icon

Sú tu osoby, ktoré nemali Covid-19?

5. júl 2021

Tak rozmyslam a zaujima ma ci su tu osoby, ktore od zaciatku situacie s Covid ho este nemali? Pricom ste normalne fungovali v praci, ziadne domasedenie, testovanie a vakcina. Dakujem.

Strana
z6
mondolina
5. júl 2021

napr. ja, môj muž...určite je takých dosť

janinah
5. júl 2021

a dosť je aj bezpríznakových,hlavne deti

mamamasama
5. júl 2021

v mojom okoli ho nemal skoro nikto... realne poznam asi 10 ludi, co ho bezpriznakovo prekonali, plus jedneho co bol v nemocnici...

junovedievca
5. júl 2021

Ja a moj muz a rodicia a surodenci... pritom pracujeme aj v zdravotnictve

majulino
5. júl 2021

V mojej casti rodiny ho nemal nikto.
Mama je zo 7 deti z jej strany mam 19 bratrancov/sesternic
Oco z 5 deti a tam ich mam 16. Plus ja som zo 4 deti a moji rodicia maju 7 vnucat. Takze dost ľudí. Z manzelovej ho mali cca 8

engel76
5. júl 2021

Mozno sme mali este pred tym nez to vypuklo a ani sme nevedeli o tom. Chodim stale do roboty, nemam home office, syn skolka, chodime kade tade. Vakcinu nechcem. Ani zadarmo ani za 2 melony.

xsoniax
5. júl 2021

Ja som nemala ale dosť som sa chránila nakoľko robím v zdravotníckom zariadení... Ale ked bol u nás v praci niekto pozitívny tak sme sa ostatní mohli ísť hneď otestovať... Plus od októbra som těhotná tak si vieš predstaviť ako som si dávala pozor.. Predsa len každý deň v kontakte s XY ľuďmi a často aj nakazenými ktori sa najskôr nepriznali hoci to vedeli...

sivana09
5. júl 2021

U nas v blizkej rodine nemal nikto. Ja s muzom sme sice sedeli stale iba doma a davali si extra pozor. Ale moji rodicia chodili denne do prace, kde boli v kontakte s ludmi, tiez Našťastie nemali koronu

vilma7
5. júl 2021

Ja poznám takých 100-vky, z mojej rodiny mala len sesternica a jej dcéra. Z mužovej nikto, z práci len 2 kolegyne, z 15.tich. poznám ozaj veľa ľudí, čo nemali. A veľmi málo, čo mali. Žijeme vo Švajčiarsku,

kvietocka33
5. júl 2021

Ja a to pracujem ako terénna opatrovateľka, môj syn a moji rodičia ...

victoriab
5. júl 2021

Ani ja som nemala, muž aj syn mali, ja nie

hettinka
5. júl 2021

My sme oficiálne nemali… ale v oktobri sme boli všetci chorí, muž aj strata chuti a cuchu, kožné problémy, dcéra kruté svalové bolesti, nemohla pohnúť rukou a teplota. Bolo to v čase, keď u nás mala covid polka školy, lenže môj test bol nevyhodnotitelny (zlý odber) a kým by sa rodina na testy dostala, už nám to aj prešlo. Boli dme len na celoplošnom antigene a tam už nič, to už bolo 3 týždne po tých stavoch. Takýchto ľudí poznám desiatky… pokial si človek nedá urobiť protilátky, nemôže povedať, či mal, či nemal.
Známi, ktorí zili “normálne” ďalej, teda že fungovali, chodili do prace, nedávali si extra pozor, mali skoro všetci. Z kolegov vyše polovica covid mali.

autor
5. júl 2021

@hettinka nevies nahodou kde sa da spravit test na protilatky? Staci kupit v lekarni a doma si spravit z krvi alebo treba ist niekam na odber krvi? Zaujimalo by ma, ci ich mam alebo nie. Dakujem.

