icon

Máte aj vy postvakcinačný syndróm?

18. jún 2022

Je to podobny ako postcovidovy, len tu to nikto neriesi a fakt je to problem pri ktorom obvodak pokrci plecami. V nemecku to uz zacali riesit, no u nas akokeby problemy neexistovali https://www.postoj.sk/108310/nemecki-lekari-vol...

Strana
z3
stanulienkat
18. jún 2022

Nie, nemam. Mam ale postcovid syndrom. Hlavne necitaj hentake platky. Nici sa z toho mozog. Budes mat postpostoj syndrom.

ziarifka
18. jún 2022

Mne sa zlomilo zdravie po 2. vakcíne, na tretiu som nešla. Prešlo už 9 mesiacov. Prvé mesiace som mala vysoký tlak, bolo mi fakt zle. Pravidelne sa mi opakujú bolesti kĺbov a triaška. Každé 2 týždne chytím od detí škôlkovú chorobu a mám ťažší priebeh ako deti. Doktorka mi povedala, že sa jej na to sťažuje veľa pacientov a ze sa s tým nič nedá robiť. Covid som ešte nemala, ani deti a manžel. Prvá dávka úplne bezpriznakovo, po druhej cítim, že mi znížila životnosť a som rozbitá.

Reakcie zástancov očkovania sú také, že si vymýšľam. Odporcovia očkovania sa tvária nadradene, že to mám za to, že som ich neposlúchla.

asia83
18. jún 2022

@ziarifka Môžeme vám veriť a nemusíme. Mám dve dávky, manžel tri, moji rodičia, jeho rodičia, jeho temer 90 ročná starká, naši známi, okolie, všetko očkovaní BEZ akýchkoľvek vedľajších účinkov. Ste (ak) cca jedna z 10 000, keď počítame celý očkovaný svet. Zato vedľajšie účinky neočkovaných po prekonaní Covidu-19, to je už iná káva.

katulienkax
18. jún 2022

@asia83 no vidíš never ja mam 2 kolegov 3 davkovych, kovid nakoniec tiež schytali a obaja ranné bolesti kĺbov , únava každé ráno, čo predtým nemali. Priebeh mali taký že týždeň ležali a vobec im ta tretia dávka nepomohla.

katulienkax
18. jún 2022

A pfizer zarába a zarába ďalej …

stanulienkat
18. jún 2022

Inak nerozumiem tejto teme. Je ich tu asi milion identickych. Ludia su konecne radi, ze si mozu od Covidu oddychnut a v tom sa niekto nudi a potrebuje vyvolat dalsiu burlivu debatu. Zas identicke odpovede, farmabiznis, strasne ucinky po vakcine, polovica znamych mrtva po ockovani, druha polovica ochrnuta a podobne stupudity.

iv007
18. jún 2022

Mam v sebe 3 davky Pfizeru, zaroven vakcinu proti klasickej chripke a spred 5 rokov vakcinu Silgard proti rakovine krcka maternice.Absolutne nic mi nebolo ani nie je,nebyvam chora, kovidu som sa cele 2 roky vyhla a to robim denne v kolektive 150 ludi.V blizkom okoli vsak vidim ake nasledky maju ludia po prekonani kovidu- traviace tazkosti,problemy so zrakom, srdcom a o psychike ani nehovorim..Sedim s kolegynou ktora nemoze spavat a je permanentne na tabletkach.Vsetkym vam prajem pevne zdravie a kriticke rozumne myslenie!

basska_b
18. jún 2022

Ono, skoro vsetci ockovani, ktori potom aj tak chytili COVID a maju teraz nejake zdravotne problemy, povedia, ze to je post-covid. Zaujimave, ze v mojom okoli ludia s "post-covid" su zaroven ti ockovani. Oni sami vedia, kedy im problemy zacali. Ja si myslim, ze ak doktori otvoria oci a zacnu vnimat suvislosti, tak raz pravda vyjde najavo. Ci uz je pravda ta, ze ockovanie neposkodzovalo zdravie, alebo ta, ze poskodzovalo. Vsetko raz vyjde najavo. A dobre, ze sa o tom pise

tayla
18. jún 2022

🍿🍿🍿

iv007
18. jún 2022

@basska_b je to presne naopak ako pises.Mamina pracuje na neurologii tak mam zazitky z prvej ruky ake rozne diagnozy a tazkosti maju ludia po prekonani - neockovani.Ockovani ked aj kovid schytali tak tym presli lavou zadnou ani len nevedeli.Nechajme to na lekarov a odbornikov a nie mamicky na materskej🙂

