Aký je kočík Monza Vario?
Mate niekto skusenosti s kocikom Monza Vario (3-kombinacia)?
baby, prosím vás a aké vajíčko ste do neho kupovali?
@miniaturka19 concord ion
@miniaturka19 ja take budem predavat za nejake 2 mesiace,ak by si chvela,hneden farby.
@kosta123 ak ešte dovtedy nezoženiem (zatial to nesúri, rodím až v marci )
Ahojte maminky, prosím, mohla by mi niektorá odmerať šírku vaničky zvnútra? Či sa tam zmestí bábo aj s fusakom🙂 A vanička je "len látková" alebo je pevnejšia? Ďakujem moc za pomoc🙂
@lenpreinfo miery neviem momentalne ale mam tam.aj fusak.ale tak max.do 5 mesiaca.
@lenpreinfo vanička je hrubšia, prešívana..a odmerať môžem zajtra
Ďakujem vám 🙂 A nánožník na športovú časť viete prípadne odporučiť? Čítala som, že sa predáva bez neho :/
@lenpreinfo ano,kupuje sa zvlast 15€ v kazdej farbe je.
@kosta123 dobrý deň, ešte predávate striešku na kočík?..práve riešim čo by som na zimu vymyslela aby nebol až taký otvorený!..
@nonuska2611 ano este ju mam,da sa to dat aj dole,ta pridavna strieska
neviete poradiť stránku kde sa dá kúpiť nánožník na športovú časť, zateplený?
@bublinka12,mam na predaj bluemelange na monza vario ak by ste chceli,cena 13e a inak na strankach napr. www.predeti.sk,www.aladdin.sk
@monika2107 je ten nánožník aj zateplený?nemôžte poslať foto?
@bublinka12 je zvnutra aj zatepleny ☺
@monika2107 Ďakujem,včera som si už objednala
@bublinka12 ok ☺
Ahojte, bola som s Monzou Vario nadmieru spokojná - účel splnil a predávam 3v1 po jednom dieťati za 160 €, ak by mal niekto záujem. Súhlasím s kladmi aj mínusmi, ktoré boli povedané, ale celkovo prevyšujú klady za priateľnú cenu.
Prosim na sportovej casti je dost dlha strecha , tzv ci sa da predlzit aby do kocika nesvietilo a nefukalo?... zvazujem teraz kupu, som s mojim kocikom spokojna len je neskutocne tazky a ja ho musim vynasat po schodoch... :/ Moc hrkocu tie koliecka? Dcerka ma taky spanok ze ju vsetko zobudza... a este ako sa ovlada lahko ci je to tahsie? Ked idete na obrubnik lahko sa dviha? Dakujeeem
@luckavelka strecha je fajn,da sa stiahnut,ale vychadzanie a zchadzanie obruvnika je cista katastrofa.ja cekam kedy pri tom urvwm kolesa alebo vykydam maleho. Takze asi tak
@luckavelka ano strieska je mega velka.kuk foto.
A ja teda nemam problem vychadzat na obrubnik ako
@egagova uplne normalne to ide ako na kazdom inom kociku a to tento je uz moj 12ty.
@luckavelk
@luckavelka Dobry vecer ked zvazujete kupu mozte si ho prist vyskusat predavam 3v1 po 1 dietati myslim si ze manipulacia zavisi od pouzivatela je lahko ovladatelny bola spokojna mam velmi zachovaly pouzivany prevazne na dvore pri rodinnom dome.
@ewizel Dobry vecer, pozerám, ze sa vam zlomila konštrukcia na kočíku, prasklo vam to v tej plastovej časti, v ktorej sa zohýba kocik pri skladaní? Mne sa to stalo minuly týžden ako som kocik mierne nadvihla, ze vojdem do vchodu. Uz sa reklamuje ale teda vobec nemam chuť na novú konštrukciu. Ponúkli vam iba výmenu alebo aj vrátenie penazi? Dakujem za odpoved.

aj ja by som chcela vedieť aké vajíčko pasuje do tohto kočíka (monza vario), prosím vas?