icon

Máte skúsenosť s operáciou sleeve gastrectomie?

erikasadek
1. nov 2010

ahojte ja s velkou pravdepodobnostou pojdem na tuto operaciu a zaujimalo by ma ci sa najde niekto kto sa tiez zamysla sa nad touto operacoiu, alebo uz ju mate za sebou..
alebo mate niekoho vo svojom okoli kto ju uz podstupil...

akokolvek to je budem rada ak sa ozvete a date svoju ospbnu skusenost svoje pocity...... proste vsetko okolo.. 🙂

nostres
Autor odpoveď zmazal
danii87
14. máj 2020

@edytam Ahoj, dakujem. Volam na to cislo, ale akurat mi povedali, ze to je uz ine oddelenie, ze sa nejak spojili a nevedia mi poradit 🙂 Klasika, ja uz fakt neviem, kam volat.

edytam
18. máj 2020

@danii87 ja som volala na toto cislo a prosila rovno sestricku Bilcikovu.

shimsa
4. jún 2020

Ahojte žienky 🙋‍♀️ po dlhšej dobe som sem opäť zavítala ☺ hlavne z dôvodu trošku inšpirovať vás babuľky, ktoré ste ešte v štádiu rozhodovania a tie ktoré ste na začiatku svojej cesty za lepším, krajším a novým životom. V auguste budú 2 roky čo som ,,po" jediné čo k tomu môžem povedať je... že to bolo najlepšie rozhodnutie v mojom živote 💪😄❤
Počiatočná váha 131,5 kg schudla som na 58kg.
Cvičením išla váha trošku hore, čo je normálne 💪😉takže aktuálna váha 60kg+- 😊

1978martina
4. jún 2020

@shimsa gratulujem,krásny výsledok.Ja som bola tiež vo februáry a mám zatiaľ dole 27 kg.Máš za sebou asi aj abdominoplastiku.

natalienka12
5. jún 2020

@1978martina A kolko toho jes? Naozaj je to tak ze papas len malicke porcie?

1978martina
5. jún 2020

@natalienka12 jem asi 5× denne a malé porcie,asi tak do 150g komplet celé jedlani to skoro celé nezjem.Polievky 150 ml nemám problém.Keď zjem navyše tak to ide von.Za tie 4 mesiace som si už odhadla,čo a koľko môžem zjesť.Nikdy som nebola hladná,postačí mo to na niekoľko hodín.

natalienka12
6. jún 2020

@1978martina napísala by si mi do IP príklad čo napr. denne ješ, teda tých 5 malých jedál ja som nakoniec na opku nešla ale jem tiež veľmi málo a žalúdok sa mi stiahol dával si veľký pozor a už mám dolu 17 kg.

danii87
15. jún 2020

@edytam mne praveze povedali, ze Bilcikova uz pracuje na inom oddeleni. Kazopadne dnes som uspesne dobojovala - vraj uz sa neda objednavat telefonicky, tak som to pozrela a fakt. Konecne sa mi podarilo cez stranku objednat. Tak mozno aj info pre ostatnych, vraj uz neakceptuju ziadne telefonicky objednavky, objednat sa da jedine cez stranku nemocnice. Najblizsie volne terminy na kontroly boli 20.8.

edytam
15. jún 2020

@danii87 ja stale telefonujem na to cislo🙂 A dokonca som uz bola na 2 konzultacii. Cez stranku sa teraz objednava?

patulka88
15. jún 2020

Ja som 2 roky po operacii
Mala som 145kg
Teraz mam 69kg
A chudnutie neviem zastavit. A zdravotne som cele zle
Dobre si rozmyslite ci pojdete na tento zakrok

nostres
Autor odpoveď zmazal
patulka88
16. jún 2020

@nostres nie
Radsej by som cvicila
A nie bola lenive prasa

patulka88
16. jún 2020

@nostres
Škoda, ze som nemala na to schudnut klasickou cestou
A musela som podstupit toto

