icon

Aké negatíva má Stokke?

atkavnatka
12. júl 2013

Ahojte, zaujímal by ma váš negatívny názor na kočík STOKKE, alebo zlé skúsenosti, nakoľko som sa dočítala len o pozitívach a mizivé percento o negatívach. Mne osobne sa STOKKE páči ale čítala som aj zlé skúsenosti, ale je ich veľmi málo (možno je to tým, že má veľa pozitív 🙂
Ak máte aj negatívnu skúsenosť podeľte sa o ňu 😉

Aké negatíva má Stokke?
sense
15. júl 2013

@dreamer1 akurat som si bola umyt zuby a nieco podobne som chcela napisat, ze detickam je jedno v akom kociku si "valaju" svoje rozkosne baby suncicky, ci v stokke alebo v nestokke, tanku ci retro,....deticky potrebuju dostat svoju papu ci uz prso al. neprso (nieco jest musia), mat cistu plienku a hlavne musia mat vela vela nasej lasky a spokojne a pokojne maminky, a to je pre tie deti to najlepsie a najdolezitejsie co im mozeme dat....

sense
15. júl 2013

@adriana89 tak ten sa mi dizajnovo ani farebne tiez nepaci, ale co vidim na prvy pohlad ze ma perfektne kolesa aj do hory a ma perovanie....

dreamer1
15. júl 2013

@adriana89 inak tento je pekny ,do terenu ,na sneh,prejdem kaluze ,dam nakup do kosika.ja maaaaaam AJ tank teda podla teba 🙂

adriana89
15. júl 2013

@vedejova boozee zase padas na slovicka...jeezis tak ked operka pojde len z jednym vonka jedno si necham doma alebo ja neviem ked chlap pojde niekam len z jednym a ja z druhym inam boozee tolko vela prirovnani jeee....vidim ze tu sa najde chyba na kazdy kocik zeeee......koli tomu ze nemam vlastne robila som operku a popri dietati si urobim diplom na ucitelku v skolke pre deticky od nula do 1 roka.....

dreamer1
15. júl 2013

@sense presne tie kolieska su super ja mam aj takyto podobny.

vedejova
15. júl 2013

@adriana89 teraz to nebolo ohľadom kočíka vôbec ho neriešim, je to len na tebe len to bolo o bábetku v praxi🙂To tak to je super ja som s malou sama nikto mi nepomože, a syn ešte tiež nie je sebestačný a potrebuje ma takže nech ti to výde ako si to predstavuješ vždy som obdivovala keď mala mamička dvojíčky lebo ja som mala deti len po sebe a teda dali mi zabrať aj keď boli len jedno bábätko, takže fakt obdivujem mamičky ktoré zvládnu 2bábätká a som rada že by som mala odstup 🙂

sense
15. júl 2013

@adriana89 kazdy kocik ma nejaku chybu napr. moj 1. ma taku chybu ze ma umele kolieska a po oracinach s nim sa neda lebo by mi dieta vygrcalo aj vcerajsie mlieko, ale zas je lahky spratny, typicky kocik na nakupy a prechadzky po namestiach, a moj 2. kocik je skoro ako tank velke nafukovacie kolesa, perfektne perovanie ale zial je tazsi a zabera strasne vela miesta v kufri, takze ked spojim vyhody oboch mam dokonaly kocik....

adriana89
15. júl 2013

@vedejova ja som tiez na vsetko sama nemam tu mamu "svokru" nikoho operku dostanem automaticky takze mi aspon pozehli nakupy zavesi pradlo 🙂🙂🙂🙂

vedejova
15. júl 2013

@adriana89 no tak to je super🙂 Mne nikto operku nedá☹

adriana89
15. júl 2013

@vedejova taak ja jej budem davat niakych smiesnych 7 eur na hodku zvysok cca 18 eur stat....

lucica
15. júl 2013

Ja sice stokke nemam ani nepoznam, ale staci ak sa pozriem na chudence deti co v nom musia sediet, tak mi ich je luto. predstav si ze by si musela napriklad cely den sediet na barovej stolicke. Presne tak mi to pripada ked vidim dieta v športovom kočíku.

vedejova
15. júl 2013

@adriana89 no neviem či neprídem k tebe robiť tú operku 😀 😀

adriana89
15. júl 2013

@vedejova ak mas kvalifikaciu a vies plynule nemecky mozes 😀😀 ale musis mat vlastne ubytko...