waity888
5. júl 2021

Ani ja muž malý sme nemali. V mojom okolí je to pol na pol. Z rodiny mali všetci ,v práci tak polka. Niektorí úplne ľahký priebeh ale napr moja babka veľmi ťažký priebeh na kyslíku, dusenie. Ako píšem, 50 na 50.

riela
5. júl 2021

ani ja som nemala, normálne som celý čas chodila do práce, žiadny HO. muž takisto, deti tiež nič...

ndrag
5. júl 2021

my sme nemali, ani moji rodicia, ani surodenci. Vsetci sme robili z domu a davali sme na seba pozor, ziadne oslavy...

anjelicek26
5. júl 2021

Ved si pozri statistiku a budes vediet, ze len 390.000 slovakov (s toho par viac krat bohuzial) prekonalo covid, ludi tu mame 5,5 Miliona..

autor
5. júl 2021

@anjelicek26 dakujem za info, moc sa v tom neorientujem, akosi som vypla prisun tychto (negativnych) informacii od zaciatku, som v tom stratena ako co funguje, do toho vela prace, nebol cas citat. Tak to je dost nizky pocet ludi, ktory ho prekonali.

majamat
Autor odpoveď zmazal
maximilie
5. júl 2021

Ja, cela moja rodina, kamaráti..., a poznám len zopár ľudí v okolí ktorí ho mali a všetci bez priznakov

dominikac321
5. júl 2021

covid som nemala, ale chodila som sa testovat a chodila som aj do prace

kristiii
5. júl 2021

Tiež som nemala, ani môj brat s rodinou, ani mama. To robím vo fabrike, kde sa to jednu dobu dosť mlelo, viac než polovica báb len z mojej zmeny bola pozitívna + chodím firemným autobusom..a možno som aj mala, ale neviem o tom, kto vie

buberova
5. júl 2021

Ani ja ani manžel sme to nemali. Normálne sme chodili do práce, žiadne homeoffice. Vo firme bolo niekoľko pozitívnych

macalau
5. júl 2021

Ani my sme nemali,ja som celý čas chodila do roboty,robím predavačku,môj syn tiež nie a starší je v zahraničí aj kôli práci cestoval a nič.a moje kolegyne to tiež nemali

dominikac321
5. júl 2021

predpoklada sa, ze realne nakazenych ludi bolo 3x viac ako ukazuje statistika, len boli bezpriznakovy, cize ak hovori statistika o 390 tisic, krat 3 je to 1 170 000....

hettinka
5. júl 2021

Autorka, test na protilátky z krvi robia viacere laboratória, stojí do 20€. Sú aj domáce testy, lenže tie ti neukážu hladinu protilátok, len či máš/nemáš.
My sme to počas lockdownu už neriešili, keďže sme všetci boli doma, v tom času už zatvorili školy, a potom sme šli na vakcínu, tak už to nemalo zmysel.
Chcem si dat ja urobiť na jeseň pred začiatkom školy, už som našla labak, ktorý robí protilátky po ockovani.

kikaaa444
5. júl 2021

Nemala som ani ja anj moj muž . Síce nežijeme na SK ale to je jedno . Ani tu v mojom okoli nepoznám nikoho kto ho mal. A práve toto som minule riešila s kamoskou že keby to bola tak strašne veľká pandemia ako tvrdia tak do roka a pol by sme sa už boli nakazili vsetcia rad radom . A co sa týka SK aj tam poznám veľa ľudí čo nemalo aj moja rodina napr

retatka
5. júl 2021

Nie,nemali sme,ani širšia rodina.

zuzanockamt
5. júl 2021

Áno, nikto z našej rodiny, keď počítam dobu odkedy je to tu oficiálne, pod rodinou myslím aj súrodencov, švagrov, rodičov, svokrovcov. Normálne fungovanie, cestovanie mhd atď. A to sme sa testovali kvôli práci a škole každý týždeň a aj navštevovali, kým neboli policajné kontroly.

sasanka605
5. júl 2021

Poznan len dvoch ludi co mali. Ina otazka je ci nemal niekto bez priznakov.

Strana
z6