Máte skúsenosť s operáciou sleeve gastrectomie?
ahojte ja s velkou pravdepodobnostou pojdem na tuto operaciu a zaujimalo by ma ci sa najde niekto kto sa tiez zamysla sa nad touto operacoiu, alebo uz ju mate za sebou..
alebo mate niekoho vo svojom okoli kto ju uz podstupil...
akokolvek to je budem rada ak sa ozvete a date svoju ospbnu skusenost svoje pocity...... proste vsetko okolo.. 🙂
@miriamkelemanova ahoj mna operovali a zaroven aj zlcnik vyberali ☺
Ahoj dievčatá. Konečne je to tu. Termín operácie 19.21.😁😁😁
19.11. Moje hrubé prsty 😉
@moni52 drzím prsty ☺ nech vsetko dopadne dobre ☺
@veronika4578 ďakujem 😚
@siarika Ďakujem. Dúfam že to bude OK aj u teba. Ja ti neviem sľúbiť že na teba budem určite myslieť, (asi budem mať deň po operácii čo robiť aj zo sebou - so skúsenosťou 3hod. operácie ľadvín z 27.7.2015 😨) no napriek tomu sa posnažím 😉. Keď už budem pri zmysloch tak si vymeníme skúsenosti.
Ahojte Dievčatá. Prosím Vás mali ste nejaké problémy v treťom týždni od operácie? Ja som tri dni nebola na WC veľkej potrebe,no včera ma vycistilo a trochu dnes. Raňajky a desiatu som v sebe udržala, ale ak som jedla polievku tak ma pobolievalo pod hrudník košom. Mala by som už mať menzes, môže to byť spôsobené aj tým?Ďakujem za odpoveď
@zuzana3937 ahoj.. je to asi normalne... ja tiez nejdem obcas aj 2 dni na wc a potom ma poriadne vyprazdni tak ze neudrzim v sebe nic a ked si dam polievku (teple) tak idem okamzite ako dojem... a pred menstruaciou som tiez nebola aj 4 dni na wc.. som uz skoro 2hy mesiac po opp.. 🙄 nemaj obavy.. ako ti idu kg dolu?
@veronika4578 Ahoj. Ďakujem ukludnila si ma... Od 25.9 do dnešného dňa mám dole 13kg...
@zuzana3937 fuuu tak to ides pekne dolu .. na akej vahe si zacinala ak mozem vediet..
@veronika4578 do nemocnice som išla zo 113kilami.
@zuzana3937 z akej vahy ides?
@kajustek2007 zo 113kg
@zuzana3937 parada sak ty budes za chvilku modelka ☺
@zuzana3937 jupiii zachvíľku bude 2 ciferná👍🏻👍🏻🙂
Ahojte, chcem sa spytat, ti co uz mate po - kedy vam zacali padat vlasy? a je to moc zle? Mate odskusane nieco, co vam pomohlo? Uz mam malo vlasov aj bez toho, tak sa trocha obavam. A dalsia otazka, kedy a ci vobec sa vam zacalo dat spat na lavom boku?
@beka22 parochni?to až tak? 😮😮😮😮 Teraz ste ma vystrašili riadne...
@zuzlicek44 ja mám na vrchu naozaj málo vlasov tak mi iné neostáva.
Akurát mi volali z Levoče že sa mi operácia posúva na 20.11 lebo pan primár tam nebude od 12.11 a budeme operované na toto isté v tento čas dve
@danii87 Ahoj ja na boku som spala uz na 3 den na bruchu o dvoch tyzdnoch som uz spala, a co sa tyka padania vlasov tiez som sa nedavno pytala co na to .. bolo mi tu odporucene vasove hnojivo z bio obchodu ze si to velmi chvalia... vlasy zacali padat asi po mesiaci od ope co som si vsimala a padaju kazdy den a vela... uz je to 3 mes

Ahojte zienky tak ma napadlo tie co ste uz po operacii a menite satniky, co tak vymenit/ predat stare oblecenie? Ja mam plno parkrat nosenych veci a peknych a je mi luto to vyhodit. A samozrejme potrebujem aj kupit nove! Ak mate aj vy tento problem napiste mi prosim. Alebo taky bazar tu uz existuje? Ak nie nechcelo by sa niektorej ho vytvorit len pre nas a tuto komunitu? Pekny den vsetkym