adriana89
15. júl 2013

@vedejova niektore operky tu beru 35 eur na hodku a daju plienku opacne...akoze videla som to na vlastne oci ked som opatrovala raphaela mal este jednu operku a dala mu plienku naopak a jedloooo????ohriala mlieko a kakao do toho 😀😀😀

vedejova
15. júl 2013

@adriana89 nemám kvalidikáciu a pred prvým dieťatkom som robila operku len dva mesiace, a bývala som u nich, ale srandu, mňa by nikam nepustili to by som musela utiect a mužovi nechať dve deti na krku 😀 😀

adriana89
15. júl 2013

@vedejova tuuu sa neopatruje cez noc....len cez den a ide to cez fuuu neviem ako sa to vola nieco ako socialka ona vybera tie operky a kontroluje diplomi zaskoli a urci cenu..moze sa stat ze mi stat viac preplati a ja dam len 90 centov a zvysok stat 😀😀 to je u kazdej mamicky ine...

adriana89
15. júl 2013

babyyyyy vyserteeee sa uz na stokke tento zevraj stoji 1800 euroo hooor sa do nehoooo 😀😀😀😀😀😀😀😀😀😀😀 mate kopu casu komentovat 😀😀😀

amouramour
15. júl 2013

@adriana89 si si ista, ze tie co ho kritizuju to riesia len kvoli cene?tato dedukcia je taka...hmmm, jednoducha?🙂

adriana89
15. júl 2013

@amouramour mozno keby stal 500 euro stacil by a vyhovoval cene...cim vyssia cena tym sa hlada viac chyb..to mas ako z autom nekupis auto za 40tis euro napr bez navigacka a poriadnej vybavi ....chces mat vsetkooo a najradsej za babku 😀😀 to je taa chyba....za dobre veci si clovek musi zaplatit....a nieje pravda ze vsetko drahe je dobre to nehovorim alee zase ja si potrpim na drahsom a kvalitnejsom....nekupim topanky z deichmann ked viem ze tam su najvecsie smejdy skoda 20 eur....taakto rozmyslam nad vsetkym len malo ludi to tu chape.....

adriana89
15. júl 2013

@amouramour akoo to bolo v tej reklame niesom taka bohata aby som kupovala lacne veci nieee....radsej drahsiu a na dlhsieee....

itwasajoke
15. júl 2013

@atkavnatka no prispejem aj ja ...odhliadnuc od stokke a jeho prednosti ci negativ,ja by som chcela len tolko 🙂
kedze babtko bude prve predpokladam,budes sa vsetko ucit od zakladov a teda aj vyber kocika nebude podla mna na prvy x velmi vydareny 🙂 aspon nie na 100% ...my mame zu asi 7 kocik 😀 a teda ze nie najdrahsi,ale ani najlacnejsi...ale co chce basnik povedat...teraz ked vyberas kocik bez babatka tak je to tazsie,lebo este sama nevies ake to bude a co bude pre teba prioritou 😉 a to myslim v dobrom...ja som mala uplne prvy kocik hauck a bola som straaasne spokojna 🙂 (ale musela som ho predat podrobnosti nebudem vyoisovat ,ale lutovala som a velmi) pre mna to bol kocik nr.1 mal velku a velmi prijemnu vanicku,priestrannu a naozaj babatku v nej bolo pirjemne pretoze aj podlozka bola velmi comfi 🙂 ocenila som to ze bol vlmi lahucky a dobe sa s nim manipulovalo...skladal s ajedoducho a nezaberal vela miesta,dal s aotocit aj v smere aj v porti smere ...pasovala do neho sedacka aj hauck aj maxi cosi,kosik pod kocikom bol super skladny nebol obrovsky ale odniesla som co bolo treba (nahradne oblecko,plienky aj vlhke obrusky a dokonca aj drobny nakup so vsetkym vsudy..islo sa s nim dobre aj autobusom aj autom...jedine co mi trosku prekazalo bolo ze ked som si nan zavesila tasku prebalovaciu tak mi tam hompalala a tak som preto nosila radsej veci v kosicku ,bol dobre odpruzeny a malej sa v nom super spalo...nebol to nejaky vykrik mody za tisice eur,ale posluzil vyborne ...vlastne tak ako kocik sluzit ma...moja rada je...dobre treba porozmyslat co od kocika ocakavas a ako to bude s dietatkom... 😉 ja mam kamosku ktora mala stokke ale mala jej bola v nom straasne nervava...neviem preco ale ked vymenili kocik mala zrazu spinkavala a bola vysmiata ako leco 🙂 ja som mala phil and teds napkon lebo som mala maly rozdiel medzi detmi ale maly bol v noom nervavy :/ no ineho vychodiska velmi nebolo 😒 a prizna sa to negativum ohladne stokke ze sa blbo sklada pre mna velmi rozhodujuce...nakolko som s detmi vacsinou sama bolo pre mna dost namahve skadat phila and teda ...ja mam rada kociky ktore zlozim "jednou ranou" 😀
takze posud sama ci je stokke kocik ktory sa ti "len " paci a naozja by splnal aj tvoje ocakavania...alebo s ati "len" paci a vedela by si si predstavit aj iny kocik ktory by mozno naplil tovje ocakavania ovel aviac ...

