Máte skúsenosť s operáciou sleeve gastrectomie?
ahojte ja s velkou pravdepodobnostou pojdem na tuto operaciu a zaujimalo by ma ci sa najde niekto kto sa tiez zamysla sa nad touto operacoiu, alebo uz ju mate za sebou..
alebo mate niekoho vo svojom okoli kto ju uz podstupil...
akokolvek to je budem rada ak sa ozvete a date svoju ospbnu skusenost svoje pocity...... proste vsetko okolo.. 🙂
@radulienka2 vysetrenia som pobehala vcera a dnes 😊
Ahojte. Je tu medzi nami niekto, kto sa napriek vyššie písanej pobabranej opeky je rozhodnutá pre BA?
@radulienka2 ja idem zajtra akurat do Tt na kontrolu 🙂
@novaaaa to fakt? Tak sa asi stretneme 😁 o kolkej ides? Aky cas si po operacii?
@radulienka2 idem po 3 mesiacoch po operacii, ja idem rano na 6 na krv a od 10 su na ambulancii
@moni52 ahoj ja som bola na opp 20.8. A som ok.. nemam ziadne problemy 😊
@veronika4578 ahoj, tak to som rada a dúfam že to aj u mňa bude ok. Ja mám obavy len z toho že nie som práve najmladšia 🙄 ťahám na 53 ale sa mi nechce ešte raz robiť kolečko v TT. Chcela som BB ale tam sa veľmi dlho čaká, v Levoči to tiež nebude do februára. Ty si asi písala že Dr. Vician má dovolenku do 14.9.. pôjdem tam hneď nasledujúci piatok a uvidím čo mi povie..... Doteraz som sa nebála ale ako som čítala príspevok od berta555 tak mi nebolo všetko jedno 😲. Nech sa stane čo sa má stať - držím sa toho a keď mám v osude že sa to nepodarí, tak som to aspoň skúsila 😉
Ahojte, dovolím si tu napísať svoj názor prečo som si vybrala TT. Keď si odmyslím, že to mám najbližšie, tak predovšetkým ja som sa nadchla preto, že je to špecializované pracovisko. Ešte nie som po operácii, ale viem že človek potom potrebuje podporu. Ak je to tak ako to prezentujú v TT, tak budem spokojná so spoluprácou. Ide o to, že pred 18 rokmi som si nechala urobiť bandáž žalúdka. Mám ju dodnes. Nikto sa o mňa nestaral a to som bola aj reoperovaná, lebo svorka mi skĺzla dole. Nadobudla som takú nechuť niečo riešiť, lebo všade kde som prišla sa na mňa každý pozeral cez prsty. Ty si tlstá a tak schudni a potom budeme niečo riešiť. Začarovaný kruh. Dnes so svorkou na žalúdku a dosť slušnými problémami pri jedení vážim 208 kg. A konečne som si pripustila, že je to choroba a nie len že som tlstá a preto aj chcem, aby ku mne tak začali pristupovať. A to sa mi javilo v TT, že tak nejako bude. Ide o to, že to majú všetko zastrešené (aspoň to tak prezentujú). Počnúc základnými vyšetreniami. A potom čítala som, že by sa na pacienta nemali vykašľať, keď prídu problémy, že situáciu budú ďalej riešiť napr. aj ďalšou operáciu, keď tá prvá neurobí žiadaný efekt... 🙂 viete, niekedy keď to tu čítam, tak mám pocit, že sa tu bavíme o operácii spadnutých viečok a nie o odstránení kusu žalúdka ...len toľko som chcela 🙂
@moni52 dr. Vician uz ordinuje som tam volala predchvilkou lebo zajtra mam kontrolu u neho 🙃 drzim prsty
@berta555 anooo tak sme sa videli.. je mi luto ze ti to nedopadlo dobre ☹ mna 20.8. operovali cize sme sa videli len 19. Pretoze mna nechali viac ako 24h na jiske 🙃
@veronika4578 keď sa mi to podarí, tak sa zajtra asi uvidíme 🙂
@moni52 tak ja idem rano na 8.30 tam uz cize kludne po mne kric ked tam budes 😂
@veronika4578 OK, len potrebujem navigáciu. Bola som tam asi tak pred desiatimi rokmi s manželom. Keď pôjdem autobusom č. 32, vystúpim na Kramároch a rovno do vestibulu? 😨😂😂
@veronika4578 a ešte otázka 😉 býva tam veľa ľudí? oplatí sa mi tam ísť na siedmu alebo stačí neskôr ?
@berta555 dakujem.. a tebe vela sily na ten velky rez a snad uz bude vsetko len dobre ✊✊✊
@moni52 ano rovno do polikliniky a za vratnicou dolava 😊 vela ani nie dr. ordinuje az od 8.30 a ked som cakala tak max 30 min cize pohoda 😊
@veronika4578 ďakujem 😀
@radulienka2 tak co bola si?
@novaaaa ano ja som bola a myslim, ze som ta aj videla, mala si vlasy v cope a okuliare? Ty si isla akurat dovnutra, ked ja som prisla. Kolko mas uz od operacie dole? Lebo si sa mi zdala v pohode, teda ak si to bola ty 😃
po
@radulienka2 pisem ti spravu
@beka22 dr. KOKORÁK je top a aj v BB aj v TT sa robí kontrolný rentgen a v BB sme pili aj modrú tekutinu ako ďalšiu kontrolu či je žalúdok po opke OK. V BA po opke absolútne žiadna kontrola. Nechcem nikoho odradzat od BA každý má svoju vôľu ale ja bývam od BA do 30 km napriek tomu som šla do BB na odporúčanie kamošky a neľutujem aj keď kvôli každej kontrole som musela ísť do BB cez pol SR a teraz pôjdem na poslednú kontrolu 3 roky po opke do Levoče.
@jelly265 super som rada že som sa rozhodla správne pre dr Kokoráka. Mám to do Levoče iba o cca 50 km ďalej ako do BB ale podľa toho čo si písala sa oplatí. Operácia ma ešte len čaká tak dúfam že to všetko bude ok lebo ma budú doma čakať 2 detičky s manželom. Ak sa môžem opýtať podarilo sa ti schudnúť toľko koľko si chcela? Ak áno za aký čas. Ďakujem
@beka22 neboj všetko bude OK doktor Kokorák je top aj čo sa pooperačnej starostlivosti týka. Schudla som 40 kíl za prvý rok odvtedy stojím. Ešte by som chcela aspoň 10-15 kíl ale neviem či sa podarí. Tak či tak som šťastná lebo z veľkosti 54 som na 40-42-44 záleží od rozmerov. S radosťou nakupujem 😂😂😂