icon

Aké negatíva má Stokke?

atkavnatka
12. júl 2013

Ahojte, zaujímal by ma váš negatívny názor na kočík STOKKE, alebo zlé skúsenosti, nakoľko som sa dočítala len o pozitívach a mizivé percento o negatívach. Mne osobne sa STOKKE páči ale čítala som aj zlé skúsenosti, ale je ich veľmi málo (možno je to tým, že má veľa pozitív 🙂
Ak máte aj negatívnu skúsenosť podeľte sa o ňu 😉

Aké negatíva má Stokke?
rora
12. júl 2013

zakladatelka temy uz vpodstate od par mamiciek co kocik vlastnia/vlastnili dostala opisane negativa tak je to tu uz cele zbytocne... a akurat tak na ostatne co tu pisali do tejto temy,v skupine "stokke kočík" na vas dalej kydaju.... 😅 o moj bože....

slniecko77
12. júl 2013

@rora nuz, komu niet rady tomu niet pomoci 😉 ked si ulavia a pomoze im to 😉 😀

mackos
12. júl 2013

@strawberry7 moja podla mna ty samu seba klames ... preco by si ho nechcela ? tak naco si mala dva a pred tyzdnom este zhanala treti ? na tom bude nieco ine... Prv si ho milovala a teraz toto .. no ja NECHAPEM
A co ti na nom vadilo ? Ten co mas je lepsi ? krajsi? praktickejsi ?
Vies v com je chyba, ty si vecne nespokojny clovek podla mna... nieco strasne chces a ked to mas necenis si to , zlatik a teraz mi povedz ze sa mylim ?

strawberry7
12. júl 2013

@mackos možno máš pravdu 😀 ja už ked to mám ma to omrzí 🙂 ale zase mi stokke vyhovoval v tom že vysoký je aj pre môjho ... napr tá prebalovacia taška mi tam neskutočne vadila ... v meste máme samé kocky a dosť hrkal to je fakt ... a kor ked jazdis každy den :( a aj to že zaberie vela miesta mame combi octavku a teda tak tak 🙂 ale jako ja som aj bola aj spokojna aj nie ako s čím 😀

mackos
12. júl 2013

@strawberry7 ja som prebalovaciu tasku nemala , tak nevie posudit
A to skladanie to je fakt, to dalo zabrat aj nam pokazdym , zvykla som si 🙂 a kupila by som ho este raz 🙂

chooood spat 😀 😀 ja palim tiez , dieta pomaly vstáva 😝

strawberry7
12. júl 2013

@mackos no jako poviem ti 😀 to skladanie sa spytaj aj @sonalek 😀 ? akože nešlo nam to ani po 15 minutach makania 😀 však Soni ? 😀 dokonca som si aj necht zlomila 😀 to ma rozčulovalo najviac ☹ že mne to išlo strašne ťažko ☹ a teda tá prebalovacia mi tam velmi zavadzaala ☹ mohlo to byt radsej na ručke 🙂 inak nakupna taska pecka velka ... v člapkanici nervy 😀 lebo sa mi to tam dostavalo a zastavovalo sa mi koliesko :( a po tych kockach nasich mi hrkotal aj rukovet teda neviem či len mne ... možno ked mas novy je to ine ja som malaa pouzity tak aj preto som bola viac menej nespokojna :( neviem nevadi 😀 odskusala som si a je 🙂 aj som bola spokojna aj nie 🙂 ale vsak to je tak so všetkym 🙂

nika19918
13. júl 2013

husicky,slepicky a neviem co 🙂 mam dost 😀

zuzikkaa
13. júl 2013

@barborienka28 a kolko kočíkov si vystriedala/ vyskúšala ty že zavrhuješ ostatné kočíky a hlavne tie "LACNÉ" za 300e ... možno by sa s takým išlo lepšie a ko so stokke,, hm??
Keď si za stokke tak si buď no nepovyšuj sa... 😉

