icon

Aké negatíva má Stokke?

atkavnatka
12. júl 2013

Ahojte, zaujímal by ma váš negatívny názor na kočík STOKKE, alebo zlé skúsenosti, nakoľko som sa dočítala len o pozitívach a mizivé percento o negatívach. Mne osobne sa STOKKE páči ale čítala som aj zlé skúsenosti, ale je ich veľmi málo (možno je to tým, že má veľa pozitív 🙂
Ak máte aj negatívnu skúsenosť podeľte sa o ňu 😉

Aké negatíva má Stokke?
dreamer1
15. júl 2013

@adriana89 juuuj radsej setri lebo ked nebudes mat na to tak potom vyskocis z okna a nebudes prva ani posledna a toto si nerobim srandu.

adriana89
15. júl 2013

@dreamer1 este s vanickou celkom ujde...alee sportiak je hroznyy 😀😀😀😀

adriana89
15. júl 2013

@dreamer1 coooo nechapem????nacooo mam setrit????

barborienka28
15. júl 2013

@monika15 ja som napísala negatívum toho kocika takze nabudúce si prejdi celé fórum a potom osocuj. A ďakujem , tiež si myslím že som kraska 🙂

dai
15. júl 2013

@adriana89 tak u mňa tento kočík čo si sem dala prepadá hneď na prvý pohľad ☹ a nekúpila by som ho ani za euro - fakt by som skôr s ohľad na dieťa kúpila ten prvý tank☹ na toto nemáš kde zavesiť prebbalovaciu tašku - ja som nechodila s mojimi deťmi - hlavne teda s druhym hodiny a neskor som už musela mať vždy nejakú tu plienku , niečo pod zub, najlepšie náhradné oblečenie etc. - kde to tie mamky dávajú s takýmto hocikomu? má to malý skladby priestor aj dole - nedáš tam žiaden nákup ... nič, vanicka mi príde klasický mala🙂 a tá ružová farba sa mi sice páči na obrázku ale čo som v reale videla takúto na bugaboo tak to bolo strašné škaredé po čase - veľmi zajdute - aj ked toto môže záležať aj od starostlivosti asi... neviem...
takže pre mňa nie, ďakujem🙂
inak k tvojmu prirovnaniu k autám... poznám veľa ľudí ktorí si kupujú auta ktoré sú za 40k v základnej výbave - nie som istác majú navigaciu 🙂 ale oni si priznajú že kupujú značku - ktora sice je kvalitna ale cena je aká je hlavne kvôli značke😉

vedejova
15. júl 2013

@adriana89 mám ho tam už 2týždne a je tam tuším okolo 223videní 😕 😕 len som ho dnes aktualizovala, mám kúpený golfáčik ten má okolo 7kg je ľahulínky a 100% na porovnanie váha kočíka toho čo je na obrázku je 15kg, takže chodím s ním radšej ako s týmto, keďže aj malá má už 9kg a vojde sa mi aj do auta🙂 takže ako som myslela že využijem tento aspoň 2roky tak figu borovú ten golfáčik je super, a tento mi tým pádom zavadzia ak keď farby sú nádherné je praktický a všetko sa z neho dá vyprať to som ani netušila. 🙂

adriana89
15. júl 2013

@barborienka28 coooooooooo😀😀😀😀😀

dreamer1
15. júl 2013

@adriana89 lebo pises svoje teorie ze kupujes vsetko drahe a ze si potrpis tak aby sa ti nestalo ze si budes musiet kupit v deichmann topanky preto setri abu si si nemusela kupit boty za 20 euro nahodou .

adriana89
15. júl 2013

@vedejova za tu cenu tazko predas tolko stoji novy 😀😀😀

adriana89
15. júl 2013

@dreamer1 taak mooja v deichami si nekupujem koli chrbtici taak su nekvalitnee topanky..a ja nechapem co ty sa furt do mna navazas tam pises ze sme kamosky v skupinke ja nemozem ani svoj nazor napisat a ty ides po mne ako sup...akoozee co tym sledujes....vies ja som mlada baba zarabam si dost sama na seba nemam dovod setrit a co chcem si kupim...a tiez kukam na ceny ak ti ide o to..len obuv mam rada kvalitnu coo je to trestner ciii coooo???preboohaa prosim taa uz mi nic nepis lebo to uz je ozaj chore toto...co tym sledujes ja sa ti tu budes vyspovedat jak soplave decko nieeee....... moojee detii maju uz davnooo peniazky nasporene kebyze citas poriadne v mojej skupinke vies ze sme sa 6 rokov snazili a to som odkladala peniazky raaaaz pre moje deti a niee do vzduchu a ked som konecne tehotnaa chcem im dopriat aaa cooooo booozeee?????? cooo je na toooom.....

vedejova
15. júl 2013

@adriana89 tento stál viacej bol robený na zákazku, farby som si vyberala sama, takže tak používaný asi 3mesiace aj to nie každý deň, takže je ako nový 😉

sheronka
15. júl 2013

Kočky šak dajte sa mi aj vyspať. Sa neviem od tejto vašej diskusie odtrhnúť 😉

adriana89
15. júl 2013

@dreamer1 aaa ciitaaj poriadne kupujem vsetko draheee .....a len topanky je sakraa rozdiel mooja zlata.....a nieje to zas taake drahee ako si myslis....to si moze dovolit kazdy normalny clovek ......ktory sa o seba troska stara a nekazi si chrbticu na lacnich topankach

adriana89
15. júl 2013

@vedejova jaaaaaj .......taak dufam ze skoro predas.....

