Aké negatíva má Stokke?
Ahojte, zaujímal by ma váš negatívny názor na kočík STOKKE, alebo zlé skúsenosti, nakoľko som sa dočítala len o pozitívach a mizivé percento o negatívach. Mne osobne sa STOKKE páči ale čítala som aj zlé skúsenosti, ale je ich veľmi málo (možno je to tým, že má veľa pozitív 🙂
Ak máte aj negatívnu skúsenosť podeľte sa o ňu 😉

@dai dnes 20.06 - palec hore 😉
tiež som nakukla, že čo nové- ale teda nič 😉
na tvojom príspevku sa mi páči to, že teda keď tu už tak selektujú mamičky podľa všelijakých kritérií...tak som si u mnohých všimla presne to, čo ty: vonku super foto, všetko IN, ale foto bývania- akosi neladí so štýlom "vonku"
nechcela som to sem nikdy písať, lebo som nechcela nikoho uraziť
lebo fakt je, že niekto si potrpí možno viac na veci "zvonka" a doma zas má rád "retro" po babičke - ale to myslím fakt bez urážky
ale zas je tu kopec mamičiek, ktoré majú štýlovo všade 😉 🙂 a rada sa pokochám 🙂
už by aj stačilo nie????
..prosim @admin @martinjasen @mariosmykal môzte sa pozriet na tuto temu?same hadky , urazky..zachadza to uz fakt daleko..prvotna myslienka zakladatelky temy sa uplne stratila ... kto ma zaujem sa dozvediet o kociku viac, je tu tema https://www.modrykonik.sk/forum/na-kocikovanie/kocik-stokke-xplory-ma-ho-niekto/
Uz se perooooooou....boze zeny,ze Vas to bavi.
@traktor už sme 2 maminky písali adminovi a nič sa nedeje... niekedy pozastavia naozaj drobnosť a tu túto tému nechávajú plynúť do udivujúcich výšin, len bohužiaľ tých nesprávnych... dôvodov na uzamknutie je ihneď niekoľko-bezpredmetnosť-kôli materskej téme, kde sa negatíva nieje problém dozvedieť, vzájomné osočovanie a urážanie, odklon od zadania témy a tak by sme mohli pokračovať.
Ja si myslím, že prepáčte za prímer-ale táto téma je ako dvor, na ktorý gazdiná hodila zrno a viete sami, ako to medzi jeho obyvateľkami chodí, hrrrrrr.
Myslim, ze kocik stokke je fakt jeden z mala kocikov ktore vedia rozprudit fakt burlivu debatu 🙂 sto ludi sto chuti baby, nerieste sa navzajom. Ja stokke milujem a chcem ho a pritom mi vsetci z okolia hovoria ze to je nechutny kocik ale mne sa paci a budem ho mat a neurazam sa na nich a nevytahujem na nich veci. O to horsie ze sa tu nepozname 🙂
just relaaax 🙂 toto je forum a radach a skusenostiach, zoberte si z toho co chcete, svet sa netoci len okolo vas aby ste sa tu na seba urazali a tiez vas nazor nie je jediny spravny, existuje casto viac rieseni 🙂 baby co tu urazaju si radsej nevsimajte nech sa s nimi hadajte...nad hlupostou clovek nezvitazi, to je proste vec ktora plati na sto percent.
CMUK vsetkym a necertite sa uz 🙂
@milankovazuzana zuzi, ja uz som to tiez nahlasila, ale ocividne to maju niekde, ani obraz ani zvuk...asi maju na robote nieco dolezitejsie, ako stopovat profilove fotky a kratke spravy
berte to tak, že su prazdniny a diskusie sa musia sem-tam rozprudiť... preto zrejme táto ešte funguje 😎
@milankovazuzana uz 3 a stale nic 😖
Temu z dovodu vzajomnej nevrazivosti medzi diskutujucimi uzamykam.
Asmira Team

@dreamer1 koli tomu ze si nekupim jaaaaa kocik za 300 euro neznamena ze sa vysmievam......prebooohaaa.......presne ty nepoznas mna ja teba taak nesud mna nebudem ja teba.......ok