Aké negatíva má Stokke?
Ahojte, zaujímal by ma váš negatívny názor na kočík STOKKE, alebo zlé skúsenosti, nakoľko som sa dočítala len o pozitívach a mizivé percento o negatívach. Mne osobne sa STOKKE páči ale čítala som aj zlé skúsenosti, ale je ich veľmi málo (možno je to tým, že má veľa pozitív 🙂
Ak máte aj negatívnu skúsenosť podeľte sa o ňu 😉

@cawes No mne uplne satci aj obrazok na foto a vidim ze je uplne neprakticky.naozaj potom napis ked s nim prezijes zimu ci si cela lebo sa bude na snehu smykat v kaluzi plavat a ak natrafis na lad tak hotovo. 😀 teda ja s mojim terenakom by som sa na takejto mamicke pobavila vonku.alebo si dat potom kanady k nemu aby si ho ubrzdila na tom lade 🙂 inak ale naozaj baba sa pytala na negativa kocika,takze naozaj tvoje komenty aky je super niesi na mieste,baba chce citat negat.co urobila tuto temu.
@dreamer1 Jáááá se hlásím, přežila jsem s ním zimu, bez zranění - kočárku, dítěte, rodičů, sněhové i ledové pokrývky a dokonce se mi ani nikdo nesmál. Já se taky bavím maminkami s teréňákem, které se nejdřív pochechtávají a čekají, jak jsem před kopou sněhu nebo pod kopcem skončila, a já si to v pohodě přejedu a jim potom jen padají koutky. A stejně pak na net napíšou, jak viděly maminku, která s ním upadla na ledu, nevyjela kopec a kočárek se jí převrátil ve větru.
Mně taky stačí přečíst si příspěvky některých a je mi jasné, která bije.
admin,bud taky laskavy a zamkni tuto temu!
@ikarkulka Ja som predtym mala kocik s velmi velmi podobnymi kolieskami a poviem ti, ze zimu som teda neprezila. Bola som nutena si kupit na zimu z druhej ruky Jane Slalom. Som z Bratislavy a nepamatam, ze by som kocik Stokke videla niekedy niekoho tlacit vonku v snehu, vidavam ho tak akurat v nakupnych centrach. Neverim tomu, ze tento kocik zvlada porovnatelne dobre sneh ci tazky teren.
@ikarkulka Inak ja som jednej maminke uz takto pomahala... bolo mi do smiechu zo zaciatku ale ked padla a kociar sa skrutil a smykol nebolo mi vsetko jedno a utekala som k nej ,bolo mi jej naozaj luto a zbiera som ju ja zo zeme a kocik aj s nou aj s babom som odviezla domov ja!a teda nadavala nan a vravela ze radsej mohla do hovna stupit ako tento kocik kupit.
@ikarkulka Preboha, uz nemudruj. Mala som kocik s podobnymi koliekami, viem, o com hovorim, mala som aj terenak Jane Slalom do snehu. Mozem teda porovnavat. Mozno tym snehom prejde, ale ako? Vyskusala som si oba a mozem ti povedat, ze s tymito kolieskami to zabava nebola, skus si terenak do snehu a potom sa budeme bavit o tom, ci to bola rovnaka skusensost. Rozdiel bol asi ako jazdit na skodovke a mercedese.
V poriadku, urcite ma tento kocik aj nejake vyhody, ale vhodny do snehu sa mi urcite nezda, mozno sa to da nejako prezit....
@ikarkulka pozri ja pisem to co som videla a ked sa niekto opyta tak urcite mu neporadim aby si kupil tento kcik pokial ho nechce len na kocikovanie po obchodnych centrach.pretoze podla mna je nebezpecny na zimu,nas stastie ze si s nim nemala negat.skusenost ako maminka o ktorej som pisala vyssie.teraz si predstav povies niekomu maminke ze je vhodny do snehu a nieco sa naozaj stane ze sa smykne s nim ako sa budes citit ze si jej poradila kravinu?
@mircalla A ty si přečti, co jsem psala o stránku zpět a s jakými kočárky jsem jezdila/jezdím, takže mám s čím porovnávat. Ano, máš pravdu, je to rozdíl jako Škodovka a Mercedes, s tím, že ten Mercedes je Stokke. Ale už mlčím, toto stejně nemá cenu, jen mi přišlo opravdu hloupé, co jste tu psaly.
