icon

Aký je kočík Monza Vario?

kpucmura
4. nov 2014

Mate niekto skusenosti s kocikom Monza Vario (3-kombinacia)?

Strana
z4
lucieee24
29. jan 2017

@luckavelka
@egagova
Ja za seba možem tiez povedať, ze sa mi kocik (športiak) ovládal ťažšie ako kocik od takka a ten bol podstatne ťažší. Možem potvrdiť obrubníky - čistá katastrofa, pri nadvihani som mala pocit, ze sa mi zlomí konštrukcia, coz sa mi aj stalo minuly týžden, ze mi praskla.pri nadvihani nie na veľký obrubník, ale vyvýšený prah do cinziaku. Tiez sa mi kocik este ťažšie ovládal, ked som mala malú k sebe otočenú ako ked bola otočená v smere jazdy. Takze tak. Dúfam, ze mi vrátia peniaze a nie novú konštrukciu 🙂

ewizel
29. jan 2017

@lucieee24 Dobry vecer,áno presne v tych miestach to prasklo...ja som dala reklamovat,poslali mi novy,bez nejakej debaty.Myslim,ze podla reklam.poriadku reklamujete 3 krat a az potom sa vracaju peniaze (opravte ma ak sa nahodou mylim).prosim 😉

lucieee24
29. jan 2017

@ewizel ja som si vygooglila reklamačný poriadok podľa obcianskeho zákonníka a tam su vady rozdelené na opraviteľne a neopravitelne a pri tých neopravitelnych máte nárok na výmenu alebo na vrátenie peňazí. A prasknuta konštrukcia bola neopraviteľná, kedže dali novú konštrukciu a tu pôvodnú neopravovali, tak by mali ponúknuť buď tu výmenu alebo peniaze. no ja to skúsim zahrat na toto a budem trvát na vrátení peňazí🙂

lucieee24
23. feb 2017

@ewizel Dobry den, chcela som sa spytat ako su na tom kolesa, kedže vam uz nedali nafukovacie. Ja som dnes bola na predajni kvôli tej prasknutej konštrukcii, ze mi teda vymenili kĺby (asi by to každý pochopil, ze ich vymenili na pôvodnej konštrukcii, nie?) a teda kukam kolesa iné - predavačka hovorí, ze mi dali zadarmo nové kolesa, lebo tie predtým boli zjete. Potom kukam ďalej a ako tak kukam, ze tusim to nie je moja konštrukcia. A ani nebola, ze možem byt rada ze mam kolesa aj konštrukciu inú. Tak ma teda pekne zavádzali, ked sa najprv zmieňovali len o kĺboch s tým, ze si ničoho nevsimnem. Neviete niekto, ci to musím prevziať a možem odstúpiť od zmluvy? Kocik bol este v záruke.

kosta123
23. feb 2017

@lucieee24 a preco chcete odstupit?
Ja by som bola rada ze mam novu konstrukciu.
Ak ste to uz podpisala na reklamacnom papieri suhlasite s tym.
Mne ju napr.nechceli dat ked mi 2x opravovali koleso predne.

lucieee24
23. feb 2017

@kosta123 chcela som využít možnost odstupenia podlá reklamacneho poriadku, kedze to bola neodstranitelna vada (si myslim) a vtedy je nárok na výměnu alebo odstupenie) a neopravili mi tu povodnu konstrukciu.

kosta123
23. feb 2017

@lucieee24 ale vymenili za novu.
S tym sa uz asi nic neda 🤐

lucieee24
23. feb 2017

@kosta123 už som kaslala na to, to dohadovanie s nie moc příjemnou veducou má vystavilo a zobrala som to s tým, ze mi do ppaieru dopisala vyměněna konstrukcía a kolesa. Keby naaahodou sa nieco v buducnosti vyvrbilo.

chlorika
27. apr 2017

Ahojte, moje skúsenosti s variom,kočík sa mi veľmi páčil ľahučký,perfektne sa skladal košík veľký,ale keď prišla zima tak koniec,nemohla som prejsť cez sneh,lepil sa mi na zadné a do predných sa zachytával v tej medzere či drží koleso a nemohla som sa pohnúť,vlastne sa suchali tie kolesá a nie točili:( vanička sa mi zdala taká úzka,jasné mala tam aj s fusakom bola v pohode ale strašne tenká látka sa mi zdala na tie fujaky,predala som ho a kúpila Cam dinamico,s vanilkou som nadmieru spokojná,asi som potrebovala niečo "veľké" a poriadne kryté a Cam je taký,ale vyrástli sme a sneh už nie je a mne sa zasa ľúbi to Vario, športiak,ale už isto nie s penovymi kolesami, nafukovačky tento nový nema,čiže by som musela zohnať monzu,ale baby prosím,povedzte ako sa vám s nafukovacími išlo po snehu??

chlorika
27. apr 2017

Pridávam foto🙂)čo poviete?

kosta123
27. apr 2017

@chlorika mne sa islo s nafukovackami fajn

matken
14. aug 2017

@kosta123 ahoj prosím ta odkiaľ si mala tuto striešku a nanoznik? Ďakujem

kosta123
14. aug 2017

@matken ahoj z FB - Bajaja
Pani je aj tu na MK v bazari

keathli
8. dec 2017

Ahojte, zvažujem tento kočík, len ma zaujíma, ako sa s ním chodí po snehu???? Je pravda, že sa hlavne na predne kolieska nachytá sneh a potom je o dosť ťažšie s ním chodiť a manipulovať??? Veľmi pekne ďakujem 🙂

silviasiska
8. dec 2017

@keathli ja som ho mala rada. Premna prakticky aj v zime. Nemala.som problem so sneho na pr.kolesach. Odporucam, kuk bazarik😉

miniaturka19
8. dec 2017

@keathli kočiar je podla mne velmi slaby co sa tyka manipulacie, hlavnou nevyhodou je ze nieje odpruzeny. Ja by som ho znovu uz nekupovala.

matken
8. dec 2017

Ja som s kočíkom spokojná. Bývame v dome, ale v meste. Sneh v pohode. Ako každý iný kocik. Jedine čo mi v hlbokej vanicke vadilo bolo, že je tvrdá podložka. Dala som si tam urobiť.

bublinka12
18. dec 2017

@keathli ja ho uz pouzivam druhu zimu a som spokojná,mne sa sneh nelepi na kolieska,ja mam nafukovacie,možno na tie gumenne sa lepí.

domi22
22. dec 2017

Ja ho tiež pouzivam uz druhú zimu a žiadny problém, teda okrem jednej prechádzky, no bolo na chodníku takmer 20cm čerstvého snehu, bola to makačka. Ale inak fajn, mám ho s nafukovacimi kolieskami a aj teren u nas na chalupe v pohode zvlada, za mňa odporúčam. Chystam sa ho pomaly aj predávať...ak by bol záujem

denisekkk
25. jan 2018

@domi22 mozem poprosit blizsie info ak uz planujetw predat? Foto a cenu? Mala by som zaujem len o sportak...dakujem

domi22
25. jan 2018

@denisekkk uz je predany

denisekkk
25. jan 2018

@domi22 ok

lenka100218
22. apr 2018

Daju sa niekde dokupit nafukovacie kolesa k nemu? Alebo mal by niekto na predaj?

bublinka12
23. apr 2018

Mám na predaj monza vario,cena dohodou

zuzuliennka1
29. máj 2019

ved vyzera uplne tak isto ako easy go optimo 😳 aj tento je neodpruzeny?

Strana
z4