Aké negatíva má Stokke?
Ahojte, zaujímal by ma váš negatívny názor na kočík STOKKE, alebo zlé skúsenosti, nakoľko som sa dočítala len o pozitívach a mizivé percento o negatívach. Mne osobne sa STOKKE páči ale čítala som aj zlé skúsenosti, ale je ich veľmi málo (možno je to tým, že má veľa pozitív 🙂
Ak máte aj negatívnu skúsenosť podeľte sa o ňu 😉

@adriana89 niekedy staci, ze ho vidis- a vies, ze ti je nesympaticky.. pozries si ho komplet v obchode.. skusis zlozit atd, a potom ho pocujes ked ide okolo teba v meste ( a hrkoce, ze hruza + predstava ako s nim v cerstvo napadnutom 15-20 cm snehu ) ... a staci ti.
proste nesadne kazdej.. chapes ?
@adriana89 klud🙂 nechapem ako mozes tak agresivne reagovat kvoli blbemu kociku🙂 naozaj si presvedcena ze kocik len preto ze stoji 1500 euro je najlepsi na svete ( myslim ten bugabbo co spominas...) alebo ze stokke je?
preboha ved kazdy zijeme inak, pacia sa nam ine veci - moj muz napr. nedokaze spat v interieri zariadenom v barokovom style - hnusi sa mu to, je za tvrdy minimalizmus - miluje ho... a vaecsina ludi je nadstavenych presne naopak... a teraz co - su ti ludia hlupaci ci moj muz?🙂 ako sorry, ale ako mozes niekoho len zato ze ma iny vkus oznacit za husicku, kozu a neviemkoho...
ja napr. pri mojej prvej dcere som si na zaklade praktickych veci plus co sme specificke potre bovali ( mali sme male auto, byvali sme na 4tom poschodi bez vytahu etc. ) si vybrala gesslein - vtedy stal v kompletke cez 1000 euro... akurat prichadzali kociky stokke na trh ( pred 7mimi rokmi ) - v tej istej cenovej kategorii - mojho muza zaujal hned - lebo on ma rad take divne tvary ( ako som pisala - minimalizmus, avangarda to je jeho ) - mne sa nepacil... okrem toho som si ho odskusala v obchode a strasne mi tam chybali mnohe veci ktore gesslein mal - perovanie, velka vanicka, krasna sportova cast etc. ... takze vyhral gesslein...
teraz sa mi narodil maly - mam velke auto, uz nie som obmedzovana vytahom a stokke sa mi celkom zacal medzi casom pacit - ale znovu som si ich v obchode odskusala a znovu som skoncila pri gessleine🙂 bugabbo mi prislo male, stokke neprakticky, gesslein ideal so vsetkym co som na nom spoznala a poznala😉
ak pises ze ide vsetkym tym mamkam o pohodlie ich dietatka tak si dovolim nesuhlasit - urcite je velka skupina zien ktore ho maju a ziju zivotny styl zodpovedajuci typu kocika stokke, detto maju nato aby mali dalsie 2-3 kociky ktore s nim striedaju podla pocasia ( prepac ale na snehu som mala cest tlacit stokke a s normalnym kocikom typu gesslein alebo jane slalom nema sancu , a v zime vaecsinou tie zeny co stretavam so stokke v lete maju ine kociky ) - ale je kopu mamiek ktore ho maju len kvoli tym vasniam ktore vyvolava - vela ludi si mysli ze je to luxusny kocik tak ho kupuju preto - minu cely prispevok pri narodeni baba plus sa pomaly zadlzia len aby ho mali - potom sa s nim kepcia po dedinskych hrkacich cestach a vymoloch, v zime po vrstve snehu - len aby vsetci videli ze nato maju... mne pride chore ked tu maju niektore baby albumy kde su vonku nastylovane s kocikom stokke na fotkach a potom tam daju fotku z ich pribytku a je to kutica u svokry o 10m2 zariadena v style co prababka dala☹ a to nechcem urazat - proste beriem ze nie kazdy moze pekne byvat, ale neverim ze tieto baby si ten kocik vybrali kvoli dietatu - lebo ono v tych podmienkach kde oni ziju nemoze byt v takom type kocika spokojne... cize tu ide urcite o nieco ine ako o pohodlie dieatka... a mam pocit ze prave tieto zeny sa najviac za ten kocik biju - lebo oni naozaj vela obetovali a vlastne si natom kociku buduju svoje sebavedomie☹ co mi je teda luto...
