icon

Poraďte dobrú prírodnú Bio kozmetiku

slivkovajanuska
18. jún 2014

Žienky, potrebujem od Vás rady a tipy. Hľadám pre seba nejakú dobrú prírodnú bio kozmetiku a myslím tým všetko, od telovej a vlasovej kozmetiky, pleťovej kozmetiky až po opaľovací krém, samozrejme nemusí byť všetko jednej značky. S čím máte dobré skúsenosti? Ďakujem

denka259
9. feb 2018

@dagmar20 @makodob
Ahojte, ja som donedavna pouzivala ZAO hodvabny make-up a bronzer. S obomi som bola velmi spokojna, make-up krasne prekryje nedostatky bez pocitu masky a bronzer prirodzene zvyrazni kontury. Momentalne ale prechadzam na este cistejsiu dekorativku od 100% PURE tak predavam ZAO make-up aj bronzer ak by ste mali zaujem 🙂.

denka259
9. feb 2018

@mmmonika
Ahoj, ja by som si vybrala lak od 100% PURE - su silne pigmentovane a aj ked nie su celkom ciste (pri lakoch to jednoducho nejde), neobsahuju 10 najviac skodlivych zloziek (toluen, formaldehyd, DBP, gafor, formaldehydovú živicu, xylen, parabeny, parfumy, ftalaty, zivocisne zlozky)

mmmonika
10. feb 2018

@denka259 Ďakujem za odpoveď. A čo Logona?

denka259
10. feb 2018

@mmmonika Fuu, tu nepoznam 🙂

lobic
5. mar 2018

@denka259 ja zase pouzivam od Annemarie Borlind ANTI-AGING MAKE UP, ten mne sadol ako uliaty, je dolezite aby sme pouzivali uz pre plet celkovo prirodnu kozmetiku, cize aj podklad aby bol s prirodnym zlozenim 🙂
Ja som kedysi pouzivala kozmetiku, ktora je bezne dostupna v roznych drogeriach a ked som zacala trosku viac sledovat aj samotne zlozenie tak som ostala nepekne zaskocena, kolko chemie obsahovala

sticker
denka259
5. mar 2018

@lobic vyskúšali ste aj chemický peeling od Annemarie Borlind? Poskulujem po ňom už dlhšie 🙂

lobic
12. mar 2018

@denka259 nemyslela si nahodou enzymovy peeling? Taky praskovy? 🙂

adriannasvk
12. mar 2018

Weleda🙂

denka259
12. mar 2018

@lobic ano, ten 🙂

lobic
12. mar 2018

@denka259 pouzivam ho dennodenne 🙂 Je super a co ja som rada, ze je vhodny aj pre citlivu pokozku. Odkedy ho pouzivam tak badam na sebe, ze plet mam taku jemnejsiu, z coho sa tesim 😍😝 Teraz si ho aj kamoska objednavala a hovorila, ze ho vychytala este aj v akcii 🙊😎 No za mna parada 💃

denka259
12. mar 2018

@lobic dakujem za skusenost, nevies odkial ho kamaratka kupovala?

lobic
13. mar 2018

@denka259 priamo zo stranky tejto kozmetiky, co viem 🙂 Ta funguje aj ako eshop, tak je to rychle a myslim, ze tu rychlost odcenis ak si taky nedockavec ako ja 😀😝 Ja ked si nieco objednam, tak uz len vyckavam kedy mi co pride 🙏😀

mmmonika
13. mar 2018

@denka259 Už som kúpila ten lak. Odskúšam a napíšem.

kylie1983
13. mar 2018

Logona, Weleda top 🙂 Nieco od Sante, a dekorativna určite Annemarie Borlind 😉

tyaja5
14. mar 2018

@kylie1983 suhlasim s tou dekorativnou, ja som ju minuly rok zacala pouzivat, ale ja som nazoru teraz uz, ze je najvhodnejsia jedna znacka, aj co sa tyka pouzivania kremov, cistiacej peny a aj dekorativnej kozmetiky 🙂 aby to spolu ladilo, sedelo 🙂

sonka1981
23. júl 2018
Používateľ sonka1981 je nedôveryhodný
Je možné, že nejde o reálnu osobu, ale o profil alebo viacej profilov vytvorených za účelom propagovať konkrétne výrobky/služby alebo účelovo manipulovať diskusiu. Pozri príspevky od sonka1981.