babovka2321
18. jún 2022

V mojom okoli su:
- neockovani s nasledkami
- ockovani, ktori mali covid este pred ockovanim s nasledkami
- ockovani, ktori mali covid po 2 davkach a po covide zacali nasledky
- ockovani s covidom bez nasledkov
- ockovani bez covidu bez nasledkov
- neockovani ktori uz nie su medzi nami
- ani jeden ockovany bez covidu s nasledkami
Po 3. ockovani sa mi vyhodil herpes, ale ako prisiel, tak aj odisiel.

iv007
18. jún 2022

@katulienkax pfizer zarabal davno pred kovidom a bude nadalej ako vsetky farmaceuticke firmy na svete.Ked si chora alebo tvoje deti nekupis im lieky ci vitaminy v lekarni? Aj ty ich podporujes a zarabaju na tebe🙂

lasoli
18. jún 2022

@stanulienkat ake platky?ved citak ze je to odborny vyskum.Nemas ty skor neziaduce ucinky skor z vakcin?;)Ako moj sused po korone ze znicene pkuca astma a take bludy rok mu davali kortikoidy zbytocne ,nakoniec ho vysetrili az v taliansku a tam zistilibze plica uplne ok ziadne poskodenie po korone ale zhorsil sa mu barerov pazerak;)
mama moja 2mes po 3 davke pfizer,1,2 davju mala astru mozgiva porazka.Takze tak a ze ziadne

lasoli
18. jún 2022

@babovka2321 v mojom okolo bsetdi neockovani po prekonani corony ci uz delty alebo inych variant bez problemov,ockovana mama nemala koronu ale po ockovani porazka.A suseda zaockovalinsice si rad vypil na 2den po ocko umrel.mlady 40r muz

sara07
18. jún 2022

@stanulienkat moja ked budeš v pohode žit , potom ta začokouju teba sa rapidne zhorši stav, mudr to je zhoda nahod alebo si vymyšlaš , nikto ti nevie dat liečbu , ty padaš na hubu tak až potom pochopíš skorej nie
ked ty si zvladla očkovanie super, ja ti to prajem, to je perfektné ale netreba zatvarat oči že to čo píše autorka neexistuje , ano existuje a xy rokov , čo myslíš prečo su vo svete komisie a fondy na odškodnenie po očkovaní pre srandu kralikov asi tažko
len na slovensku sa tvarime že nikdy nič , ja nie som odporca očkovania ale ano mám tažkosti po inej vakcinácii a žial ani ten sprosty stres som vtedy nemala

lasoli
18. jún 2022

@babovka2321 a este dodam ze v okoli skoro vsetxi ockovani dostali omicron este naviac

sara07
18. jún 2022

@basska_b na slovensku je to ešte potrva žial, ja mám poškodené zdravie po inej vakcine a viem že tu na sk budu dupkat že neexistuje , respektivne ti to povedia ale na papier málokedy daju ako keby si dostala prachy alebo čo

babovka2321
18. jún 2022

@lasoli no vidis, kazdy ma ine skusenosti. Z toho vyplyva, ze nemozes robit zavery na zaklade malej vzorky zo svojho okolia.

sara07
18. jún 2022

@babovka2321 a prosím ta kde máš skupiny neočkovaný , prekonaný covid s pcr povrdeným bez žiadnych následkov so žiadnym alebo ultra lahkym priebehom
ako čitam tak čitam táto čast je ako ignorovaná
lebo ja tam patrím a na pcr som šla len preto aby som mala ten zdrap papiere cely kovid u mna jeden večer kovova chut v ustach bez nasledkov a to mám aj iné dg pre ktoré som sa nedala očkovat

sara07
18. jún 2022

@iv007 aj neočkovaný mali covid bez následkov stále je tu tá skupina ludi aj deti či si to pripustiš alebo nie, a covid pcr potvrdeny a nie mala dávka