Pisem len moju skusenost
Kila by som nechcela naspat ani za nic

Ale toto je dan za to ze nemam obrovsku nadvahu

nostres
Autor odpoveď zmazal
claudibaby
16. jún 2020

@shimsa Ahoj, waaaaaaw gratulujem to je mega brutalny vysledok...nechce sa mi hladat tolko dozadu, mozem sa spytat kde si bola operovana?Dakujem

shimsa
16. jún 2020

@1978martina ahoj dakujem a gratulujem aj ja tebe😊 len tak ďalej 🤞💪 zatiaľ krásny výsledok 😉 a nie nemám za sebou žiadnu plastiku, koža sa krásne stiahla, na niektorých partiách trošku vidno ale cvičením sa to stale zlepšuje 💪

shimsa
16. jún 2020

@claudibaby ahoj ďakujem 😊 bola som v BB u pána doktorka Kokoráka. Úžasný pán doktor, môžem len odporučiť👌 😊 aktuálne pôsobí v Levoči.

danii87
16. jún 2020

@edytam vraj uz len cez stranku, zdvihla mi to Bilcikova, podla hlasu a povedala,ze cez tel.uz neprijimaju objednavky.

katica1116
17. jún 2020

@patulka88 ahoj ak sa mozem spytat zdravotne co ta trapi?

patulka88
25. jún 2020

@nostres ale pravdaze ze som sa snazila schudnut
No nikdy sa mi to nepodarilo
Vkuse som akoze drzala dietu
A furd som v mlela hubou
Nikdy sa mi nepodarilo normalnou cestou schudnut

Preto pan doktor zvolil tuto alternqtivu

natalienka12
25. jún 2020

@patulka88 cvicenim by si nikdy neschudla, schudnut sa da len upravou stravy a tym ze ides do kalorickeho deficitu, ludia, ktori schudli vdaka bariatrickej operacii ako aj ty, schudli preto lebo viac do zaludka jednoducho nedaju. To je cela podstata.

michaela1421
25. jún 2020

Ahojte, práve som sa objednala na prvú konzultáciu do TT, najbližšie termíny sú až v októbri. Neviem sa však dovolať do ambulancie a zistiť, čo všetko treba priniesť na prvú konzultáciu. Píšu, že kompletnú zdravotnú dokumentáciu, čo to znamená?

1978martina
26. jún 2020

@michaela1421 Ahoj,ja som mala len zdravotnú kartu,žiadne odporúčanie.Myslím,že sa ani do karty nepozerala,vtedy tam bola doktorka.Zmerala a odvážila sestra a vypočítala BMI.A hneď ma poslala hore na oddelenie,aby ma objednali na kolečko vyšetrení.Bolo to ešte minulý rok v septembri,asi sa odvtedy nič nezmenilo.

michaela1421
29. jún 2020

@1978martina Ďakujem pekne 🙂 To isté mi povedala aj obvoďáčka, no chcela som si overiť, či náhodou netreba mať už nejaké vyšetrenia za sebou. Ešte otázočka ak viete niektorá poradiť/máte skúsenosť, nie som priamo z Trnavy, rozhodla som sa ísť sem po dlhej úvahe, konzultácii s obvodnou aj recenziách, lekárov mám však v BA, viem tie vyšetrenia absoltovať aj v BA alebo lepšie priamo v TT?

patulka88
1. júl 2020

@natalienka12 ja presne viem co je podstata
Pisem len ze chudnutie neviem zastavit
A keby si mam este raz vybrat
Ze mozno by spm do toho nesla
A snazila by som sa schudnut inac
Nieje to take jednoduche

edytam
3. júl 2020

Bola som dnes v TT. Pravdepodobne budem mat termin na 20.7. je tu niekto, kto bude mať v tomto čase operáciu v Trnave?

michaela1421
3. júl 2020

@edytam ako rýchlo stanovili termín po prvej konzultácii?

edytam
5. júl 2020

@michaela1421 Na prvej konsultacii bola som v TT v septembri 2019. Kazali mi cakat az sa mi ozvu. Bolo mi povedane ze v pripade ze do konca decembra sa mi neozvu, mam im volat. Neozvali sa, a po novom roku uz zacalo sa hovorit o covid. Volala som 2 krat, neoperovali vobec(co bolo samozrejnostou). Az 3.6 pozvali ma na 2 kozultaciu, 3.7 bola som na dalsej konzultacii. 8.7 idem na diabeticke vysetrenie a v stredu mi potvrda termin operacii. Sestricka povedala, ze pravdepodobne dostanem termin 20.7

alicenka92
6. júl 2020

Ahojte dievčatá, viete mi poradiť na aké číslo a kedy volať do Levoče na objednanie sa na prvú konzultáciu?