Aký je kočík Monza Vario?
Mate niekto skusenosti s kocikom Monza Vario (3-kombinacia)?
@ewizel ja som si vygooglila reklamačný poriadok podľa obcianskeho zákonníka a tam su vady rozdelené na opraviteľne a neopravitelne a pri tých neopravitelnych máte nárok na výmenu alebo na vrátenie peňazí. A prasknuta konštrukcia bola neopraviteľná, kedže dali novú konštrukciu a tu pôvodnú neopravovali, tak by mali ponúknuť buď tu výmenu alebo peniaze. no ja to skúsim zahrat na toto a budem trvát na vrátení peňazí🙂
@ewizel Dobry den, chcela som sa spytat ako su na tom kolesa, kedže vam uz nedali nafukovacie. Ja som dnes bola na predajni kvôli tej prasknutej konštrukcii, ze mi teda vymenili kĺby (asi by to každý pochopil, ze ich vymenili na pôvodnej konštrukcii, nie?) a teda kukam kolesa iné - predavačka hovorí, ze mi dali zadarmo nové kolesa, lebo tie predtým boli zjete. Potom kukam ďalej a ako tak kukam, ze tusim to nie je moja konštrukcia. A ani nebola, ze možem byt rada ze mam kolesa aj konštrukciu inú. Tak ma teda pekne zavádzali, ked sa najprv zmieňovali len o kĺboch s tým, ze si ničoho nevsimnem. Neviete niekto, ci to musím prevziať a možem odstúpiť od zmluvy? Kocik bol este v záruke.
Ahojte, moje skúsenosti s variom,kočík sa mi veľmi páčil ľahučký,perfektne sa skladal košík veľký,ale keď prišla zima tak koniec,nemohla som prejsť cez sneh,lepil sa mi na zadné a do predných sa zachytával v tej medzere či drží koleso a nemohla som sa pohnúť,vlastne sa suchali tie kolesá a nie točili:( vanička sa mi zdala taká úzka,jasné mala tam aj s fusakom bola v pohode ale strašne tenká látka sa mi zdala na tie fujaky,predala som ho a kúpila Cam dinamico,s vanilkou som nadmieru spokojná,asi som potrebovala niečo "veľké" a poriadne kryté a Cam je taký,ale vyrástli sme a sneh už nie je a mne sa zasa ľúbi to Vario, športiak,ale už isto nie s penovymi kolesami, nafukovačky tento nový nema,čiže by som musela zohnať monzu,ale baby prosím,povedzte ako sa vám s nafukovacími išlo po snehu??
Ahojte, zvažujem tento kočík, len ma zaujíma, ako sa s ním chodí po snehu???? Je pravda, že sa hlavne na predne kolieska nachytá sneh a potom je o dosť ťažšie s ním chodiť a manipulovať??? Veľmi pekne ďakujem 🙂
@keathli ja som ho mala rada. Premna prakticky aj v zime. Nemala.som problem so sneho na pr.kolesach. Odporucam, kuk bazarik😉
@keathli kočiar je podla mne velmi slaby co sa tyka manipulacie, hlavnou nevyhodou je ze nieje odpruzeny. Ja by som ho znovu uz nekupovala.
Ja som s kočíkom spokojná. Bývame v dome, ale v meste. Sneh v pohode. Ako každý iný kocik. Jedine čo mi v hlbokej vanicke vadilo bolo, že je tvrdá podložka. Dala som si tam urobiť.
@keathli ja ho uz pouzivam druhu zimu a som spokojná,mne sa sneh nelepi na kolieska,ja mam nafukovacie,možno na tie gumenne sa lepí.
Ja ho tiež pouzivam uz druhú zimu a žiadny problém, teda okrem jednej prechádzky, no bolo na chodníku takmer 20cm čerstvého snehu, bola to makačka. Ale inak fajn, mám ho s nafukovacimi kolieskami a aj teren u nas na chalupe v pohode zvlada, za mňa odporúčam. Chystam sa ho pomaly aj predávať...ak by bol záujem
Daju sa niekde dokupit nafukovacie kolesa k nemu? Alebo mal by niekto na predaj?
Mám na predaj monza vario,cena dohodou
ved vyzera uplne tak isto ako easy go optimo 😳 aj tento je neodpruzeny?

@luckavelka
@egagova
Ja za seba možem tiez povedať, ze sa mi kocik (športiak) ovládal ťažšie ako kocik od takka a ten bol podstatne ťažší. Možem potvrdiť obrubníky - čistá katastrofa, pri nadvihani som mala pocit, ze sa mi zlomí konštrukcia, coz sa mi aj stalo minuly týžden, ze mi praskla.pri nadvihani nie na veľký obrubník, ale vyvýšený prah do cinziaku. Tiez sa mi kocik este ťažšie ovládal, ked som mala malú k sebe otočenú ako ked bola otočená v smere jazdy. Takze tak. Dúfam, ze mi vrátia peniaze a nie novú konštrukciu 🙂