@dreamer1 Víš co, to ti ale nemusím věřit. Toto jsem četla už tolikrát, že mi to spíš přijde jako - Stokrát opakovaná lež se stala pravdou. Navíc podjet nohy ti můžou s jakýmkoli kočárkem a jsi na zemi, ani nemrkneš. A strhneš s sebou i kočárek. Mně jednou pes překlopil Teutonii. A fakt si nemyslím, že by byla nestabilní, nezačala jsem na ni nadávat apod. Max. jsem mohla nadávat tak sama sobě, že jsem blbě jela. Kočárek za to určitě nemohl.
Dobrou noc.
@dreamer1 Mne osobne vadi ked je vanicka ci sedacka strasne vysoko nad zemou, co je prave pripad tohto kocika. Niekto tu tiez pisal, ze sa s nim zle nastupuje do busu, tazko sa sklada, zle rieseny odkladaci priestor....Dobre, kazdy mame nejake ine kriteria. Ja som mala podobny kocik co sa materialu a koliesok tyka, a nikdy viac by som si ho nekupila, boli aj baby, co ho chvalili.
Ide tu predsa o nazor, takze ak ma niekto iny, tak sa tu nemusi hned riesit ci si dotycka osoba moze vobec dany kocik hodnotit.
@ikarkulka nemusis verit ale mamicka o ktorej som pisala nan nadavala takze asi sa jej podobre veci stavali a to s tymi kanadami mam od nej ze nabuduce si uz da na kocikoanie kanady zartovala 🙂 ale neodpovedala si mi na otazku ako sa budes citit ked si ho nejaka kupi na zaklade tohoto tvojho prispevku ze si s nim prezila zimu bez urazu ze je bezpecny a nieco sa jej stane a napise ti ze sa smyka a ze mala uraz?Ako sa budes citit?Inak to ze si s nim prezila zimu zase nemusim verit ja tebe,takze o com sa bavime?
admin nech zamkne tuto temu....
@dreamer1 ty podla coho sudis hmmm??ze si si nieco precitala alebo niekto povedal??ze vedies taketo reci????a pises tu niekomu ze je hlupy len preto lebo ma 100 kocikov...nic inee to nieje len zavist.....tym nemyslim len teba ale aj ostatne tu....
Mne tu niektore prispevky resp.vacsina pripada .........zeny, vy si citate co tu pisete? Preboha, ved ste matky tak sa chovajte.Vy sa uz pri slove Stokke dostavate do euforie a agresie, niektore uz tusim doslova vyhladavate temu aby ste sa mohli vyventilovat, urazat a plne dat najavo svoju " inteligenciu", ak sa niekomu ten kocik nepaci tak nechapem naco ho komentuje, ak sa niekomu nepaci tak logicky ho ani nevlastni ,no tak potom nechapem co v tejto teme robi???? Nie je nahodou tato tema o negativach Stokke? Ako moze niekto posudit nieco co nema? Tato tema nema vyznam a zbytocne sa tu strapnujete, dobru noc "damy"
@dreamer1 no lebo tvoje komenty su uplne na mieste negativa tu riesene a napisane boli napr madlo. Ale nevadi. A ja som s nim zimu prezila dokonca byvame v horach takze je tu snehu dost!a ako sa tlacil no uplne normalne! To ze nema nafukovacie guma ako neaky tako neznamena ze sa s nim neda jazdit. Ako zazila som vsetko ale toto co sa deje na slovenskom mk ohladne stokke no to je fakt take slovenske namiesto toho aby cloveku dopriali tak len znemoznit.
A to ako tu urazas mamicky no nepride ti to trapne keby som mohla aj ja vyskusam kazdy tyzden iny kocik co je na tom? Ked nato niekto ma nech si kupi ja cloveku doprajem.
Tu sa fakt len zakomplexovane zeny co aa na dlhej 3rocnejaterskej nudia.
@ustrachana toto sa tu snazim vysvetlit skoro cely den ale marne. Lebo nazorom je ze podla toho ako to vyzera sa aj audi. No ak takto sudite svoje kamaratky tak zbohom.
@cawes myslim, ze citanie v tejto teme je dobra zabava nielen pre maminy, ale aj pre adminov, inak by temu daaaaavno zamkli a nie zmenili nazov 🙂))) asi maju dobru zabavu lebo toto je ring a slovna prestrelka 🙂)))
@adriana89 No po 1,ja nikoho nesudim 2,citas aj ine ako len moje komenty?ja som nezacala vraviet o hlposti,?komenty ako pouzivaj hlavu a pises hluposti su OK podla teba?3,nemam komu a co zavidiet....Ci naozaj si myslis ze ja mam za potreby niekomu zavidiet kocik?toto si naozaj o mne myslis?
