo pol ožarovaní a podobne...

anjika42
26. jan 2017

výsledky síce ešte v rukách nemám, ale po telefone mi povedali, že to vyzerá na rozsiahlejšie a že mám ísť na doplňujúce gynekologické vyšetrenie - ale prečo sa potom, opakujem, cítim výborne? ako ale nadšená nie som

tilly
26. jan 2017

@anjika42 ako dopadla PETka? kde si bola? ja som bola den po tebe. 18.1. a este mi nikto nevolal ohladom vysledkov. Cakam, ze sa mi ozve moj lekar, kedze k nemu pridu. Ty ako? uz nieco vies?

tilly
26. jan 2017

@anjika42 ja som sa tiez citila vyborne, nic mi nebolo a aj tak som bola chora... neboj, dostanes sa z toho, hlavne nech rychlo zistia, co ti vlastne je a kde to mas usadene. Potom uz len pozitivne mysliet a das to. Drzim palce

anjika42
26. jan 2017

no, oni to omylom miesto do Ružinova posli na Antolskú 😀 ale už je to v Ružinove a tam mi povedali, že to treba ihneď riešiť ... ozaj, ty si bola ako dlho v nemocnici? A kde ti to našli?

anjika42
26. jan 2017

pet ct mi robili na Heydukovej

tilly
26. jan 2017

@anjika42 ja som nebola v nemocnici vobec. Aj uzliny mi vyberali v lokalke, do hodiny som bola doma. Prvu Petku mi robili na heydukovej, tuto druhu v Karlovke
a teda liecit ta budu na heydukovej alebo v nou?

anjika42
26. jan 2017

to veru neviem, možno na Kramároch NÚSCH, lebo keď si prečítam výsledky, tak ma trafí šľak ... vraveli mi, že si mám doplniť gyne a gastro vyšetrenia, najviac sa bojím, aby to nebol pankreas

yukki
26. jan 2017

@anjika42 trim še!
Zatiaľ máš k tomu ohromný prístup...tak tfuj tfuj tuj, nech ti guráž vydrží - a neboj, aj mne tak mudr povedala-rýchlo si hľadajte chirurga. Ale, to pred vyše 5 rokmi. Tak obehaj tie dve vyšetrenia a hor sa do boja.

anjika42
26. jan 2017

no, nález je v oblasti hrudníka - nerozumiem, v živote som si nedala jedinú cigaretu a toto...niekto vyfajčí 50 denne a nič mu nie je

katrin21
26. jan 2017

https://www.facebook.com/OtvorteSiOci/videos/84...

odporucam pozriet a liecbu podporit aj tymto..

womankc
26. jan 2017

@anjika42 ono pasívne fajčenie môže byť zákernejšie ako aktívne , nefajčili trebárs rodičia,alebo nerobila si vo fajčiarskom prostredí????
prajem skoré uzdravenie a veľa síl a optimizmu

mandy29
26. jan 2017

@anjika42 Drzim palce...a co bude teraz nasledovat?

nell77
26. jan 2017

Preco tak stare prispevky modrykonik????

tilly
26. jan 2017

@anjika42 a nebude to lymfom predsalen? Aj ten zvykne prerásť do pľúc... Este ti nepovedali, čo to je?

bodka13
26. jan 2017

@nell77 aké staré príspevky?