icon

Máte skúsenosť s operáciou sleeve gastrectomie?

erikasadek
1. nov 2010

ahojte ja s velkou pravdepodobnostou pojdem na tuto operaciu a zaujimalo by ma ci sa najde niekto kto sa tiez zamysla sa nad touto operacoiu, alebo uz ju mate za sebou..
alebo mate niekoho vo svojom okoli kto ju uz podstupil...

akokolvek to je budem rada ak sa ozvete a date svoju ospbnu skusenost svoje pocity...... proste vsetko okolo.. 🙂

zuzlicek44
17. okt 2018

Prosím ťa a čo mu treba povedať?resp.nepovedat?bojím sa že poviem niečo nevhodné a neodporuči mi to...😓

eliz188
17. okt 2018

Ahojte dievčatá tak ja mám zajtra svoje tretie "radnde" s pánom doktorom kokorákom povodne to malo byť 8novembra ale dnes volali že musia stretnutie presunúť ani neviem koli čomu a vraj či neprídem zajtra tak idem! len sa velmi bojím pretože od poslednej kontroly som pribrala dalších 8 kil pretože sa mi pridružili problémy s chrbtom a ledva chodím dúfam len že mi koli tomu nezamietne operáciu . v bb som mala termín na 11 decembra som zvedavá kedy ho dostanem teraz 😖🙄

beka22
17. okt 2018

@zuzlicek44 áno presne tak za hradbami do práva od Mikuláša

beka22
17. okt 2018

@zuzlicek44 ak môžem povedať za seba jednaj na rovinu. Čo sa bude pýtať odpovedz a potom podľa výsledkov ti povie či áno alebo nie. Prvý krát si nemyslím že ti nepovie nie. Držím palce.

beka22
17. okt 2018

@eliz188 neboj budeme ti držať palce a daj vedieť ako si dopadla. Šťastnú cestu.

eliz188
18. okt 2018

@beka22 dakujem prave sme dorazili a cakam tak uvidíme

moni52
18. okt 2018

@anickaps jaaaj, to som zabudla napísať 😅😅😅 už je dvadsať späť😢, inak by som tu asi nediskutovala....😂😂😂

eliz188
18. okt 2018

Ahojte tak termín mám až na 04 fenruára čo prvý kým mi ho neymenili som mala na 11 decembra a ako keby to nestačilo mám schudnúť aspoň 10 kg pomoooc :(

ozzynka2332
Autor odpoveď zmazal
ozzynka2332
Autor odpoveď zmazal
ozzynka2332
18. okt 2018

@eliz188 Ahoj . Aj ja som tam dnes bola pri dr 🙂A preco mas schudnut nechápem 😞 Ved práve preto ideme na tu operáciu, ay sme schudli nie ???

zuzlicek44
18. okt 2018

@eliz188 bola si dnes však?sa mi zdá že si pone šla dnu...

eliz188
18. okt 2018

@zuzlicek44 ano dneska som bola tiež sa mi ydá že som ťa tam videla🙂 aj ty si si už bola po termín?

eliz188
18. okt 2018

@ozzynka2332
no to ano ale ten operačný stôl má svoju nosnosť a to je 170 kg ja mám 182

ozzynka2332
18. okt 2018

@eliz188 Aha, tak preto :( A vo Februáry uz maš termín operácie ??

eliz188
18. okt 2018

@ozzynka2332 ano 4 hopitalizácia a 5teho operácia tých 10 kg dole dám skor ten termín ma sklamal

ozzynka2332
18. okt 2018

@eliz188 Ta ne to dajak dlho cakat :( co maju asi vela operacii nie ??? Som myslela ze pojdem po novom roku niekedy januar februar, lebo posledne vysetrenie mam 27 november, ale tak jak pises, tak asi budem cakat :(

eliz188
18. okt 2018

@ozzynka2332 no ja si túto operáciu vybavujem už rok tiež som si myslela že to bude raz dva ale tak na dobrého doktora si treba asi počkať

ozzynka2332
18. okt 2018

@eliz188 Ty si aj cosi pisala, ze Ti terminy menili nie ??? Kedy si odniesla vysledky ?

eliz188
18. okt 2018

@ozzynka2332 ano ja som výsledky doniesla v septembry dali mi trmín operácie v bb na 11 decembra a potom ho zrušili kedže sa pán doktor sťahoval a dostala som sa k nemu až dnes

zuzlicek44
18. okt 2018

Ja som bola len na prvej konzultácii. Máte niektorá pcos?či to nebude problém 😓

popejo
19. okt 2018

Ahojte žienky ja mám 13.12. prvé výročie od operácie na Kramároch. Mínus 30kg zatial. Všetko sa dá vydržať a ubúdajuce kila a odburavanie pridruzených ochorení sposobené obezitou si neviem vynachváliť 🙂

anickaps
19. okt 2018

@popejo gratulujem, ak sa smiem opýtať z akej váhy si šla dolu?...tých 30kg je za 1 rok?....pekne!