@dai taak suhlasim s tebou teda..je vela takych mamiciek co ma stokke ako imidzovku to mas pravdu ale koli tomu ju nemusimd odsudzovat....teraz pises aj na bugaboo dvojickovy stoji 1500 eur anoo..a nechcem ho preto ze je drahy keby bol lacnejsi bolo by lepsie ale malo ktory dvojickovsky kocik je pekny...jasne ked caka zena 1 dietko moze si vybrat ja moc na vyber nemam vies 🙂🙂 a bugaboo nieje vobec maly kocik 🙂🙂
@adriana89 jasne... ja vobec nemam skusenost s dvojkovymi kocikmi - mam taky rozdiel medzi detmi ze som nad tym nikdy nerozmyslala - moze byt ze tam je bugaboo najlepsia volba - fakt neviem - myslim ze tam vaecsina tych kocikov stoji cez 1000ku ked ma byt kvalitna...
ale ako pises - pri jednom babe naozaj mozes vyberat podla toho co potrebujes - a ak nakoniec aj tvar kocika je super a ty si ho mozes dovolit tak si vyhrala😉 ono zalezi s cim to bugaboo porovnavas - ako som pisala , ja som skoncila pri gessleine ktory ma najvaecsiu vanicku zo vsetkych kocikov co som ja videla🙂 bola to jedna z mojich priorit kedze moje obe deti su letne a potrebovala som ich vo vanicke vozit v zime vo fusaku.... a teda v porovnani s nim mi pridu vsetky kociky male😀
@adriana89 dobre citam? pises ze ty by si sa hanbila ist s lacnym kocikom?alebo so starym?vies bohu zial niektore maminky nemaju na vyber a su radi ze vobec nejaky kocik maju...pozri niekto nema bohateho chlapa ,niekto si na kocik aj ked lacny musi aj zarobit sam.ja by som sa hanbila za takyto nazor aky mas ty ze by si sa hanbila za lacny alebo stary kocik.nikto nevieme ako skoncime kto lieta vysoko moze nizko padnut a potom si bude clovek tazko zvykat na mensi standart.
@adriana89 ak ti je zle tak ti nepomože keď sa tu budeš ventilovať, myslím že je to práve v psychike, keď býva niekomu špatne, možno tá prechádzka s kočíkom by ti pomohla možeš ma zase odbiť ale je to tak sama som bola tehu 3krát pri všetkých 3tehu mi bolo špatne počas dňa nech som zjedla hocčo nevracala som len mi bolo stále špatne a chodila som ako taká mátoha, pri prvom so chodila do práce a nepomáhalo veĺmi pri druhom som ležala, to bolo ešte horšie, pri treťom som sa snažila hýbať a byť na čerstvom vzduchu a to pomohlo veľakrát som aj zabudla že mi je špatne 🙂 hlavne veľa tekutín, jedlo v malých dávkach a často keďže mi bolo zle aj ke´d som niečo jedla aj keď nie tak som jedla pravidelne, dokonca aj z tehotenských vitamínov mi bolo špatne, tie som si dávala len keď som išla spať, v noci mi našťastie špatne nebolo
@dreamer1 ja som si tiez na vsetko zarobila sama.....vies 🙂🙂🙂 ja som pisala o tych tankoch ako niektore zeny myslia ze su to super kociky s takym by som sa hambila...a mas pravdu nedala by som za kocik 300 eur len preto ze za pol roka by som musela dat dalsich a dalsich radsej kupim jeden poriadny a bude na 2-3 roky....nemas komu uz odpisovat....dajte mi uz pokoj vsetci pre mna sa tu zadrhnite od hnevu.......
@adriana89 ja sa vobec nehnevam a som uplne kludna,takze drhnut sa nebudem.ja som nepisala ze si si nezarobila sama to si povedala sama ty sa obranujes ze si si sama zarobila,len ci ti to mam aj verit,kedze pises ze by si sa hanbila za lacny kocik tak toto nepovie clovek ktory vie co je to zarabat sam peniaze.