44janica44
18. jún 2022

Očkovaní s covidom vpred aj po očkovaní nikto žiadne problémy. Zato máme v rodine neočkovaneho 50 ročného čo bol 3 mesiace v nemocnici a už je takmer rok na PN.
Ale to je jedno proste ak niekto verí bludom o očkovaní tak verí aj tento postkovidak mi do očí povie ako na mojom očkovaní zarobil pfizer no sa len usmejem na jeho 3 mesačnom pobyte zarobili asi všetky farmafirmy a ďaleko viac ako na mojom očkovaní.
Mimochodom všimla som si že týmto zaručene pravdivym info o Tom ako to škodí veria ľudia čo ledva dokončili ucnovku ayslia si že odhalili medzinárodné sprisahanie sedením doma na gauči a sprnganim do mobilu a pravidelne prichádzajú so zaručeným info typu na Ukrajine sa zabíjajú Ukrajinci navzájom..
Pred 2 mesiacmi nás bohvie kto praskoval akože "peľom " čo bohvie čo nám urobí - normálne niekedy žasnem čomu ľudia veria, keby tak nasavali vedomosti ako nasávajú sprostosti z Facebooku.

babovka2321
18. jún 2022

@sara07 hovorim o mojom okoli. V mojom okoli je takmer kazdy zaockovany totizto. Mam len zopar nezaockovamych v okoli a neobislo ich to bez nasledkov, bohuzial.

ibajaanikiny
18. jún 2022

Moja starka ma-uz to trva rok,moj muz mal-vylizal sa z toho a 3tiu davku odmietol,moja znama,ktora je sestricka na ARE ma a uz je rok PN,lebo jej nikto nechce “dat na papier”,ze problemy so srdcom zacali do vtedy mladej a zdravej zene po ockovani. Ja som bola teraz dlho PN-som neockovana zatial-mala som vysoky tlak,pulz a dalsie veci a ako prve sa ma pytal obvodny,ci som ockovana,lebo toto maju teraz ockovani. Ale sklamala som ho,musel hladat pricinu inde…

stanulienkat
18. jún 2022

@lasoli Barettov pazerak mu nezistili na Sk? To kde ho preboha vysetrovali? Prva indicia pri plucnom ochoreni pri tychto priznakoch sa robi gastro, ci nema reflux. To moze sposobit astmu. Dlhodoby reflux= Barettov pazerak. Znamy sa nepreziera, nie je obezny, nema stres? Barettov pazerak z ocko??????.

bublinka127
18. jún 2022

@iv007 ja neočkovana, prekonana, žiadne problémy nemám

lasoli
18. jún 2022

@stanulienkat jemubsa zhorsil barerov pazerak anie ze pluca znicene po korone chaoes ale oni sa nezaoberali pazerakom ale krd mal koronu a sa mu zhorsilo dychanie jasne ze to bol nasledok korony a nikoho nenaoadlo ze by mohol mat skor zjorsrny pazerak,chspes lebo bola korona a vsetko sa priklanalo ku korone takze tak a kde bol ? v ba a dokonca aj v tatrach 3tyz a az v takiansku pobroku ho vysetriki a zistuki ze vkastne pluca uplne ok;))takze tak tiez neznamena ze vsetky akoze priznaky po korone su sposobene koronou ako sa tu vyssie spomina ze ludia co po ockovani maju neziaduce ucinky,ze ich vlastne nemaju,len sa sleduju prehnane.

10zabka
18. jún 2022

ja, syn, nevesta a 2 vnúčatá neočkovaní, prekonaní, bez následkov

derdia
18. jún 2022

@ziarifka ahoj skus zapravoatna imunite... Ja som bola po 3tej odpalena 3 mesiace... Nezatracujem ockovanie... Proste mi tonesadlo, a dalsie si nedam ani za nic.
Ale ja som sikupila For Live transfer faktor 2 flase, jedna stoji 60 eur a to ma nakoplo...od vtedy som ok... Ale beriem probiotika, prebiotika a vitaminy.

derdia
18. jún 2022

@10zabka no a mnohi su prekonani ale vnebi.. Takze proste je to len kus od kusu... Niekto takiny tak.. Niekto nic iny mrtvy...

ziarifka
18. jún 2022

@asia83 ja nie som proti očkovaniu, ani neľutujem, že som sa očkovať dala. Článok bol o ľuďoch ako vy, čo popierajú a spochybňujú existenciu dlhodobých následkov a absolútne ich odmietajú liečiť. Očkovanie ma zachránilo pred vážnym kovidom alebo smrťou. A s vďačnosti voči očkovaniu nemám nárok na lekársku pomoc? Keby som mala následky po kovide, tak o mňa aspoň niekto zakopne. Nerozumiem tej potrebe spochybňovať.

Strana
z3