Poraďte dobrú prírodnú Bio kozmetiku
Žienky, potrebujem od Vás rady a tipy. Hľadám pre seba nejakú dobrú prírodnú bio kozmetiku a myslím tým všetko, od telovej a vlasovej kozmetiky, pleťovej kozmetiky až po opaľovací krém, samozrejme nemusí byť všetko jednej značky. S čím máte dobré skúsenosti? Ďakujem
@mmmonika
Ahoj, ja by som si vybrala lak od 100% PURE - su silne pigmentovane a aj ked nie su celkom ciste (pri lakoch to jednoducho nejde), neobsahuju 10 najviac skodlivych zloziek (toluen, formaldehyd, DBP, gafor, formaldehydovú živicu, xylen, parabeny, parfumy, ftalaty, zivocisne zlozky)
@denka259 ja zase pouzivam od Annemarie Borlind ANTI-AGING MAKE UP, ten mne sadol ako uliaty, je dolezite aby sme pouzivali uz pre plet celkovo prirodnu kozmetiku, cize aj podklad aby bol s prirodnym zlozenim 🙂
Ja som kedysi pouzivala kozmetiku, ktora je bezne dostupna v roznych drogeriach a ked som zacala trosku viac sledovat aj samotne zlozenie tak som ostala nepekne zaskocena, kolko chemie obsahovala

Weleda🙂
@denka259 pouzivam ho dennodenne 🙂 Je super a co ja som rada, ze je vhodny aj pre citlivu pokozku. Odkedy ho pouzivam tak badam na sebe, ze plet mam taku jemnejsiu, z coho sa tesim 😍😝 Teraz si ho aj kamoska objednavala a hovorila, ze ho vychytala este aj v akcii 🙊😎 No za mna parada 💃
Logona, Weleda top 🙂 Nieco od Sante, a dekorativna určite Annemarie Borlind 😉
skuste toto https://www.dedoles.sk/zdravie-a-krasa?dostupnost=5 hlavne tie bambusove zubne kefky su neskutočne dobré. Mám ich vyskušané a žiadnu inu už nechcem
My cela rodina ficime na happyskin podla mna zatial najlepsia prirodna kozmetika co som objavila! 🙂
Ahojte, u nás nesmie chýbať weleda na telo, vlasy i zuby a dekoratívnu používam hlavne Mary Kay - líčka od nich si neviem vynachváliť, korektor pod oči a tiež cc krém, no najnovšie som začala používať novinku od weledy bb krém, ktorý je výborný a na pery len ich red berry balzam, vyhovuje mi jemnejšie líčenie v bežný deň. Príležitostne použijem aj polomatný rúž od Mary Kay - i keď i ten sa odtláča. Ak máte tip na rúž, ktorý Vám dlho vydrží a neodtláča sa, budem rada. 😉😘
detom davam krem značky Benecos s medovkou. Je velmi lahky, dobre sa vstrebava a pokožka nie je po nom mastna.
@anulienkalenka o takejto značke kremu som nikdy nepočula. Čo to je? je to nejaka novinka, alebo niečo bio?
Ahojte super je ekomarket.sk maju tam asi uplne vsetko kazdy vyrobok ma napisete AJ presne zlozenie ziadna Chemia 😀
prirodna kozmetika musi byt bez chemie, mala by byt čisto prirodna. Je vhodna pre vštky tipy pokožky a hlavne aj pre male deti
použiva tu niekto aj bio dekorativnu kozmetiku? Makeup, ruž a špiralu?
ktora značka bio kozmetiky je najlepšia?
podla mna je lepšia prirodna kozmetika. Je vyrobena na prirodnej baze a a bez chemie. APson moj nazor.
viete niekto dopporučit nejaky bio sprchovy gel a telovy krem?
@gab_riella skus pozrieť na produkty pure elements, je to nemecká certifikovaná bio kozmetika.sprchac ma sviežu vôňu za éterickymi olejmi a telové je s bambuckym maslom.

@dagmar20 @makodob
Ahojte, ja som donedavna pouzivala ZAO hodvabny make-up a bronzer. S obomi som bola velmi spokojna, make-up krasne prekryje nedostatky bez pocitu masky a bronzer prirodzene zvyrazni kontury. Momentalne ale prechadzam na este cistejsiu dekorativku od 100% PURE tak predavam ZAO make-up aj bronzer ak by ste mali zaujem 🙂.