@cawes pozri jak ti mam poradit ked ja vobec nepoznam tvoj vkus ,proste rozhodni sa podla seba co sa ti paci a co je pre teba dobre.jednoducho ti moze byt jedno co o tom a tom kociku vravia iny ,tebe vyhovuje tebe sa paci to je dolezite.hlavne nech je bezpecny to je dolezite a to som sa tu snazila napisat,ze jednoducho mam skusenost zlu jednoducho na vlastne oci som to videla jak amina spadla,ja si dam tu namahu ak je na konovi nech sem napise viem kde byva kedze som ju viezla domov.
@dreamer1 Abych ti teda odpověděla - já jsem nevyměnila 100 kočárků proto, že mi všechny nevyhovovaly (kromě toho - jak jinak zjistit, že mi kočárek ne/vyhovuje, než tím, že si ho koupím a vyzkouším v běžném životě? Jednou jízdou po obchoďáku? Čtením diskusí, kam zhusta píšou i maminky, které s daným kočárkem ani jednou nevyjely a soudí jen podle obrázku?), ale proto, že jsem jich chtěla vyzkoušet více. A taky proto, že dítě roste, tím pádem se mění i jeho potřeby a nároky, stejně tak rodičů. S novorozencem jsem potřebovala korbičku. A taky jsem byla nezkušená matka, která si myslela, že ví, co od kočárku chce. To až po několika naježděných kilometrech jsem si postupně uvědomovala, že by mi možná více vyhovovalo něco jiného a co vlastně. Pokud ty jsi k tomu dospěla ještě před prvním porodem, tak ti mohu jen pogratulovat, no nemyslím si, že by byl nutně hloupý ten, který si k tomu musel dojít až časem a praxí.
Pak jsem potřebovala sporťák. Většina trojkombinací má pak sporťák těžší, než když si koupíš jen samotný sporťák nebo golfky. Tak asi proto se mění kočárky.
@dreamer1 A k tomu, jak bych se cítila, kdybych ho nějaké mamince doporučila a ona s ním pak upadla... To nemyslíš vážně, že ne?
Podívej se, já nevím, v jakém stavu ta maminka ten kočárek měla, kde a jak s ním jela a za jakých okolností upadla.
Já tvrdím - a za tím si stojím - že tento kočárek je stabilní, ve sněhu se s ním jezdí úplně normálně, možná i lépe, a ani jednou se mi nestalo, že bych s ním upadla, že by se mi převrátil nebo něco takového. Vycházím ze svých zkušeností. Kdyby ten kočárek byl tak nestabilní, už by se na to dávno přišlo.
Jak už jsem psala, upadnout můžeš s jakýmkoli kočárkem - zvrtne se ti noha a vahou stáhneš v pádu i kočárek.
Takže kdyby někdo upadl se Stokke, nebudu si to dávat za vinu, protože já vím, že ten kočárek je stabilní a že převrátit ho není tak snadné.
A naopak - já jsem převrátila Teutonii, a i přesto ji budu doporučovat maminkám jako kvalitní a bezpečný kočárek. Protože to, že jsem ji JEDNOU převrátila já, byla spíše náhoda a moje neopatrnost - že jsem si na ruku, kterou jsem kočárek držela, přivázala vodítko se psem.
Nevím, jestli pochopíš nebo spíš budeš ochotna uznat to, co jsem teď napsala, každopádně víc k tomu nemám co dodat.
Doufám, že zakladatelka bude schopna tuto diskusi přefiltrovat a najít si v tom opravdu jen relevantní informace s nějakou hodnotou a ty názory, které se zakládají jen na základě obrázku a nějakého řekněme ne/vkusu, bude ignorovat. A na základě toho se rozhodne.
@ikarkulka a kto pisal pouzivajte hlavu?a hlupe nazory ze mame?a podobne veci?beriem to ako utok na moju osobu a samozrejme ze sa aj branim.dovtedy som ja nic zle nenapisala,iba nazor na kocik.potom som si precitala blbe komenty od teba a teda nehnevaj sa za to ze si poviem svoj nazor sa neneham urazat.ja mam doma tiez dva kociky jeden drahy jeden lacny,vyhovuju mi obydva.a su mi na H...O jebo moja mala sa chce nosit a placka v kociku ako tur.

@cawes Dobru noc. Som rada, ze to uz neberies tak tragicky