moni52
19. okt 2018

@popejo aj ja sa pripájam ku gratulácii. Tiež idem na Kramáre a 19.11.mám termín operácie. Chcela by som sa spýtať či kilečká ešte ubúdajú alebo sa to už ustálilo a či bola kríza počas roka kedy sa zastavilo chudnutie. Tých 30 kg je pekné číslo 👍, asi nemáš veľmi ovisnutú kožu 🙂

danii87
19. okt 2018

Damy, neviete niektora, od ktoreho tyzdna po operacii sa mozme zacat hybat? ja uz neviem obsediet, strasne by som sla na bicykel, kolobezku alebo korcule, kym nie je sychravo a mokro. Aj nam to vraveli, ale vobec si nepamatam, ktory tyzden to bol ☹

popejo
19. okt 2018

Dievčata mám 28rokov na začiatku som mala 151kg. Dnes 120kg. Športujem len rekreačne kedže všetok čas mi zaberá sedavé zamestnanie. Ale sem tam vysadnem na stacionarny bicykel a snažím sa chodiť aspon 2krat do týždna na aquaaerobic..v lete som mala 2mesiace pauzu. To mi velmi pomáhalo vo formovaní postavy. Ovisnutu kožu mám v podstate asi len na rukách a vnutorných stehnách ale zatial žiadna katastrofa...mám ciel dať aspon ešte 10kg do konca roka. Čiže ak sa zadarí bolo by to 40kg za rok. A kríza? Asi ani nie..nemala som. Možno na začiatku že oči by jedli ale mysel vedela že nemôže :D ale ked sa to ustálilo tak bolo dobre 🙂 naštastie mi nič nerobilo problémy čo sa týka jedla. Teraz mám akurát problém že nemôžem hríby mám po nich neskutočné bolesti :( ale to sa objavilo teraz po 9mesiacoch..predtým som hríby jedla a nič mi nebolo...tak snad sa mi to nezmení vo viacerých veciach čo vačšinou sa mení na začiatku :D inak ma asi porazí...a kilá no nejde to tak ako by si obezny človek predstavoval :D ja osobne som veľmi netrpezlivá a chcela by som všetko hned. A človeka to demotivuje ked to vidí ako to ide pomaly....ale zvykla som si :D nikdy som tolko neschudla a nikdy sa nestalo že by mi váha stála na jednom bode..aj ked som schudla do roka som aj pribrala..čiže naozaj si nestažujem..naopak odporučam každému kto trpí obezitou aby to podstupil 🙂 kvalita života sa uplne zmení po ubytku tolkých kíl...a danii87 ja som po mesiaci asi začala s tým aquaaerobicom..všetko môžeš s mierou 🙂 mne doktor nehovoril nič čo kedy...podla toho ako sa cítim a aby som nenamahala bruško.

karolinakb
19. okt 2018

@zuzana3937 obycajny detsky olej jeden pan mi to poradil co bol rok po ope koza sa pekne prisposobila a nemusel na plastiku

siarika
19. okt 2018

@popejo Ahoj moja 😉 pomaly dalej zajdes 🙂 verim,ze ti tie kilecka pojdu este dolu neboj 😉 Ja idem na opku 20.11.do Levoce s tymi kg,ktore mas ty teraz 😉 Tak hlavku hore zlatko,uz bude len lepsie 🙂 musime verit a vsetko nam vyjde na vybornu 😉

sticker
mary_enka
20. okt 2018

Dievčatá, ako dlho ste boli na PN?... A od kedy ste sa cítili také ze fit.... Ako keby ste ani opku nemali? Dakujem

popejo
20. okt 2018

@siarika jasne ja som pohode len už by som rada bola na 100kg :D je vela ludí čo po opeke a pri tolkých kilách schudli viac a ja "len" 30kg zatial..ale asi mam naprd metabolizmus..ale ako hovorím nesťažujem si, nikdy som tolko neschudla ako teraz...nooo a závidím že ideš na opku so 120kg...za chvílku bude z teba cica 🙂 noooo a mne to ešte potrvá asi hodne dlho, keďže ten šport mi je proti srsti :D pri športovaní by to šlo omnoho lepšie..ideš k MUDr. Kokorákovi? Ten je skvelý aj v rámci prístupu 🙂 držím moc moc palce 🙂

a ja som bola PN asi cca mesiac lebo medzi časom tam boli vianoce a sviatky..a tak že už som ani nevedela že som na nejakej operácii bola, bolo asi po pol roku? Po 3 mesiacoch už si dokonca aj zvyknutá na stravu a už som si nemusela jedlo ani vážiť, vedela som čo a ako, len sem tam ked som sa prevalovala z boka na bok som cítila bolesť bruška.