barborienka28
13. júl 2013

@zuzikkaa Ja sa povyšujem ? sa zmyslite už nad sebou ako sa vy povyšujete, veď hovoríte, že vyzerá ako vešiak a pod. a ked sa povie na vaše kočiare že su kombajny tak tu plačete...tato téma vznikla na to aby sa pravdivo ohodnotila KVALITA stokke, nie výzor. Kdežto niektoré panie s kombajnami nepochopili podstatu témy. naísala som že mi vadí že sa nedajú zaistiť kolieska inak že mi všetko vyhovuje. Netreba mi skúšať iné, ja nikomu neberiem aký ma kočík...každý si vyberá podľa svojho uváženia,. Nemám sa prečo vyvyšovať, mam kočík z druhej ruky, a aj to sme nanho dlho šetrili tak nemám prečo sa vyvyšovať. Ale nemôže mi niekto tvrdiť, že napr. stokke šport. časť je malá ked po prvé ju ani nevyskúšal, a po druhé, to že nie je obvešaná umelýmy hmotami gombíkmi a páčkami, neznamená že je malá.Možno tak max. opticky. 4o oznám ženy, tak ešte trojročné si tam dokážu posadiť, avšak každá jedna hovorí že už minimálne, pretože deti už malo čo posedia v kočíku.

barborienka28
13. júl 2013

@sashabb počuvaj ma sem, to že má moja Nelli dva mesiace nema absolutne nič spoločné s tým koľko mam terénov pejdetých. a po ďalšie je tomestský kočík, nie traktor ! Malej je v nom dobre, lebo mi vyspí vonku aj de tri hodiny, a doma ešte schrupne aj hodinku v nom. Ale fakt je tu škoda reči na mamičky ktoré ho nemali v rukách, a hlavne ktoré nepochopili, že téma nie je pre mamičky ktoré ho nemajú ale ktoré ho majú, ale resne tieto zvedavé mamičky sa tu zaplietli ktoré nemajú o stokke ani páru. Možno videli že hrká nejakej mamičke, ktorá ho už asi mala z druhej ruky a nevie sa k nemu správať. Aj o auto sa musíš starať, inak ti na nom všetko vrzga hádže s ním a pod.

malinkaaninka
13. júl 2013

@atkavnatka ja by som ti poradila,aby si si našla vo svojom meste nejakú maminu,čo ho má a chvilku jej povoziť dieťa a pokecať s ňou.skúsiť si ho zložiť,trebars zacvaknuť vaničku alebo vajíčko,pochodiť po rôznych terenoch,skusiť ho nadvihnuť akože do autobusu..sama vieš,čo od kočíka očakávaš.tu sa už asi cenné informácie nedozvieš,je to len o obhajobe vlastného názoru.skoro sa bojm napísať,že som syna vozila v takko použitom za 3000 sk,spával v ňom denne 4 hodiny a viac,nabehali sme kilometrov na prechadzkach,odniesli snad tonu nakupov a ešte po mne služil ďalšej mamine 😀 😀 😀

mima01
13. júl 2013

No ale ste sa tu zisli, presne som vedela, ze to tu takto skonci a z negativ na stokke tu bude cista slepicaren (na obidvoch stranach, aby sa niekto neurazil). Naozaj nechapem, preco sa to vzdy zvrhne na osocovanie a uraznie, ved pre boha, kazdy nech si jazdi s cim chce a za kolko chce. Kazdy ma ine poziadavky, ine financne moznosti, preto existuje na trhu tolko kocikov, aby si mohol kazdy vybrat to, co mu vyhovuje. A tiez nechapem, preco maju potrebu vyjadrovat sa k negativam tohto kociku vzdy ludia, ktory ho nemaju osobne odskusany (tym nemyslim hodinove kocikovanie kamaratkinho stokku, alebo 10 minutovu skusku v obchode). Myslim, ze vyjadrit sa na stokke, ze to je ufo, barova stolicka a podobne nie je jeho negativum ale vas nazor na jeho dizajn, co je dost podstatny rozdiel. To v tejto teme nema co hladat.
@atkavnatka mozno jedna mala vytka...velmi zle zvoleny povodny nazov temy, ale pozeram,ze uz sa premenovala. K negativam na kocik, aby si dostala aj nejake odpovede na tvoju otazku. My mame novy model a kocik pouzivame 9 mesiacov. Sme max. spokojni. Ano, nebudem tvrdit, ze nema aj negativa. Ma, tak ako kazdy iny kocik, ale vieme o nich a nie su pre nas tak dolezite, ze by som stokkac zavrhla. Vadia nam na nom dve veci a to uz niekolkokrat spominanie skladanie, ktore je naozaj zlozitejsie, ale ked clovek chyti cvik a rutinu, nie je to nic hrozne. Uskladnenie v kufri auta je trosku diskutabilne. Ano, nejdem tvrdit, ze nezabera vela miesta, ale zase je to o tom, ze treba trosku poskusat rozne varianty a zmesti sa aj do naozaj malych kufrov. BTW, na fb je jedna stranka, kde je stokke nafoteny v x autach. Druha vec, ktora mi vadi je uz tiez spominane madielko, treba ho cele odopnut, nedrzi na takom tom klbe...opat, nic, co by mi ale trhalo zily. Zatial ho ale dole nedavame, maleho vyberam aj davam do kocika s nasadenym madlom. Co sa tyka jazdy po snehu. My osobne sme nejaky extra problem nemali, jedine ked toho nakydalo kvantum, tak sa naozaj tie predne koliecka vedia zablokovat a netocia sa. My sme toto riesili, ked sa chodniky posypali solou, urobila sa z toho brecka a sem tam sa to zachytavalo. ALE, v takomto pocasi ma problem gro kocikov, a nech mi nikto netvrdi ze nie. Nakupna taska je mozno mensia na starsom type, neviem, nevidela som ju, ale na novom je naozaj obrovska. Pre mna velke pozitivum, ze sa do nej neprasi, ked prsi, naklad mam chraneny. Ja prebalovaciu tasku nosim vynimocne, takze v tej nakupnej vlacim toho naozaj vela, cez mlsky pre maleho, oblecenie do kazdeho pocasia na vymenu, prebalovacie potreby, prsiplast, deku, nejaky sveter pre mna keby bolo chladnejsie az po kazdodenny nakup. A este co sa tu spominalo na zaciatku, ze sa neda zdvihnut...my byvame na 4tom bez vytahu a kocik nosim kazdy den niekolkokrat hore dole po schodoch a problem s tym nemam. Po ceste dole chodim dokonca s malym v nom. Ano, ked to znesiem alebo vynesiem, tak mam dost, predsa len nie som kulturista, ale da sa to. Tot moj skromny nazor na negativa kocika...