skuste toto https://www.dedoles.sk/zdravie-a-krasa?dostupnost=5 hlavne tie bambusove zubne kefky su neskutočne dobré. Mám ich vyskušané a žiadnu inu už nechcem

zuzkabelova
13. nov 2018

My cela rodina ficime na happyskin podla mna zatial najlepsia prirodna kozmetika co som objavila! 🙂

andulka2015
Odpoveď bola odstránená
liviadanova
30. dec 2018

Ahojte, u nás nesmie chýbať weleda na telo, vlasy i zuby a dekoratívnu používam hlavne Mary Kay - líčka od nich si neviem vynachváliť, korektor pod oči a tiež cc krém, no najnovšie som začala používať novinku od weledy bb krém, ktorý je výborný a na pery len ich red berry balzam, vyhovuje mi jemnejšie líčenie v bežný deň. Príležitostne použijem aj polomatný rúž od Mary Kay - i keď i ten sa odtláča. Ak máte tip na rúž, ktorý Vám dlho vydrží a neodtláča sa, budem rada. 😉😘

anulienkalenka
16. jan 2019
Používateľ anulienkalenka je nedôveryhodný
Je možné, že nejde o reálnu osobu, ale o profil alebo viacej profilov vytvorených za účelom propagovať konkrétne výrobky/služby alebo účelovo manipulovať diskusiu. Pozri príspevky od anulienkalenka.

detom davam krem značky Benecos s medovkou. Je velmi lahky, dobre sa vstrebava a pokožka nie je po nom mastna.

julinka29
22. jan 2019
Používateľ julinka29 je nedôveryhodný
Je možné, že nejde o reálnu osobu, ale o profil alebo viacej profilov vytvorených za účelom propagovať konkrétne výrobky/služby alebo účelovo manipulovať diskusiu. Pozri príspevky od julinka29.

@anulienkalenka o takejto značke kremu som nikdy nepočula. Čo to je? je to nejaka novinka, alebo niečo bio?

magda15
Odpoveď bola odstránená
kulumulu123
24. jan 2019

Ahojte super je ekomarket.sk maju tam asi uplne vsetko kazdy vyrobok ma napisete AJ presne zlozenie ziadna Chemia 😀

12romi34
30. jan 2019
Používateľ 12romi34 je nedôveryhodný
Je možné, že nejde o reálnu osobu, ale o profil alebo viacej profilov vytvorených za účelom propagovať konkrétne výrobky/služby alebo účelovo manipulovať diskusiu. Pozri príspevky od 12romi34.

prirodna kozmetika musi byt bez chemie, mala by byt čisto prirodna. Je vhodna pre vštky tipy pokožky a hlavne aj pre male deti

essenceee
30. jan 2019

použiva tu niekto aj bio dekorativnu kozmetiku? Makeup, ruž a špiralu?

damoska
31. jan 2019
Používateľ damoska je nedôveryhodný
Je možné, že nejde o reálnu osobu, ale o profil alebo viacej profilov vytvorených za účelom propagovať konkrétne výrobky/služby alebo účelovo manipulovať diskusiu. Pozri príspevky od damoska.

ktora značka bio kozmetiky je najlepšia?

14monika03
Odpoveď bola odstránená
zabka788
13. feb 2019
Používateľ zabka788 je nedôveryhodný
Je možné, že nejde o reálnu osobu, ale o profil alebo viacej profilov vytvorených za účelom propagovať konkrétne výrobky/služby alebo účelovo manipulovať diskusiu. Pozri príspevky od zabka788.

podla mna je lepšia prirodna kozmetika. Je vyrobena na prirodnej baze a a bez chemie. APson moj nazor.

gab_riella
14. feb 2019
Používateľ gab_riella je nedôveryhodný
Je možné, že nejde o reálnu osobu, ale o profil alebo viacej profilov vytvorených za účelom propagovať konkrétne výrobky/služby alebo účelovo manipulovať diskusiu. Pozri príspevky od gab_riella.

viete niekto dopporučit nejaky bio sprchovy gel a telovy krem?

biokozmetika
14. feb 2019

@gab_riella skus pozrieť na produkty pure elements, je to nemecká certifikovaná bio kozmetika.sprchac ma sviežu vôňu za éterickymi olejmi a telové je s bambuckym maslom.