icon

Aký je kočík Stokke Crusi?

olga28
28. feb 2013

Veľmi uvažujem nad týmto kočím len som chcela vedieť či ho už aj niekto má. Aký je? Videla som ho v BA v predajni a padla mi do oka hlavne tá veľká vanička, lebo ja mám termín začiatkom augusta tak ešte celú zimu budeme v pohode v hlbokom. Manželovi sa zasa páči Stokke Explory. Môže byť takáto fialová aj pre chlapčeka? Síce ešte nevieme čo to bude ale keby náhodou 🙂

Aký je kočík Stokke Crusi?
rebeca0911
3. sep 2015

@vjaja ahoj,ako sa chodí s takým kočíkom po hrboch,máme dosť rozbitu cestu...a rozmýšlam nad tým kočíkom,len sa neviem rozhodnuť kvoli tej hrbolatej ceste,či z malého nevytrasiem aj dušu :D

rebeca0911
3. sep 2015

@tilenka1336 ahoj,máš kočík stokke crusi,aj ja nad ním rozmýšlam,len neviem aký je v teréne,čo sa týka hrboch a rozbitej cesty..lebo švagrina má xplory a išla z malého dušu vytriasť, bolo to hrozné :D

rebeca0911
3. sep 2015

@dollynkaa ahoj,tak hovoríš,že crusi je do terenu hroza?

dollynkaa
3. sep 2015

@rebeca0911 ahoj nie ja som myslela xplory do terenu nic moc.a podla mna aj crusi. Jediny z tychto do terenu je dobry trailz

botkovka
30. okt 2015

@babymarket_sk Dobry den, rozmyslam o kupe Stokke crusi ako surodenecky kocik...chcem sa ale opytat ci sa da pouzivat aj tak ze je dole vanicka resp. Surodenecka cast pre to najmansie dieta od 0m alebo len opacne...dakujem

zuzulik78
30. okt 2015

my máme crusi a sme veľmi spokojní, zvládli sme aj Sliezsky dom a aj iné trasy v teréne, super, bez problémom, Z.

lenuska220
2. nov 2015

Ahoj Prosím ťa viem že je diskusia už staršia ale zistila si prosím ťa nejako skúsenosti objednávania kočíkov Z anglická .?? Prosím ťa A O koľko bol lacnejší crusi dik

patkaza
2. nov 2015
Používateľ patkaza je nedôveryhodný
Je možné, že nejde o reálnu osobu, ale o profil alebo viacej profilov vytvorených za účelom propagovať konkrétne výrobky/služby alebo účelovo manipulovať diskusiu. Pozri príspevky od patkaza.

myslím že tá farba môže byť aj pre chlapca 🙂 .. a z obrázku dokážem vyčítať že vyzerá ako veľmi pevný a kvalitný kočík http://akoapreco.com/ako-vybrat-kocik/

orlica76
20. dec 2015

Ahojte maminy,
nepredava niektora Stokke Crusi vo farbe black melange ? Alebo len podvozok ?

orlica76
22. dec 2015

Ahojte maminy,

nepredava niektora podvozok Stokke Crusi ? Mam zaujem 😉

stella25
31. jan 2016

Ahojte, nepredavate niekto podvozok Stokke Trailz?

stella25
2. mar 2016

Ahojte, nekupovali ste nahodou niekto kocik z Anglicka?
Nepoznate firmu KIDS AND CO LIMITED? Ake su skusenosti?

@lenuska220 ako si sa vtedy rozhodla? Kde si kupila?

myskacici
1. apr 2016

@orlica76 Predávam crusi, aj po častiach.

christi
18. máj 2016

@anita77 ahoj, prosim Ta ake vajicko ste kupovali do cruzi ? Sedi tam maxi cosi ? Dakujem.

anita77
19. máj 2016

Ahoj @christi, my sme kupovali vajicko stokke izi go sa to asi pise 🙂 to mensie bez isofixu, ine vajicko som na podvozok nedavala, ale da sa kupit nejaka nasadka a potom ti tam sadne aj maxi cosi 🙂 myslim...

christi
19. máj 2016

@anita77 dakujem Ti velmi pekne 😉

marcinho11
23. máj 2016

Tento produkt je veľmi kvalitný , odporúčam tento kočík a môžem poradiť aj obchod Market24 a tu je naň aj zľava http://www.kuponyzdarma.sk/market24-sk/ , maju vyše 1000 kočíkov v ponuke.

luucciaa
31. júl 2016

Babule kupim podvozok stokke trailz alebo xplore. Ak o niekom viete alebo mate, píšte správu. Vďaka ;)

myskacici
31. júl 2016

@luucciaa ja mam xplory v3. Pozrite do mojho bazariku 😊

lilinka10
23. jan 2017

@tilenka1336 cena vanicky

rearo
9. apr 2017

dievcata pokazene koleso male na stoke crussi...nemate niektora n apredaj kolesa ???dakujem

rearo
11. apr 2017

dievcata potrebujem maminku co ma alebo mala crussi,chcem sa nieco opytat..mam mensi problem...

rearo
23. sep 2017

@myskacici ahoj prosim ta mozem sa opytat ako si chodila hore dole po schodoch s crusi ? Do obchodu napr. Ked boli 3-4 schodíky ???

myskacici
23. sep 2017

@rearo vlastne nijako, pretože som ho mala krátko a bývam v dome takze schody nehrozili.

lilinka10
24. sep 2017

@rearo ja v pohode na zadne kolesa 😊

rearo
24. sep 2017

@lilinka10 mne sa sklapa hned podvozok bola som s tym a povedali ze to crusi tak ma a neni kocik n jazdu po schodoch ze je to v poriadku.hnrd ako ho nahnem ze chcem ist na schod dole alebo hore ...bum uz su zadne kolesa pri malych ani 3schody do drogerie nedam

lilinka10
24. sep 2017

@rearo no ka chodim tak ze cuvam.a len na zadnych do vchodu tiez mame 3 schodiky len tiez rozmyslam ze tam hodim kolesa s trailzu predsa ldn nafukovacky

jamijamijami
4. okt 2017

Baby, ak by niekto mal záujem,predám Crusi trojkombinaciu Urban blu farba jednom dieťati, málinko používaný na striedačku s ďalšími kočíkmi, vyzerá ako nový, krásne žiarivé čisté poťahy, v perfektnom stave, na Podvozku zopár škrabancov, ináč super, predám aj po častiach Okrem PODVOZKU samotného. ďakujem🙂

lilinka10
7. okt 2017

@jamijamijami aka by bola cena za sportovu sedacku?

jamijamijami
8. okt 2017

@lilinka10 290 aj s novorodeneckou vložkou a 320 s taskou,prebaľovaciou podložkou a minitaskou,je ako nový