Máte skúsenosť s operáciou sleeve gastrectomie?
ahojte ja s velkou pravdepodobnostou pojdem na tuto operaciu a zaujimalo by ma ci sa najde niekto kto sa tiez zamysla sa nad touto operacoiu, alebo uz ju mate za sebou..
alebo mate niekoho vo svojom okoli kto ju uz podstupil...
akokolvek to je budem rada ak sa ozvete a date svoju ospbnu skusenost svoje pocity...... proste vsetko okolo.. 🙂
@ziva28 no ja maso jem uz vsetko ale velmi male mnozstvo a max 1x do tyzdna .. radsej ryby 😊 ked si len 17 dni po opp neriskuj to moc .. treba este kasovitu stravu minimalne do mesiaca
@berta555 ano aj zlcnik mi bral vtedy.. neviem kapusta mi dako nepasuje furt a ja ju tak milujem 💛 popasujem sa s nou 💪 vyhram to 😂
@veronika4578 Áno to pravdaže budem dodržiavať a možno aj dlhšie ako mesiac, len by som ten jedálniček chcela spestriť trochu. Ďakujem 😉
@ziva28 tak polievky mozes hocijake jest ne len vyvar 😉 polievok je na vyber milion ☺ vyzivy, pudingy proteinove...
@veronika4578 Horšie je to, že ja nemusím moc sladké, tak preto žijem na vývare a teraz aj hokajdovom kréme 😀, ale musím poskúšať aj iné, nech je to pestrejšie trochu. Ďakujem
@veronika4578 Ahoj, prosím ťa, kedy si začala papať ryžu(alebo kedy plánuješ začať) Ďakujem 😘
@ziva28 ryzu mi dali v nemocke 🤣 odvtedy som ju mesiac nejedla 😂 cize cca po mesiaci
Ahojte baby chcem sa spýtať ako ste to mali s veľkou potrebou ja už som nebola 5dni a dosť ma boli aj brucho.je to v pohode alebo to treba konzultovať s lekárom .ďakujem
Babulky 😉🙂 tak žiadna-žiadne z okr.Skalica,či Senica? Ty kokos 😀 to je strachu......
@fulmekovaveronika urcite by som to konzultovala,5 dni je uz dost..
@veronika4578 😲😲 teda a nás strašil dr. že sa nám upchá žalúdok ryžou 😒🙄 Ďakujem.
@ziva28 no ale ryza v nemocke bola vo vode namocena nic horsie som nejedla
@veronika4578 tak to ti verím ☹😖
Pekný dník babulky 😘 koľko máte ktorá od opky a koľko kg dolu??? Pochválte sa ....

@siarika 26 novembra,tristvrte roka -48 kik
@kajustek2007 Moje zlato,moc dakujem -🙂 nestihla som ani usta zatvorit...velkaaa gratulacia

Mna to caka 20.11. 🙂
@siarika den opp 20.8. Cize 2.5m od opp a 20kg dolu 💪💪
@proxo ahoj . Únava je úplne normálna . Ja som 6 mesiacov po opke a až teraz začínam mat veeela energie 😊
@veronika4578 Super moja 🙂 moc sa tesim s tebou a s vlastne s vami vsetkymi,ktore to mate zdarne za sebou....len tak dalej,len nech kg miznu 🙂 Dakujem za info.

@martinaskubak ahoj dakujem za odpoved je to na nervy stale unavena jeden den lepšie na druhy ako vyžmíkani citron tak snad sato dostane do normalu niekedy lebo pomaly začinam lutovat že som sa nato dala jedine to ma teši že mam dole už 22 kg
@siarika dakujeeem ❤
@veronika4578 dievcata pozerali ste dnes na stv 2
https://www.rtvs.sk/televizia/archiv/13158#390

@alexkika Mám všeobecnú zdravotku. V Levoči dom nič neplatila. Všetko mi hradila poisťovňa. Jedine nadštandard som si hradila. 15 eur na deň