sashabb
13. júl 2013

@barborienka28 nauč sa chovať, potom mi môžeš odpísať 😎

viac sa k tebe nebudem nevyjadrovať 🤐 lebo počítam, že určite nepredýchaš moju odpoveď a nastane spŕška nadávok a urážok 🤐

mimka
13. júl 2013

Kristoveeee rany.....to je uroven toto, co tak sa starat o svoje deti, manzelov, rodicov, svokrovcov, co bude na obed a nezatazovat sa negativami o ktorych vacsina nema ponatia?? Kazdy si kocikuje v com chce, presne tak ako aj s akym samponom si umyvate vlasy...niektora za euro, niektora za 20... Pekny den 😉

veronika0
13. júl 2013

Mne osobne sa ten kocik nepaci... Pride mi to ako vysavac.. a tu jednu ruru so 4 kolesami (co by mi aj muz vedel doma pozvarat 🙂 ) a vanickou by som nedala take peniaze (a priznam sa ani by som ich tak rychlo nemala odkial vziat).Ja mam kocik za 220e co sa mne pacil, mne to staci a hlavne viem, ze v hlbokej a sportovej casti je malemu pohodlne a nemusim menit kociky ako na beziacom pase len z toho, ze mi z neho rychlo vyrastie...

mimka
13. júl 2013

@veronika0 nemoze sa kazdemu pacit to iste, pochopitelne... Na 24 som este len koncila vysku, snivala o detoch a hlavne o ich zabezpeceni.... Kocik nie je vecou prestize, ale preco by som mala mat taky, ako zena ktora nikde nerobila a kocikovt musi a na to jej staci kocik za 200e??? Pochopitelne a bez urazok 😉

veronika0
13. júl 2013

@mimka ale pre niektore je vecou prestize lebo s kocikom za 200e by sa vonku ani neukazali a to ze by to nebola pravda to mi nik nevyhovori.... to je moj nazor... ked si to niekto moze dovolit, nech sa paci.. mne to je jedno. A este otazka preco by zena ktora mozno dlho robila , alebo jednoducho ma peniaze nemmohla mat aj lacnejsi kocik? Vsak niektorym by trocha skromnosti nezaskodilo a peniaze sa daju aj inde pouzit... Ja tu nemienim akoze nikoho urazat ale toto si myslim ja...

