Aké negatíva má Stokke?
Ahojte, zaujímal by ma váš negatívny názor na kočík STOKKE, alebo zlé skúsenosti, nakoľko som sa dočítala len o pozitívach a mizivé percento o negatívach. Mne osobne sa STOKKE páči ale čítala som aj zlé skúsenosti, ale je ich veľmi málo (možno je to tým, že má veľa pozitív 🙂
Ak máte aj negatívnu skúsenosť podeľte sa o ňu 😉

@dreamer1 Možná jsi jen vztahovačná. Já jsem tě teda neurážela. Obojí - že mi to přijde hloupé a že má někdo používat hlavu - jsem psala jiné uživatelce.
Každopádně za urážku nepovažuju ani jedno. To první, že mi to přijde hloupé, jsem myslela ve smyslu nevhodné, zbytečné. Možná na SK slovo hloupé v tomto smyslu nepoužíváte.
A že má někdo použít hlavu bylo spíše konstatování - však napsat - nikoho jsem s ním v BA na sněhu neviděla, což znamená, že s ním nikdo na sněhu nejezdí... No já nevím. Opravdu stačí jen chvilku zapřemýšlet, než to hodím na papír.
Ale to už jsme teda totálně off topic a chytáš mě za slovíčka.
och hruza :((((
Stokacky dosli... to uz koniec diskusie.....
Boze ste strapne..... KAZDY kocik ma svoje plus a minus a zial aj vas STOKE.....
@iwesska beriem tvoj názor, z laickeho hľadiska. Ale ak je domček na stracej nôžke postavený kvalitne a domček na zemi menej kvalitne, tak čo skôr spadne ?;)
@monika15 preto tu dosli stokkacky lebo témajpre tie ktore stokke majú a nie pre vas čo ste ich len videli a my mozno sme trápne, ale aspoň máme toľko inteligencie že vieme o čom táto téma je my sa vám tiež nepchame do vasich kocikov tak sa vy nepchajte so svojimi nosmi do nášho.
@ikarkulka asi preto tam nikto v zime nechodí so stokke lebo ked v BA napadne cm snehu tak tam všetci odstavuju aj auta. Tak sa nevudujem že tam ani stokke nevytiahnu na "sneh"
@barborienka28 Vidim, ze ty zase komentujes Bratislavu, pritom tu nebyvas. Ja byvam v centre, autom nechodim, vsade som chodila peso, a mozem ti povedat, ze kocik Stokke vidam jedine v nakupnych centrach a mimo zimy.
Pokial mi chce niekto tvrdit, ze tento kocik je vhodny do snehu, tak ja si to nemyslim
ahojte .necitam diskusiu - stačila mi táto strana aby som prišla k niečomu čomu nerozumiem - baby čo tak obhajujete ten kočík - prečo ked niekto o nom napíše niečo negatívne tak to vnimate ako útok na vašu osobu? stale sa tu rozpráva o cene - preboha veď on nestojí milióny - stojí toľko ako mnoho iných podľa mňa praktickejšie koníkov... už aj ten karpaty bugabo mi príde osobne praktickejsi ...
ja som mala napr. gesslein - moje dieťa má dnes 2 roky a ja som prestastna že kočík už pomaly ale isto odkladá... nie preto žeby bol zlý... ale pre mňa je to kočík - vec... ja nepotrebujem kočík ako módny doplnok - podľa mňa sme krajší so synom na pešo🙂 ale kľudne kedykoľvek napriek tomu že som za ten kočík dala podobnú sumu ako stojí stokke by som nemala problém vypísať jeho negatíva a aj pozitíva... veď som ho len používala a podľa mňa má všetko pre aj proti, akurát niečo z toho proti mi môže byť ukradnute lebo je to pre mňa dôležité a naopak...
urážať sa kvôli kočík mi príde choré... to akoby bol niekoho najväčší životný úspech že si kúpil kočík - teraz v nom nosí dieťa do nenormálneho veku
a citi sa osobne urazený ked niekto nan napíše niečo negatívne... a hádzať všetko na závisť je tiež divne ☹
Myslim, ze @admin by mal vratit nazov spat na povodny, lebo tato teme nie je o nicom inom ako o ODPORE- ak chce niekto poznat negativa Stokke (mimochodom, Stokke Xplory o ktorom sa tu diskutuje je iba jeden z mnohych Stokke vyrobkov takze uz len v tomto je ten nazov nonsens) tak musi prispevky co su ozaj k teme hladat lupou. Uplne stacilo spytat sa na negativa v povodnej teme, nepoznam nikoho, kto by tam tvrdil, ze ten kocik je dokonaly a ziadne negativa neexistuju.
