icon

Máte skúsenosť s operáciou sleeve gastrectomie?

erikasadek
1. nov 2010

ahojte ja s velkou pravdepodobnostou pojdem na tuto operaciu a zaujimalo by ma ci sa najde niekto kto sa tiez zamysla sa nad touto operacoiu, alebo uz ju mate za sebou..
alebo mate niekoho vo svojom okoli kto ju uz podstupil...

akokolvek to je budem rada ak sa ozvete a date svoju ospbnu skusenost svoje pocity...... proste vsetko okolo.. 🙂

shimsa
13. nov 2018

Dievcata s ktorymi sa (mozno) 😉 vidim 6.12. u doktora Kokoraka v LE?

monickos
13. nov 2018

@shimsa ahoj 🙂 so mnou 😉 som objednaná na 11.00

dagmaraa
13. nov 2018

@novaaaa a to len z TT posielaju? Iny to vybavit nevedia?

dagmaraa
13. nov 2018

Napadla mi dalsia otazka...je tu niekto alebo poznate niekoho komu opku lekar zamietol?

novaaaa
14. nov 2018

@dagmaraa to ja neviem v TT to vraj tak funguje..pojdem na konci mesiaca na kontrolu tak sa na to opytam ci to este. vobec ta poistovna prepalaca 🙂.. a poznam jednu ,chodila so mnou na predoperacne co jek to poistovna neschvalila ,ale to len preto ze mala male BMI

baby_phaat
14. nov 2018

Tak žienky, som týždeň po sleeve resekcii zaludka a mam nasledovne problemy: Od prvej chvile som nesmierne nafuknuta,neviem ist na velku potrebu(nezaberaju ani cipky), mam odpor k vode, 3dni v nemocnici som prevracala a nemozem sa zbavit pocitu ze prasknem.Prichadzaju take krce, ze citim ako mi nejaka tekutina(pravdepodobne) zlc, bublinkuje v hrudniku. Je to neprijemne az bolestive pri dychani....samozrejme kazde rano mam stikutku. ☹ Je tu niekto kto je alebo bol na tom rovnako? ☹ je mi tazko z celeho tohto....a jedine pozitivum je, ze za 7dni mam dolu 6kg. Dakujem za pripadne reakcie,rady 🙂

liviresekcia
14. nov 2018

@dagmaraa Ahoj. Jednoznačne do toho choď. Zmení sa ti život.

liviresekcia
14. nov 2018

@shimsa Ahoj. Ja idem na kontrolu 6.12. o 9.00. bola som operovana 16.10.

dzenys
14. nov 2018

@baby_phaat ahoj kde si bola operovana?

dzenys
14. nov 2018

Ahojte dnes som bola na predposlednom vysetreni na gastro trubicu ,no hruza je to a zistili mi 2 polypy na zaludku 4mm .mali ste to uz niekto? Dievcata a helikobakter vam zistovali pri gastrodkopii?

dzenys
14. nov 2018

Chcela by som ist v Bratislave na operaciu

rainee
14. nov 2018

@dzenys ahoj, kde v ba sa to robí,tip na nejakého dobrého dr? Predpokladám že poisťovňa to neprepláca.

beka22
14. nov 2018

@dzenys ahoj aj ja som mala 2 a oba mi odstrihla pri vyšetrení. Poslali do laborky a mala som ich v poriadku.

baby_phaat
15. nov 2018

@dzenys V Ba na Kramaroch- doktor Vician!Topka

veronika4578
15. nov 2018

@rainee ahoj.. v BA jedine na kramaroch dr. Vician a poistovne to preplacaju uz vsetky 🙂

rainee
15. nov 2018

@veronika4578 ale na poisťovňu to musíš mať asi ako diagnózu a značnú nadváhu,či? Aspoň v zahraničí to tak je. Nie len tak že sa pre op rozhodneš pri váhe povedzme 95kg...

moni52
15. nov 2018

@rainee môžeš mať BMI nad 35 a pridružené choroby ako cukrovka, kĺby, chrbtica a BMI na 40 je automaticky diagnóza morbídnej obezity. Ja nastupujem v nedeľu do BA a v pondelok by ma mali operovať.

veronika4578
15. nov 2018

@moni52 drzim silno prsty a budem na teba mysliet 😘

danii87
15. nov 2018

@baby_phaat drzim palce nech sa to rychlo zlepsi

moni52
15. nov 2018

@veronika4578 Ďakujem veľmi pekne 😘

ziva28
15. nov 2018

Ahojte, tie čo ste už dlhšie po operácii (rok, dva), dokedy ste si lúpali ovocie a zeleninu? Ďakujem.

shimsa
15. nov 2018

@monickos ahoj ja na 9:30 mozno sa teda vidime 😉😊 ty si uz po alebo sa este len chystas?

berta555
Autor odpoveď zmazal
shimsa
15. nov 2018

@liviresekcia ahoj. Ja o 9:30 takze sa pravdepodobne vidime 😉😊 ja som tiez po op. uz skoro 3 mesiac

monickos
15. nov 2018

@shimsa idem si druhýkrát pre termín operácie 🙂 prvý mi dali ešte do BB..keďže sa lekár presťahoval do Levoče a ja som si musela preliečiť helicobaktera tak si idem pre nový termín 🙂

shimsa
15. nov 2018

@monickos ahaaaa tak snad tentokrat ti to uz vide. Budem ti drzat palce ✊

monickos
15. nov 2018

@shimsa ďakujem 🙂 ty si usporiadať operácii?

monickos
15. nov 2018

@shimsa prepáč mobilu hrabe 🙂 ty si už po operácii?

ziva28
15. nov 2018

@berta555 Ďakujem

dida2222
15. nov 2018

@monickos ahoj prosím ťa koľko si si liečila to helikobaktera lebo aj mne ho zistili a idem na antb, a potom už si to mala negatívne myslím po liečbe či zabrala