milankovazuzana
13. júl 2013

Dievčence, maminky, prívrženkyne i odporkyne kočiarika Stokke Xplory, myslím, si, že táto téma je úplne zbytočná, neopodstatnená a vôbec neslúži k tomu, načo asi bola pôvodne založená... bola totiž založená naozaj zbytočne.Existuje predsa verejná téma venovaná Stokke a treba si len prečítavať stránky dozadu a tam určite nájdete aj tie negatíva... a samozrejme praktické rady i postrehy mamičiek-vlastníčok tohto kočiarika.Keď sa tak zamýšľam, negatíva v pravom zmysle to niesú, len niektoré veci mohli byť riešené inak-iným spôsobom, možno o málo praktickejším.
Preto prosím maminku @atkavnatka-zakladateľku témy, aby tému dala uzamknúť a maminky, ktoré chcete vedieť viac i možno o tom, ako mohlo byť niečo na kočiariku inak, pozývam do verejnej témy... ja verím, že pokiaľ do nej vstúpite s normálnym prístupom, určite Vám niekto poradí, vysvetlí, neodmietne, aj keď máte iný názor.Záleží iba na forme-obsahu a tónu, akým komunikujete. 🙂

zigzag
13. júl 2013

@cawes som rada, ze ti to povedal 😀

barborienka28
13. júl 2013

@sashabb nemáš argumenty, a preto začneš vyhrážkami a neskôr nadávkami...bohužiaľ, je mi ľúto, že ti došli slová ale dalo sa to čakať, ja sa chovať viem..narozdiel od teba...a hlavne viem čítať a viem aj pochopiť zmysel tejto témy a opäť sa opakujem, táto téma nie je o tom aby ste tu stokke urážali, ale preto, aby pani/slečna ktorá túto tému založila zistila či je niečo na stokke, čo by ju mohlo odradiť od kupy. čo sa týka PRAKTICNOSTI...nie DIZAJNU..ešte raz ti to zopaukjem NIE D-I-Z-A-J-N-U ! skončila som, lebo ani manželovi nie som ochotná niečo opakovať sto krát, nie to ešte nejakej mamičke..alebo "mamičke"? z MK...ľutujem, že som túto tému vôbec otvorila, lebo som sa zasa iba presvedčila o neinteligencii niektorých žien...prišla som tu napísať a poradiť pani/slečne, aby sme pokecali o stokke čo je na nom zle a dobré, ale vidím, že sa tu zasa stlupili len antistokkáčky, neviem prečo si si nespravila tému : vysávač, čo vy na to ? .ale píšeš tu do témy, kde sa tvoje názory nehodia a nikoho tu nezaujímajú, lebo dotyčná pani/slečna ktr. tuto tému založila , sa jej kočiar páči, akurát ho nemá odskúšany a kôi vysokej cene chcela počuť pravdu o kočíku, namiessto toho ste pourážali stokke, čo jej pri výbere kočíka vôbec nepomohlo, akurát ste urazili naš aj jej vkus...príjemné vozenie prajem vašim deťom v kombajnoch, zberačoch kukurice, a traktoroch...

barborienka28
13. júl 2013

@zuksa ale táto téma neuvádza otázku : je kočík stokke ako vešiak ? ale táto téma bola založená na to, aby pani/slečna vedela, čo ide kupovať. ale som to tu už niekoľko krát písala...škoda reči..opäť...a keby si vedela aspoň základ slovenčiny, vedela by si , že ak niečo dá niekto do úvodzoviek, to je tento symbol :"......" znamená to, že to myslí ironicky, pretože si myslím že tristo eur je dosť veľký peniaz, ale dnes sa tieto kočíky volajú že lacné...;) a ja sa nikomu nesmejem, že ma kombajn, ale prečo ho mam nazývať kočiarok, ked niekto nazýva moj kočiar vešiakom ? a neposielam ich na pole, ale ak chcú chodiť po lese a neviem po akých terénoch, tak nech nečakajú od stokke MESTSKéHO kočíka, že im bude kráse chodiť po dierach a výtlkoch a bahne a neviem čo...dúfam, že som to povedala dosť jasne...ak nie, tak prepáč, ale niesom vyučená hovoriť s ľuďmi s ťažkým chápaním..

briketa
13. júl 2013

@atkavnatka Ahoj, ci je Stokke vhodny alebo nevhodny si musis zvazit podla toho kde zijes, ako zijes. Je to mestsky kociar, takze ak byvate niekde v horach v terene, ine kociky su vhodnejsie.
Ak mas len prve babatko a je na mestske prechadzky tak je fajn. Ale ak mas deti viac a kocik pouzivas ako "tank" ako ja, ze naskocte, jeden druhemu na kolenach, treti na strieske a letim do obchodu, tak to zase zvol radsej kocik co je viac na teren.
Stokke je fajn aj pre vyssie osoby, niektore deti vsak neznesu rucku medzi nohami, najma ked su starsie a potrebuju viac miesta a pohodlia, ak radi lezia uplne narovno. Niektore deti su zase radi schulenejsie a skrcene nozky im nevadia.
Je vhodny ak chodis peso po meste. Ak stale autom a vkuse skladas a rozkladas z auta do auta, su kociare ktore su spratnejsie. Naozaj to treba posudit ake mas podmienky a podla toho sa prisposobit.

