Máte skúsenosť s operáciou sleeve gastrectomie?
ahojte ja s velkou pravdepodobnostou pojdem na tuto operaciu a zaujimalo by ma ci sa najde niekto kto sa tiez zamysla sa nad touto operacoiu, alebo uz ju mate za sebou..
alebo mate niekoho vo svojom okoli kto ju uz podstupil...
akokolvek to je budem rada ak sa ozvete a date svoju ospbnu skusenost svoje pocity...... proste vsetko okolo.. 🙂
@karolinakb ahoj kde si bola operovana?
@monickos nemám až takú váhu ale dnes som to aj ja riešila lebo u nás mi v zdravotníckych pomôckach nepomohli. Sestrička v Levoči mi dala číslo na firmu ktorá to robí. Je tam veľmi milá pani veľmi ochotná tak keď zavoláš určite ti pomôže. Toto je číslo na firmu Ortokomplet: 0948 545 732. Potrebuješ ale poukaz od lekára.
@beka22 ktorý lekár ti dal poukaz? Riešila som to s mojou obvodnou lekárkou,snažila sa mi to vybaviť cez kožnu lekárku ale povedali mi že potrebujem mať na to sono žil a na základe toho mi predpisu pančuchy ☹ takže ďalšie čakanie ..a ešte jedna otázka nevieš náhodou aká je čakacia doba na tie pančuchy?
@beka22 Poukaz mi dali v Levoči keď som si išla po termín operácie. Čakacia doba sú 4-6 týždňov. Ja ich potrebujem preto od nich lebo mám veľký rozdiel medzi ľavou a pravou nohou po úraze ale môže to predpísať aj cievny lekár. Tak keď si pôjdeš po termín tak ti predpíšu a máš po probléme.
Prosím vás nečakali ste dlho na termín ani CT?u nás sú hrozne cakacky ...
@zuzlicek44 ja čakám na CT už presne mesiac 😣
@dzenys ahoj v bb
Ahojte, prosím vás ako dlho trvá táto operácia??? Ďakujem...
@beka22 mne bolo povedane ze necele 4 hodiny v narkoze som po opke tristvrte roka
@monickos ahoj .. mali by ti dat v nemocnici lale mne stahovali nohy obvezmi
@mima345 mna operovali 2.5h aj so zlcnikom
@zuzlicek44 ahoj.. odkial si? V BA sa caka dlho ..
@kajustek2007 ja som sa na to teraz pýtala dr Kokoráka a povedal mi okolo 2 hodín amôžem sa opýtať či sa niečím natieraš a ak áno čím a či máš veľa nadbytočnej kože a či cvičíš.
Ďakujem babule... Veľa šťastia všetkým,,,,,
@beka22 nenatieram nicim cvicim iba chodza koza tak brucho no neriesim teraz do ciela 16 kil co je super.Citim sa vyborne zatial -44 kil.
@veronika4578 Brezno..🙂
@kajustek2007 moc gratulujem k výkonu a prajem ešte veľa síl k zdolaniu cieľa. Dúfam že sa mi bude dariť rovnako.
@siarika ahoj, operovali ma 4.10.18 , samotna operácia trvala 90min, zo sály ma previezli na JIS-ku kde som dospavála ešte 12 hod, zobudila ma usmievajúca sa sestrička o 1 v noci či nemám bolesti, či nechcem misu. Cítila som sa akoby som mala svalovicu na bruchu-žiadne zvracanie, extra bolesti neboli, tak som len poďakovala a spala ďalej. Tiekli mi infúzie, mala som kyslíkové okuliare, monitorovali Ekg,tlak, tep, teplotu, atd. Ráno nás na lôžku poumyvali, prebehla vizita a po vizite ma previezli na oddelenie- tam už ma čakal čaj , voda a ďalšie infuzky . Prišiel aj rehabilitačný pracovník mi ukázať ako mám vstávať správne z postele aby som si nenamáhala brušné svaly. Jediná šarapatia ktorej sa pri akejkoľvek lsk nevyhneme je nafúknuté brucho😋ale do večera to na 80% poľaví . Toľko prvé dni po operácii za mna.
@veronika4578 ahoj. Ako dlho, povedzme na CT.? Mňa už ide poraziť. Zajtra bude mesiac od odoslania žiadanky a stále nič.😭
Ahojte, tak uz to mam aj ja za sebou, zajtra to bude tyzden od mojej operacie. Zatial - 8kg.

@monickos dievčatá chcem sa spýtať hlavne tych extrémne obéznych nad 150 kg kde ste si kúpili kompresné pančuchy po stehná ? Lekár mi povedal že si ich mám zabezpečiť sama, potrebujem ich pri operácii