@mimka To som povedala? preboha preco tvrdis daco, co nikto nepovedal? Vyjadrila som nejaky nazor na liposukciu? Citaj!!!! Kde som povedala, ze je liposukcia daco nenormalne?? To bol priklad, ze sa mozem snad vyjadrit aj k niecomu s cim nemam skusenosti. Najprv fakt citaj, potom mozno pochopis, potom komentuj
@admin Nejak sa to tu zas zvrhlo... ☹
@pallacinka mýliš sa... autorka sa pýtala na negatíva a dostalo sa jej odpovedi, že "negatíva sú len kvôli závisti" 😝 😀 😀 čo k tomu dodať 🙄
nie som odporkyňa stokke, i keď ja by som ho nekúpila a nepatrím určite k tým, čo ho videli len z obrázku... je mi úplne fuk, či ho kúpi niekto iný... takisto mi je úplne fuk, čo, kto povie na môj kočík ... btw. tiež som bola "rarita" v našom meste - ako prvá som mala súrodenecký phli and teds vibe... všetci kukali, komentovali, tak nahlas, že to nebolo možné nepočuť... no a čo? mám sa urážať, keď ho niekto ohundral, nadávať mu do husí a sliepok, len preto, že sa mu nepáči? 😝 mám na háku, čo si kto myslí o mojich kočíkoch (mali sme 3)...a i keď som s ich výberom maximálne spokojná a cena nízka nebola, nemám problém vyjadriť sa objektívne k ich negatívam... ale keď čítam vyjadrenia niektorých stokke maniačok (inak ich ani neviem nazvať, ak niekto napíše "i love stokke" 🙂 ), ako ten kočík je úplne najdokonalejší výrobok na svete, bez absencie negatív, tak mi to príde smiešne....
Nechápem, prečo sa to musí vždy takto zvrhnúť ☹ obidvom "táborom" by som odporúčala prečítať si nielen nadpis, ale aj pôvodnú správu zakladateľky: okrem iného tam je napísané: ak má niekto negatívne SKÚSENOSTI, sem s nimi, takže nechápem načo sa tu vyjadrujú dámy, ktoré s ním nemajú ŽIADNE skúsenosti a zároveň nechápem ani vyjadrenia o tom či si ho niekto môže alebo nemôže dovoliť. To je podľa mňa absolútne irrelevantné! Ja mám s tým kočíkom dva a pol ročnú skúsenosť, iný by som už nechcela, ale nemám problém ani vyjadriť sa k jeho negatívam (čo som v tejto téme aj urobila a dúfam, že som tým pomohla zakladateľke rozhodnúť sa). Ale neviem si predstaviť ako jej môžu pomôcť hodnotenia typu: stračia nôžka alebo I love Stokke....
@barborienka28 tak po prve Ja som ten kocik mala ! takze nechod tu s inteligenciou !
a hlavne keby ste sa vedeli spravat a normalne odpovedat ale natolko ste tu namyslene krasky ze si chybu
kocika nepriznali lne aby to kupil aj iny a popalil,
takze ked ste sa tu uz vopchali tak sa spravajte slusne a odpovedajte na utazky a neutocte tu !
@ikarkulka naozaj ma po dlhej dobe potešil racionálny príspevok a tvoje skúsenosti, ktoré si obsiahle popísala, a ďakujem 🙂
Milé mamičky, nechcela som aby sa táto téma zvrhla na osočovanie, urážanie. Naozaj som len chcela aby sa mohla každá slobodne vyjadriť o danom kočíku. Je úplne jedno či naňho niekto má dosť financií, či sa niekomu páči alebo nie. Cením sa každú objektívnu skúsenosť s kočíkom, ktorú sem mnohé napísali. Je jasné, že viac skúseností s ním budú mať tie, ktoré ho používajú a vedia už teda zhodnotiť, čo im napr. na kočíku chýba či vadí.Samozrejme mi nevadia ani odpovede typu: páči sa mi nepáči sami, je to každého osobný názor, ktorý mu neberiem a preto ich nekomentujem. Viem, že dokonalý kočík neexistuje, ale kde inde a koho iného sa opýtať ak nie tu mamičiek na názor na tento kočík, ktorý ma zaujíma.
@barborienka28 Tak ja sa bavim o porovnatelne kvalitnych kocikoch, takze v tomto pripade mi stale vychadza pevnejsi ten bez nozky na 4 kolesach 🙂 Ja len sudim na zaklade toho co som mala moznost vyskusat si v obchode a na zaklade reakcii mojho dietata v nom. Inak na margo tej kvality. Verim, ze Stokke je kvalitna znacka, ale napr. ich stolicka na krmenie je jedna z najnebezpecnejch na trhu, staci, ze sa dieta zaprie nohou o velky stol, napr., alebo stenu a leti dozadu na hlavu. Takze trosku nepremyslene a pritom aj ostatne jedalenske stolicky na krmenie su vysoke a toto riziko nehrozi.
@iwesska Ach jo ach jo. Máme Tripp Trapp židličky dvě, sedělo na nich už spoustu dětí i dospělých, děti se na nich občas snaží houpat, odstrkovat, avšak jim to nejde, židlička je těžší a jen tak se nepřevrátí. Navíc se k nim standardně dodávají takové gumové (pravděpodobně, nemůžu si teď ten materiál vybavit) podložky, takže pokud židlička stojí např. na dlažbě, i tam je bezpečná.