dreamer1
15. júl 2013

@adriana89 jezis sak sa uz neurazaj ved ty si si vybrala prave mna z 50 zien co sme pisali si oznacila prave mna a pisala si mi prva na tomto fore,tak co? 🙂 sak musis ratat s tym ze ked sa povysujes tak sa najde niekto komu sa to pacit nebude.jednoducho aj kebu som mala miliony tak v zivote by som si nedovolila napisat ze by som sa hanbila za lacny kocik alebo sa vysmievala .

adriana89
15. júl 2013

@sheronka nooooo moojaaa saak ani sa nedivim....tolko sa dozvies zeeee....😀😀😀😀 akoozee ja nemozem uz 😀 choreeee toto 😀😀

adriana89
15. júl 2013

@dreamer1 jeezis koli tomu ze nechcem lacny kocik sa povysujem sa spametaj dobree uz......konciiim to nema zmysel stebou o nicom nebatovat..ty tu zo mna robis to co niesom a ocividne sa na tom bavis.....len preto ze chcem pekny kocik o ktorom snivam uz dlhoo 😀

vedejova
15. júl 2013

@adriana89 v podstate mi je jedno či ho tu budem mať neaký rôčik lebo je super a može sa stať že aj tá golfka čo mám bude mať poruchu takže tatiaľ mi poslúži ako rezervný aj sa mi páči ako doplnok v druhej malej verandičke čo máme, bolo by mi za ním ľúto, ak by sa tak rýchlo predal 🙂

adriana89
15. júl 2013

@dreamer1 a vybrala som si teba z 50tich inych koli tomu ze som si nemyslela o tebe ze takto urazas mamicky co maju viac kocikov....pretoo lebo ta poznam....ale kebyze viem co si zas vyserem sa na teba a napisem inej ktora by tu tolko neriesila.....vies

vedejova
15. júl 2013

@adriana89
@dreamer1
no len si dajte do držky, ring voľný 😀 😀 😀 😀 😀 ale nie fakt baby veď to tak tragicky neberte.

adriana89
15. júl 2013

@vedejova saaak serem na nuu uz cooo...ona jedina to bere tragicky...ty to beres zo srandov vsetko ale jej sa to ocividne vsetko tyka...a ta zavist asi nebola dalekooo..kedze sa do mna taak navaza....saak ma vyspoveda jak soplave deckoo...zachvilku bude cooo chcet vedet...😀😀

dreamer1
15. júl 2013

@adriana89 co si agresivna?ty nevies co pises?sak si poprecitavaj co si popisala ked si nepamatas.a porozmyslaj a ides pisat co si si prezila 6 rokov snazenia a co ja viem co,...ja by som tiez mala co pisata ale nebudem porovnavat medzi utrpenami takze ani nebudem zacinak kolko sme sa snazili my o babo.

adriana89
15. júl 2013

@dreamer1 nevyjadrujem sa viacej..nic zle som nenapisala na teba taak neries.....

dreamer1
15. júl 2013

@adriana89 inak ty pises ze ta spovedam sak ale ja som ti este ani jednu otazku nepolozila. 😕 no a zase sme pri zavisti,...nepoznas ma nic o mne nevies a tvrdis toto,ako vies co mam ja alebo co vlastnim ja?jedno je ale iste mam taku jednu vlastnost ktora na neda kupit empatiu aj s ludmi co peniazteky nemaju a preto sa nebudem vysmievat jednoducho mamickam co nemaju kocik za 1000euro.

dreamer1
15. júl 2013

@adriana89 koncim uz aj ja,precitaj si co si pisala a ked neni zle ma obvinit ze zavidim a co ja este viem co vsetko tak potom neviem.,co je u teba zle.takze vlastne ty si mi pisala same pekne veci nakoniec no gooooooooooooool. 😀

h0sher
15. júl 2013

ako chlap sa na tychto debatach len bavim 😖

dreamer1
15. júl 2013

@sheronka no ved zavist so mnou lomcuje a vlastne vsetkymi co si dovolili z komentovat kocik negtivne.proste nepaci sa ti kocik za 1300 euro no ako si to dovoluje niekto povedat ,sak som si ho kupila aby mi zavideli a vsetci videl ze na to mam a nie aby ho kritizovali.

adriana89
15. júl 2013

@dreamer1 neutoc na mna nebudem ja na teba.....nabuduce budes vediet.....ok...pisala si vsetko taak kazdej nieeeee len mneee ze zavidis alee nehovorim ze to taak jeee.....nemas co zavidiet ani mne ani druhym....ja mozem zavidiet tebe tvoj 3 mesacny poklad.....taakzeee taaaak........

h0sher
15. júl 2013

moj nazor,ze ten kocik vyzera naozaj hovadsky skarede,blee 😝 ,ale 100 ludi 100 chuti

monika15
15. júl 2013

@barborienka28 ty tiez to cele prejdi a najdes obsah na to co som reagovala ;) pap