@adriana89 su pekne - a ak to mas v pohode co sa sirky tyka tak potom naozaj nemas co riesit... ja by som sa bala dveri a tak v obchodoch , na uradoch a podobne - vaecsina je na takyto kocik uzka... pre maminu je to ale urcite lepsie mat deticky takto... ja osobne keby mam dvojky tak by som brala asi taky kde su tie babatka oproti sebe
@dreamer1 ja si zarabam mooja uz od 17 rokoch sama na sebe....od vtedy som sama v rakusku...kde som isla stym ze si dokoncim zdravotnu skolu ale bohuzial velmi tazke z recou to bolo tak som musela niak zit a zacala som robit....chlapa bohateho nemam ja zarabam viac ako moj chlap......taakze taak....mam 23 rokov a mam vsetko ale to je vedlajsiee za peniaze sa neda kupit vsetko a ty to dobre vies......
@adriana89 chcela by som sa spytat, nic v zlom, aky je to kocik - tank? fakt ma to zaujima mozno aj ja mam taky doma a som s nim maximalne spokojna 😀
spass bei Seite....vies lenze niekt. mamicky aj na ten kocik za tristo ecok musia dlho odkladat a setrit, nie kazda zena pracuje v zahranici.....a nie vsetko co je drahe je automaticky aj kvalitne, alebo kvalitnejsie ako to lacnejsie, o tom by som ti vedela vypravat.....a by si sa cudovala kolko kvazi drahych veci dovazanych do celej Europy je vyrabane v Polsku a ani o tom ludia netusia lebo na vyrobku stoji Made in EU, Cine, Bangladezi atd. atd.....
ja som mala možnosť kočíkovať oba dvojičkovske aj za sebou aj vedľa seba a jednoznačne vyhráva vedla seba. Na to či sa vmestim do obchodu by som vôbec nepozerala. Jednoducho buď pôjde manžel do obchodu sam, alebo "ja" bez deti.
Takto aj kamoška nad tym uvažovala, no nakoniec si nechala poradiť 😎 kúpila bumbleride indie twin a bola maximálne spokojná 😉
ps. sorry za odbočenie od temy 🤐
@adriana89 presne tak takze napisat ze by si sa hanbila za lacny kocik nebolo vhodne pisat,treba brat ohlad aj na menej zarabajuce maminky pretoze to mozu citat a moze sa ich to dotknut ja len tolko.kazda jedna matka chce pre dieta to najlepsie ,dala by dietatu vsetko na svete a nemusi to byt kocik za 1300 ked na to jednoducho nema .dolezitejsia je laska ktoru dietatu da a babatku je srdecne jedno v ako kociku ide na cerstvy vzduch...aj v maternici je pokrcene a cele dotlacene a staci mu laska co citi od maminky.
Inak kupovala som si kočík, a mala som ho len prvých 8mesiacov, keďže je dosť ťažký má okolo 15kg, teraz som si kúpila keď má malá golfáčik a ten má ani nie 7kg takže keďže mám malá už 9kg tak ten kočík golfáčik je super ze je ľahúčky tak sa mi s ním chodí už lepšie a to som si myslela že golfáčik bude len aby sa vošiel v nami do auta keď pojdeme na výlety a v kočíku budem voziť maličkú až do 2-3rokov. Takže len toľko🙂 🙂
@adriana89 nehnevaj sa ale myslím si že keď budeš mať jedno bábo choré tak nebudeš mať čas sa prechádzať s druhým po vonku a do bábätka nevidíš, takže keďže druhé horúčku ešte mať nemusí a tiež može byť choré takže cez zimu by si mu asi poškodila viacej ako pomohla ale samozrejme asi ešte nemáš detičky ale keď ich už budeš mať tak sa s takýmito blbinkami nebudeš vobec zaoberať, nebudeš stíhať, neuraz sa to som povedala aj svojej sestre, keď ešte bola tehu🙂 ja vždy keď mám jedno dieťatko choré je aj to druhé choré napriek tomu že sa nestretnú a snažím sa ich oddeliť ☹

@danim veeed praave ze ide o blby kociiik a zeny sa tu vzdy dokazu rozhadat na temu stokke saak to nieje normalne.....a admini radssj blokuju profilovky nez taketo stupidne temy🙂🙂🙂🙂