inak baby dobre som s apobavila na tych vasich hadkach...chodim na kona malo,ale asi budem este menej
skutocne neexistuje tema kde by nevzniklo nejake "ANTI"
antivakcinacia
antistokke
antinext
antitabulkove
antikojacie
antibio
...

vedejova
15. júl 2013

@adriana89 pripomína mi stacionárny bicykel čo mám doma

vedejova
15. júl 2013

@adriana89 ale farby sú super presne v tejto farbe mám môj tank 😉

daduska1212
15. júl 2013

@atkavnatka ,
precitala som si zopar horucich nazorov a vsetko je to vec nazoru jednotlivca. Ja si nemyslim, ze kocik je iba modny doplnok a v prvom rade v prvych mesiacoch pomaha matke s dietatkom aspon v mojom pripade to tak bolo. Nepatrime s manzelom k bohatym co sa tyka penazi, ale pri kociku som si potrpela na kvalitu a tu som nasla v Bugaboo Cameleon! Vyuzila som ho naplno pri oboch detoch a to som pri prvej dcerke mala aj phil&ted. Musela som ho predat lebo mala ma nevidela pri kocikovani a ked sa zobudila vzdy mi skoncila na rukach. Pri bgb som tento problem nemala a dokazala som polohovat sportovu sedacku aj s malou v kociku!!! Lahko skladatelny, vozila som ho v Peugeot 206+. Vazi iba 9kg!!! Mne sa osobne STOKKE velmi paci, ale nemyslim si, ze sa chyta na BGB co sa tyka praktickosti. Mala som si ho moznost vyskusat, kedze mi ho ponukala kamoska ked som cakala druhe. Za BGB by som ho nevymenila za nic na svete...

itwasajoke
15. júl 2013

@atkavnatka aaaa este aby som nezabudla ...bol veeelmi tichucky...napklad ked som sklapala striesku nebolo vobec nic pocut takze babatko mohlo nerusene spat...rovnakoto bolo s prsiplastom ktory sa natiahol bez akehokolvek prerusenia babatka v jeho cinosti bez ohladu na to co robilo,a aj cover na telicko sa pripinal velmi jednoducho...myslim ze ked budes vyberat kocik treba si pozriet nbejake videjka na youtube o tom kociku,ale najlepsie videa podla man ma www.kiddycare.co.uk ku kocikom ktore predavaju napriklad...tam je vzdy taka teta ktora ti ukaze ako sa s kocikom naraba 🙂 takze si pozri kociky ktore ta zaujimaju aj okrem stokke a tak vyberaj potom...lebo skutocne toto su napriklad veci ktore si prvomamicka vela krat neuvedomuje... 😉
no ale uz stacilo koncim som s avykecala 🙂

adriana89
15. júl 2013

@vedejova posli foto tvojhooo kocika.....

vedejova
15. júl 2013

@adriana89 mám v bazáriku, ten tank 🙂

dreamer1
15. júl 2013

@adriana89 krasna farba ...ale tie kolieska sak do snehu jedine s retazami 😀 a ked zapadnes tak lanom vytahovat 😀 😅 maaaaaarnost moja uz pochop ze to neni o cene... 😝 podla mna tento je super na prechadzky po obchodnych centrach alebo niekte kde je dobry teren ale podla mna do snehu potrebujes nieco ine,takze ja by som kupila dva jeden tank a jeden takyto ....ja mam dva kociky,..ale kludne by mi sacil tank aj na centro aj na sneh.

adriana89
15. júl 2013

@vedejova dneska si dala na bazarik 😀😀 aky ides kupovat kocik??

adriana89
15. júl 2013

@dreamer1 mneee sa moc napr tento nepaci...akoozee ta cena je obrovska za prve a za druhe moc sa mi nepaci 😀😀 dala som ho sem aby si chudak stokke odpocinul a neobracal sa v hrobe 😀😀😀😀😀