Aký je kočík Stokke Crusi?
Veľmi uvažujem nad týmto kočím len som chcela vedieť či ho už aj niekto má. Aký je? Videla som ho v BA v predajni a padla mi do oka hlavne tá veľká vanička, lebo ja mám termín začiatkom augusta tak ešte celú zimu budeme v pohode v hlbokom. Manželovi sa zasa páči Stokke Explory. Môže byť takáto fialová aj pre chlapčeka? Síce ešte nevieme čo to bude ale keby náhodou 🙂

@tilenka1336 ahoj,máš kočík stokke crusi,aj ja nad ním rozmýšlam,len neviem aký je v teréne,čo sa týka hrboch a rozbitej cesty..lebo švagrina má xplory a išla z malého dušu vytriasť, bolo to hrozné :D
@dollynkaa ahoj,tak hovoríš,že crusi je do terenu hroza?
@rebeca0911 ahoj nie ja som myslela xplory do terenu nic moc.a podla mna aj crusi. Jediny z tychto do terenu je dobry trailz
@babymarket_sk Dobry den, rozmyslam o kupe Stokke crusi ako surodenecky kocik...chcem sa ale opytat ci sa da pouzivat aj tak ze je dole vanicka resp. Surodenecka cast pre to najmansie dieta od 0m alebo len opacne...dakujem
my máme crusi a sme veľmi spokojní, zvládli sme aj Sliezsky dom a aj iné trasy v teréne, super, bez problémom, Z.
Ahoj Prosím ťa viem že je diskusia už staršia ale zistila si prosím ťa nejako skúsenosti objednávania kočíkov Z anglická .?? Prosím ťa A O koľko bol lacnejší crusi dik
myslím že tá farba môže byť aj pre chlapca 🙂 .. a z obrázku dokážem vyčítať že vyzerá ako veľmi pevný a kvalitný kočík http://akoapreco.com/ako-vybrat-kocik/
Ahojte maminy,
nepredava niektora Stokke Crusi vo farbe black melange ? Alebo len podvozok ?
Ahojte maminy,
nepredava niektora podvozok Stokke Crusi ? Mam zaujem 😉
Ahojte, nepredavate niekto podvozok Stokke Trailz?
Ahojte, nekupovali ste nahodou niekto kocik z Anglicka?
Nepoznate firmu KIDS AND CO LIMITED? Ake su skusenosti?
@lenuska220 ako si sa vtedy rozhodla? Kde si kupila?
Tento produkt je veľmi kvalitný , odporúčam tento kočík a môžem poradiť aj obchod Market24 a tu je naň aj zľava http://www.kuponyzdarma.sk/market24-sk/ , maju vyše 1000 kočíkov v ponuke.
Babule kupim podvozok stokke trailz alebo xplore. Ak o niekom viete alebo mate, píšte správu. Vďaka ;)
@tilenka1336 cena vanicky
dievcata pokazene koleso male na stoke crussi...nemate niektora n apredaj kolesa ???dakujem
dievcata potrebujem maminku co ma alebo mala crussi,chcem sa nieco opytat..mam mensi problem...
Baby, ak by niekto mal záujem,predám Crusi trojkombinaciu Urban blu farba jednom dieťati, málinko používaný na striedačku s ďalšími kočíkmi, vyzerá ako nový, krásne žiarivé čisté poťahy, v perfektnom stave, na Podvozku zopár škrabancov, ináč super, predám aj po častiach Okrem PODVOZKU samotného. ďakujem🙂
@jamijamijami aka by bola cena za sportovu sedacku?
@lilinka10 290 aj s novorodeneckou vložkou a 320 s taskou,prebaľovaciou podložkou a minitaskou,je ako nový

@vjaja ahoj,ako sa chodí s takým kočíkom po hrboch,máme dosť rozbitu cestu...a rozmýšlam nad tým kočíkom,len sa neviem rozhodnuť kvoli tej hrbolatej ceste,či z malého nevytrasiem aj dušu :D