sashabb
13. júl 2013

Treba si uvedomiť jednu vec, diskusia bola založená s názvom " sú tu odporkyne stokke?" nie ako je teraz názov ZMENENÝ. Čiže z pôvodného názvu nevyplýva, že sa môžu vyjadriť iba tie, ktoré ho majú. Z názvu je jasné, že môže písať hocikto - veď preto je to aj verejná diskusia, že ano? každá môže napísať čo chce a čo uzná za vhodné aj keď daný kočík nemala.
Toť vsjo 🤐

iwesska
13. júl 2013

@barborienka28 Ma ale sportovu cast a vanicku drzi hlavne tycka 🙂 Cisto laicky - ked bude fukat vietor, domcek na stracej nozke ma vacsiu pravdepodobnost ze spadne, ako domcek na pevnej zemi, aj ked oba maju 4 steny.

sjuz
14. júl 2013

@amartina24 bohuzial netusim to cen kocik stoji, ale aj keby ho davali zadarmo mne sa nepaci, nikomu neberiem nazor ved si si ho kupila lebo sa ti paci. pre mna kocik nebola otazka penazi, ale aby bol prakticky a pacil sa mi. strokke nesplnal ani zdaleka to co som ja hladala pri kocikoch, takze u nas sa do uzsieho vyberu nedostal. tu po senci jazdia asi 2 co pravidelne stretavame a napocudovanie vrzgaju 🙂

amartina24
14. júl 2013

@sjuz skoro kazdy kocik po nejakom case pouzivania vrzga

mircalla
14. júl 2013

@atkavnatka Osobne ho povazujem za dizajnovo uplne najskaredsi kocik, aky som videla. Zrejme bude kavalitny, nakolko nestoji malo, ale ozaj sa mi nepaci a pride ten dizajn aj velmi neprakticky

cawes
14. júl 2013

ach jaaaj zienky, ze vas to stale bavi, rozoberat dookola to iste resp. stale ten isty kocik. Mam ale pocit ako keby to uz nebolo len o kociku stokke ale vseobecne o kocikoch ktore su drahsie, to hovorim z vlastnej skusenosti. Nez som kupila stokke mala som obycajny kocik chicco, trojkombinacia stala 1000euro, bola to novinka a odlisoval sa od klasickych kocikov, ktore pre mna neboli a nie su. Potrebovala som kocik, ktory je vysoky, da sa priputat do auta atd. To kocik chicco uplne splnal hlavne vanicka,potom som kupila stokke sportovu cast a mozem povedat ze nebanujem. Narozdiel od chicca to bolo poznat v kvalite, z chicca som mala pocit ze je to len plast a po 6 mesiacoch pouzivania sme museli casto mazat atd. pri stokke som bola prekvapena aky je stabilny, vysoky atd. Maly ma 11 mesiacov je v sportovej casti, v kociku je podla mna spokojny. Chodime na dlhsie prechadzky,byvame na kopcoch a za domom mame les z bezeckymi trasami atd, takze si tam chodime odpocinut, ani raz som nemala s kocikom problem prejst,albo pocit ze musim extra tlacit. Ano davam si na kocik viacej pozor a nepouzivam ho a ani by som ho nepouzivala tak ze deti naskocte. Stal ma dost penazi a som s nim spokojna, hlavne s prislusenstvom ake ponuka, materialom a pevnostou. To ako vyzera atd o tom sa bavit nebudem, lebo mi pride ze ak nieco nema mega nafukovacie kolesa a neni to velke tak je to uplne na nic a hrozne aspon taky mam z toho pocit, tak isto to bolo aj u chicca. Este zhanam neaky sportovy kocik, nie ze bby mi stokke nestacil, ale hlavne na take rychle vybehnutie, behanie atd. Este ale neviem co by to malo byt. Mozno by ste teda mohli poradit, poziadavky su skladnost, otacanie sedacky, jedna rucka. ako bugaboo bee plus

mircalla
14. júl 2013

@cawes Co ti na tom vadi? Ja som diskusiu necitala, videla som otazku a pridala nazor. Nechaj to na ostatnych, ci vyjadria nazor alebo nie. Tiez neriesim, ci teba to "bavi"napisat nazor