icon

Aké negatíva má Stokke?

atkavnatka
12. júl 2013

Ahojte, zaujímal by ma váš negatívny názor na kočík STOKKE, alebo zlé skúsenosti, nakoľko som sa dočítala len o pozitívach a mizivé percento o negatívach. Mne osobne sa STOKKE páči ale čítala som aj zlé skúsenosti, ale je ich veľmi málo (možno je to tým, že má veľa pozitív 🙂
Ak máte aj negatívnu skúsenosť podeľte sa o ňu 😉

Aké negatíva má Stokke?
Strana
z16
adriana89
15. júl 2013

@dreamer1 koli tomu ze si nekupim jaaaaa kocik za 300 euro neznamena ze sa vysmievam......prebooohaaa.......presne ty nepoznas mna ja teba taak nesud mna nebudem ja teba.......ok

dreamer1
15. júl 2013

@adriana89 no a toto este aby si zavidela dieta???nie sorry ale nemozes zavidiet dieta predsa,achhhh jaj tu konci sranda.

macamac
15. júl 2013

@dai dnes 20.06 - palec hore 😉
tiež som nakukla, že čo nové- ale teda nič 😉
na tvojom príspevku sa mi páči to, že teda keď tu už tak selektujú mamičky podľa všelijakých kritérií...tak som si u mnohých všimla presne to, čo ty: vonku super foto, všetko IN, ale foto bývania- akosi neladí so štýlom "vonku"

nechcela som to sem nikdy písať, lebo som nechcela nikoho uraziť
lebo fakt je, že niekto si potrpí možno viac na veci "zvonka" a doma zas má rád "retro" po babičke - ale to myslím fakt bez urážky

ale zas je tu kopec mamičiek, ktoré majú štýlovo všade 😉 🙂 a rada sa pokochám 🙂

adriana89
15. júl 2013

@dreamer1 boozeee myslela som too v dobrom ze zavidim v dobrom boozee ze mas krasnu dcerku....ozaj uz sa preber sak tebe ani dobre ani zleee......

adriana89
15. júl 2013

@dreamer1 tyy pocuj ja mozem zavidiet tebe tvoj 3 mesacny poklad....moooozeeeeeeem.......coo je na tooom zleeeee hmmm......

dreamer1
15. júl 2013

@adriana89 no pytas sa co je na zavisti zle? 😕 predsa sama zavist o sebe je zla... a v dobrom zavist neviem ako sa da chapat.ser na to uz som asi mimo nechapem.

adriana89
15. júl 2013

@dreamer1 ked ti niekto napise ze mas krasne dieta a ze v dobrom zavidim ze ti to prajem co je na tom zleee...boozee ked mne baby pisu ze zavidia ze som tehu alebo ze cakam dvojky co mam kazdu poohovarat saak ja chapem ako je to myslene, a nikto nikomu nechce predsa zle....

simonecka145
15. júl 2013

už by aj stačilo nie????

vedejova
15. júl 2013

@h0sher a ty akože ako takto riskuješ že ťa tu skokautujú 🙂 no toto že chap tu medzi nami dievčatami tak to sa tiež bavím 😎 aký kočík si kúpiš🙂

vedejova
15. júl 2013

@h0sher pridaj foto 😝 😝 je ako tank lebo ten moj je 😵

vedejova
15. júl 2013

@h0sher kedy máš termín čo čakáte? Vraj ste v 21.týždni tehotenstva 😉

traktor
16. júl 2013

..prosim @admin @martinjasen @mariosmykal môzte sa pozriet na tuto temu?same hadky , urazky..zachadza to uz fakt daleko..prvotna myslienka zakladatelky temy sa uplne stratila ... kto ma zaujem sa dozvediet o kociku viac, je tu tema https://www.modrykonik.sk/forum/na-kocikovanie/kocik-stokke-xplory-ma-ho-niekto/

trojmamka
16. júl 2013

Uz se perooooooou....boze zeny,ze Vas to bavi.

amouramour
Odpoveď bola odstránená
milankovazuzana
16. júl 2013

@traktor už sme 2 maminky písali adminovi a nič sa nedeje... niekedy pozastavia naozaj drobnosť a tu túto tému nechávajú plynúť do udivujúcich výšin, len bohužiaľ tých nesprávnych... dôvodov na uzamknutie je ihneď niekoľko-bezpredmetnosť-kôli materskej téme, kde sa negatíva nieje problém dozvedieť, vzájomné osočovanie a urážanie, odklon od zadania témy a tak by sme mohli pokračovať.
Ja si myslím, že prepáčte za prímer-ale táto téma je ako dvor, na ktorý gazdiná hodila zrno a viete sami, ako to medzi jeho obyvateľkami chodí, hrrrrrr.

balli
16. júl 2013

Myslim, ze kocik stokke je fakt jeden z mala kocikov ktore vedia rozprudit fakt burlivu debatu 🙂 sto ludi sto chuti baby, nerieste sa navzajom. Ja stokke milujem a chcem ho a pritom mi vsetci z okolia hovoria ze to je nechutny kocik ale mne sa paci a budem ho mat a neurazam sa na nich a nevytahujem na nich veci. O to horsie ze sa tu nepozname 🙂
just relaaax 🙂 toto je forum a radach a skusenostiach, zoberte si z toho co chcete, svet sa netoci len okolo vas aby ste sa tu na seba urazali a tiez vas nazor nie je jediny spravny, existuje casto viac rieseni 🙂 baby co tu urazaju si radsej nevsimajte nech sa s nimi hadajte...nad hlupostou clovek nezvitazi, to je proste vec ktora plati na sto percent.
CMUK vsetkym a necertite sa uz 🙂

mima01
16. júl 2013

@milankovazuzana zuzi, ja uz som to tiez nahlasila, ale ocividne to maju niekde, ani obraz ani zvuk...asi maju na robote nieco dolezitejsie, ako stopovat profilove fotky a kratke spravy

sashabb
16. júl 2013

@milankovazuzana
@traktor

berte to tak, že su prazdniny a diskusie sa musia sem-tam rozprudiť... preto zrejme táto ešte funguje 😎

martinano
16. júl 2013

@milankovazuzana uz 3 a stale nic 😖

martinjasen
16. júl 2013

Temu z dovodu vzajomnej nevrazivosti medzi diskutujucimi uzamykam.

Asmira Team

Strana
z16