Mám rakovinu a malé deti. Ako sa s tým vysporiadať?
Ahoj volam sa Slavka mam 29 rokov a vcera som zistila ze mam zhubny nador v ustach. Mame dve male deti 3 rocneho Adamka a rocneho Matka. Stale sa pytam preco ja a stale musim na to mysliet. Co sa stane ak liecba nepomoze co bude s manzelom a detmi. Chela by som keby sa mi ozvala nejaka mamicka co to zazila alebo prave preziva neviem ako sa s tym vysporiadat. Dakujem
@laaska Nejaká sekta ti vymyla mozog ☹
Od čoho závisí, či sa človek vylieči? V prvom rade asi od toho, v akom štádiu sa choroba zachytí, od liečby - ale aj o toho, že človek verí tomu, že sa vylieči a nepripúšťa si chorobu? Som neveriaca a určite to nezmením. Takže na bibliu a vyššie mocnosti neverím.
@dankabodvanka len aby si raz nebola v situácii,že takú "sektu" budeš hľadať aj pod zemou....čo by ti dala vieru,energiu a silu bojovať.....
robila som s onkopacientami,mám ich v okolí .....veľmi pomáha viera,je jedno či v Boha,anjela strážneho,alternatívnu liečbu,liečiteľov,vlastnú silu /len ju treba kdesi čerpať/..akonáhle sa človek o☹pustí psychicky a prestáva veriť v uzdravenie vtedy okamžite choroba vyhráva
mandy 29, asi až další stvrtok alebo piatok budú výsledky
@anjika42 Moc ,moc držím palce. Hlavne pozitívne myslenie.Veľa síl ti dodá aj synček,keď uvidíš jeho krásny úsmev,rozžiarené očká aj tebe bude lepšie.Vyhráš a musíš vyhrať,lebo on za to stojí ,aby si bola pri ňom a bola jeho ochranná ruka ešte dlhé,dlhé roky.On ti dá silu bojovať 🙂
@janinah Neprekrúcaj moje slová, reagovala som na laasku a tie jej nezmysly o Biblii, že ked ju bude čítať, tak vyzdravie😒 Ešte z čítania nikto nevyzdravel😅
joj, veru nič mi nie je, keby tie uzliny neboli zväčšené, ani na to neprídem..teda, ak by som prišla, bolo by už neskoro
joj montek, môj synček má už obdobie vzdoru, takže možno ma infarkt chytí skôr, ako sa dozviem presné výsledky😠
ozaj a tá známa bylinkárka z Vrbového - meno sa dá nájsť cez google, nechcem uvádzať - sa zaoberá aj rakovinou? bola som u nej raz kvôli otehotneniu, možno aj vďalka nej sa to podariloo, aj vďaka iscare - samozrejme aj liečbu pri tej chorobe treba dodržiavať, ale ona ako odborníčka na bylinky či neporadí nejaké čaje, ktoré trebárs uľavia organizmu po chemo alebo pol ožarovaní a podobne...
výsledky síce ešte v rukách nemám, ale po telefone mi povedali, že to vyzerá na rozsiahlejšie a že mám ísť na doplňujúce gynekologické vyšetrenie - ale prečo sa potom, opakujem, cítim výborne? ako ale nadšená nie som
no, oni to omylom miesto do Ružinova posli na Antolskú 😀 ale už je to v Ružinove a tam mi povedali, že to treba ihneď riešiť ... ozaj, ty si bola ako dlho v nemocnici? A kde ti to našli?
pet ct mi robili na Heydukovej
to veru neviem, možno na Kramároch NÚSCH, lebo keď si prečítam výsledky, tak ma trafí šľak ... vraveli mi, že si mám doplniť gyne a gastro vyšetrenia, najviac sa bojím, aby to nebol pankreas
no, nález je v oblasti hrudníka - nerozumiem, v živote som si nedala jedinú cigaretu a toto...niekto vyfajčí 50 denne a nič mu nie je
https://www.facebook.com/OtvorteSiOci/videos/84...
odporucam pozriet a liecbu podporit aj tymto..
Preco tak stare prispevky modrykonik????

@dankabodvanka ano stale ju citam! V nasom kostole sa stalo vela zazrakov od vyliecenia takejto choroby, po vyliecenie hlucheho dietatka diagnostikovaneho viacerymi lekarmi, a tak isto zazrak pri operovanom chlapcovi na srdce, ktoremu zmizla aj jazva z operacie. Vsetko zdravotne zdokumentovane. A nepisala som, aby sa clovek vzdal konvencnej liecby, ta je potrebna! Pisala som, aby clovek cital Bibliu aby sa choroba nevratila - je to tak, ze porovnas svoj zivot a to co je napisane v Evanjeliu. (ak zistis, ze nieco nerobis tak to urob - napriklad odpusti svojim nepriatelom, nie 7x, ale 77...atd.) A dalsia vec, ak nemas k tejto teme co povedat, tak nekomentuj, nijako tym cloveku nepomozes.