icon

Tabletky na zväčšenie poprsia

egyy
5. máj 2020

Ahojte.
Mam odkojene 4roky a odrazilo sa to teda na tych mojich chudinkach vykojenych. Zvazujem uz aj plasticku operaciu, nakolko som z velkosti C presla na prazdne kosiky B.
Predtym by som vsak chcela vyskusat menej financne narocnu alternativu. Uprimne, nechce sa mi do toho, lebo viem, ze budem musiet tabletky brat pravidelne a po dobrati sa to pravdepodobne vrati do povodneho stavu. ALE...
Mate niektora osobne skusenosti s nejakymi tabletkami? Ci prirodnymi produktami? Dakujem 🙂

Strana
z2
jenetta
5. máj 2020

@rusalinka a inak prečo nepíšeš o téme ale o Tom vo si kto píše. Toto nie je poradňa ale forumvy ste s toho mlieka riadne....

rusalinka
5. máj 2020

@jenetta Prosím, nechaj túto tému tak, Už si povedala, čo si chcela, nemá zmysel ďalej trollovať.

Ostatné prosím, už na ňu nereagujte.

jenetta
5. máj 2020

@sunny8 súhlasím s tebou

jenetta
5. máj 2020

@rusalinka inak AUTORKA MA TU URAZALA ZE SA MSM NIEKAM VRATIT FO ŠKOLO. OBHAJUJES NESPTAVNYCH LUDI. NAUV SA CITAT KYO KOHO TU SIKSNUJE

sticker
jenetta
5. máj 2020

@rusalinka robíš tu si seba čo teraz? Si čítala plno iných žien čo ju ako ja odhovárajú od komplexov za prsia? Či si si tu prišla čo, do mňa kopať? Čo máš nejaké problémy?

Tak na to sú poradne! Nie fórum!

veronikaszabova
5. máj 2020

@egyy tabletky a kremy ti ziadne nezaberu. Jedine plastika

jenetta
Odpoveď bola odstránená
kiki68
5. máj 2020

Jedine plastika, rezervuj si termin na dobrej klinike odkonzultuj to priamo tam s chirurgom.

jenetta
Odpoveď bola odstránená
ivanna901
Odpoveď bola odstránená
ivanna901
Odpoveď bola odstránená
veronikaszabova
5. máj 2020

@rusalinka treba jej zrusit dalsi ucet na MK, lebo sa nevie chovat

kiki68
5. máj 2020

@veronikaszabova jasny troll v diskusii. Niekto sa dobre zabava

diewcatqoo
5. máj 2020

Kazda jedna tema one man show @jenetta 🤦‍♀️🙄

veronikaszabova
5. máj 2020

@kiki68
@diewcatqoo
Uz ju zrusili. Aj ivana91 bola ona, pred tym Zinew.

laguna28
5. máj 2020

@egyy mnohé píšu že tabletky nezaberajú, ale mne to predsa len niečo pomohlo. Kúpila som si senovku grécku a pri Tom popijala feniklovy čaj. Prsia mám plnšie. Samozrejme nie ako silikóny 🙂 ale k spokojnosti akurát. Skús a uvidíš. Každý to má inak. Držím palce. Jaj .... A aj to cvičenie má niečo do seba

Strana
z2