Téměř stejnou židličku vyrábí i česká firma Jitro (a jistě by se po světě našly další modifikace), kromě jednoho velmi starého videa na youtube jsem nikde nenašla případ, že by ta židlička byla nebezpečná. Troufám si tvrdit, že pokud by tomu tak bylo, firma, jako je Stokke, by ji neprodávala, nebo by ji nějak upravila, dočasně stáhla z trhu.
Sama jsem se na té židličce zkoušela houpat a odstrčit, ale ono to prostě nejde.
@atkavnatka Inak ak ta zaujimaju negativa od majiteliek, tu je toho dost popisane http://kociky.heureka.sk/stokke-xplory-plus-car...
@barborienka28 Ten link, co spominam vyssie, tam tiez mamicka pise o tom, ako sa kocik prevratil, aj s dietatkom, takze co som si pri skusani v obchode myslela, nie je nerealne. Netvrdim, ze kazde dieta sa v nom prevrati, ale ta sanca tam je urcite vyssia.
@ikarkulka
Ja potom nechapem, ako sa to podarilo tomu babatku z videa, dokonca cielene niekolkokrat za sebou. Nevyzeralo to ako vykonstruovane. Neviem, no, mna by to o bezpecnosti teda nepresvedcilo, ani to ze je to znacka. Decka vymyslaju, robia hluposti. Su take co poslusne cusia v stolicke, napapaju sa a nemusia byt priputane. Ale aj take ako je moj syn, co by bol schopny presne takych kuskov ako vo videu. Preto ja nehodnotim len design, ale v prvom rade riesim bezpecnost. Ale o tu stolicku tu nejde, to bol len priklad.
@sashabb ja nikomu neberiem právo sa vyjadriť, či písať do akejkoľvek diskusie. Len mi prídu divné tieto doťahovačky. Každopádne som tým chcela naznačiť obom stranám, že by bolo vhodné najprv sa zamyslieť, než niečo napíšu. Je podľa mňa choré, keď tu mamičky označujú tie, ktoré vlastnia Stokke, že nemyslia na pohodlie svojho dieťaťa a sú to len fifleny, čo chodia po nákupných centrách. Zároveň mi pripadá scestné napísať, že ten, čo ho kritizuje to robí preto, lebo naň nemá a závidí a podobne... Nech si kludne napíše svoj názor kto chce, ale osočovať sa tu a urážať asi nikomu nič neprinesie...
@iwesska Jasně.
No to video je celkem staré, tak co já vím, možná dřív se ta židlička dala snadno převrátit.
My jsme je koupili, a pak mi kamarádka poslala odkaz na to video, že hele, jakou nebezpečnou věc sis koupila. Tak jsem to zkoušela, ale prostě se mi ji převrátit nepodařilo.
Syn (3 roky) si na ni sám vylézá, slézá, různě si ji přemisťuje, kam potřebuje... Nepřevrátila se opravdu ani jednou. A děti tady na nich dělaly taky slušné blbosti, i venku při grilování jsme ji měli, na nerovném povrchu.
Popisuju naši zkušenost, plus zohledňuju to, že kromě toho videa jsem fakt žádný takový případ nezaznamenala, tak bych to brala spíš tak, že stát se může kdykoli cokoli i s těmi nejkvalitnějšími výrobky. Ale obecně bych ji za nebezpečnou neoznačila.
ako tak pozeram, je tu dost husta atmosfera, tak dufam, ze ma tu niekto virtualne neukamenuje 😀 ja osobne ho nemam, proste netradicny vzhlad nebol mojou prioritou, ale kamaratka kupovala cca. pred mesiacom stokke, rozhodovala sa medzi nim a jane rider formula. nakoniec teda kupila stokke a aj ho vratila cca. po tyzdni, nebola vobec spokojna, myslim, ze to tu niekto uz napisal, ze kvalita nezodpovedala cene. hlavnym nedostatkom (podla nej) bolo skladanie do auta a celkova nepraktickost. bola z toho aj sklamana, velmi ho chcela a tesila sa nan, ale nakoniec je spokojna s klasikou 😉 myslim,ze kazdy kupuje kocik s tym,ze chce nieco ine a dobre...takze ja nie som jeho odporkyna (doteraz som netusila,ze clovek moze byt skatulkovany aj ako "stokke odporca"), ale osobne som za praktickost a nie efekt 😉 a aby tu zasa niekto nevyvmyslal o zavisti, tak nie, nezavidim maminkam, ktore ho maju.mojj tiez nebol z kategorie lacnych. ale zasa vyhadzovat XY eur len za znacku a nech mi niekto zavidi sa mi zda hrozne hlupe 😅
@monci8888 tak tak, atmosféra je tu naozaj zlá ☹ K tvojej kamoške: presne o to ide, že každému vyhovuje niečo iné a myslím, že zakladateľke ide presne o to, aby sa mohla dobre rozhodnúť a nedopadla tak ako tvoja kamoška, že dá za kočík kopec peňazí a nakoniec jej nebude vyhovovať.
Každopádne, tou poslednou vetou si to zabila ☹ Presne toto sú tie veci, ktoré tu spôsobujú hustnutie atmosféry...

to sa vam fakt este chce??? 😖 🙄 🤐 😀 😀 😀