Prdíte pred chlapmi?
poradite prdite pred chlapmi lebo mna strasne duje boli brucho tak prdim a jemu to dost vadi neda sa to zastavit co s tym
baby , ja som vam nejaka nafuknuta jak balon 😀 😀 😀 , cim to asi je ??? 😕 😕 😀
@aadulik2110, tak to je krasne ozaj, clovek sa moze aj nad hovnom zamysliet, maly musel byt strasne zlatunky
@aadulik2110 dakujem za liky. Tu urcite zapadnes. Pridaj nieco z vlastnych 😀 😀
@nativanativa, dnes to zanedbavas
Kto je bublinkova?
Po porodoch som mala nejak divne pokrutene creva, este aj manzel bo nastvany, ze som ho pretromfla v dlzke prdov 😀 Ale uz sa to ustalilo 😎
Kocky, ktore mate zaujem, vytvorila som sukromnu skupinku. Kto ma zaujem, nech sa prida.
@katka1981 jeeemine , este aj ovulu nejako zacinam vychytavat , som nejaka posahana , koki po tom porode to ide se mnou dole vodou 😕 😲 😀
@katka1981 prosim o pridanie !!!
No dievcata, takto som sa nezasmiala ani nepamatam....rusim zvukovu kulisu mm, pozera futbal a ja sa tu zvijam v krcoch smiechu - mate vidiet ten pohlad 😠 . Aj ked pri smiechu je mozne vsetko a ak chcem patrit do temy, mala by som nieco pustit, ale jedine co mi vazne pol hodinu uz hrozi, je ze si pocvrkam spodne pradlo :D Uz viem, kde zapachnem kazdy den, ziadne namaty na prikrmy, tato tema je NO_1.
ja vas stale docitavam, stale nestiham, ako ne-matka som totiz nezorganizovana a hlavne "zavistliva" 😀
kocky za chvilu idem spat, pocet miest je obemdzeny, podte kym je vzduch cisty 😀
@elise Jenze tu nejsou zvyknuti "poctivo" 😠 😠 😠 na vysvedceni daly znamky z predmetu, co se neucily..a nikdo je nevyucoval...pristi rok jdou na stredni a nikdo to detem neuveri..kdo by veril, ze? informatica-PC, hudebni vychova, vytvarna vychova a telocvik se nevyucuje vubec. Anglictina se vymalovavaji obrazky v ucebnici a spojuji s frazema. Zadny dialog, nic..jen se pise italsky..matematika se neuci nasobilka, protoze zijeme v techno svete, mame kalkulacky a mobily..jo a ze neznaji nejake sloveso, gramatiku a..to vuuubec nevadi..vsak do reditelny bezne chodi dopisy od rodicu zle napsane...Takze jde vlastne o narodni sport, jak zustat debilem co mozna nejdele..a jak zustat na spodnim zebricku ve statistice ... 😖 Proste rezignovali..normalne Ti reknou..ale JSME V ITALII..Zadny zajem o zmenu.a tak ja bojuju..muj znamy na Policii mi rika, ze jednou budu v knizkach Historie - cizinka proti vsem v boji za poradek v systemu...ze urcite pravnuci budou na mne hrdi🙂

@stellamaris, pockaj aj tu mozu hadky zacat, ked sa zacneme hadat ktora da dlhsi prd 😀