Aký kočík do 700 eur?
Ahojte kocky, zacinam byt mierne zmatena z toho, aky kocik mam vybrat, aj ked som ich pri prvom drobcovi uz zopar vyskusala 🙂 aby ste vedeli, co zhruba pozadujem, tak urcite chcem 3-kombinaciu, nemusi mat nafukovacie kolieska, kedze jazdim po meste, urcite musi mat 4 kolieska, chcem aby bol co najlahsi a skladny...a uvitala by som aj moznost pripojenia skejtu pre starsieho syna...zatial ma oslovil len jane muum koss 2013, ale vyber farieb je velmi biedny a trosku sa obavam kvality a pevnosti, lebo je ozaj hodne lahky...no a este sa mi pozdava peg perego book plus sportivo, ale citala som na neho aj nepekne veci, tak neviem 🙂 no a este dodam, ze kedze rodim v maji, tak nebude na skodu vacsia vanicka, nech sa tam bejby zmesti aspon do toho pol roka aj s fusakom...dakujem za rady, tipy a postrehy 😉
@zivika to teda hej, on je uz od 20tt stale popredu 😀 odhadovanu vahu v den porodu m cez 4,5kg tak aj preto vsetci verime, ze to bude skoooor 😅 ale tiez uz ledva zijem, som obrovska, tazka a navyse tie pohyby uz hrozne bolia - riadne rany mi dava 😠
inak, my sme tiez presne medzi tymito dvomi sa rozhodovali, ale nakoniec rozhodol manzel, ze tento bude lepsi a aj vhodnejsi ak bude neskor aj dievca 😉 ale occeano je krasny, ziarivy, tento je neutralnejsi a taky elegantnejsi by som povedala... ale s tym krutenm hlavami plne chapem - moj rec na zaciatku bola hocico okrem poliakov a peg perego a aha ho 😀 vazne ked nam ho predviedli ostatne nemali sance, boli sme nadseni. inak,my sme pozerali a nakoniec aj kupovali v premaman na zlatych pieskoach - maju najlepsie ceny, super ochotny personal, ktory nam vsetko poukazoval a za dva dni nam volali, ze kocik mame nachystany 😵
@kapokapo okrem toho, ze je jane muum kratky, je aj skaredy a pripadal mi uplne odflaknuty...bola som totiz pozriet tie kociky nazivo a muum ma totalne sklamal...vybrala som nakoniec PP book plus, nemyslim si, ze je to umelina...proti brio go nemam absolutne ziadnu vyhradu, je to super kocik, ale jednoducho sa mi nepaci 😅
Ja som za Mutsy.. 🙂
Ja som tiez hladala kocik do 700 eur, no nakoniec moje premrstene poziadavky splnil kocik za 300 🙂 Vsetky tie drahsie ma dacim iritovali, bud to bolo velke, alebo to malo zle kolieska, alebo tu nemoznu sportovu cast co sa neda dat do uplneho lahu, alebo bola sportova cast len v jednom smere a nedala sa preklikavat, alebo to bolo velke a nezmestilo sa nam to do kufra auta, alebo milion dalsich alebo... 🙂 Ja som bola extremne narocna pri vybere, lebo pri prvej dcere som mala taku haraburdu kocik ze este teraz sa mi o nej sniva, tak druhy som chcela super a aj je super. Mame Coletto Matteo 2012, pouzivam ho 9 mesiacov a zatial som nenasla jednu jedinu chybu ktory by som mohla ofrflat, a vsetci mi ho zavidia, lebo si maleho rovno pocas jazdy viem otacat bud od seba alebo k sebe podla toho ako svieti slnko a nemusim tam stipcovat ziadne plienky a podobne. Vsetko ovladam jednou rukou a ide lahucko, kam sa tie drahe kociky hrabu.
Ahoj, my sme si vybrali CAM dinamico 2013, je lahucky, skladny, zadne kolesa nafukovacie, predne nie, ma lepsi material ako 2012, vanicka je dostatocne velka, patri medzi stredne, fusak sa tam v zime pekne vojde, sportiak je tiez dost priestranny, ma velku tasku, tiez košik a kvalitne vajičko. 3-kombinaciu sme kupili za 599e. 😉
ahoj ja predavam kociar ABC Design Turbo S4 po jednom dietati pc bola 529 a teraz ho davam za 380,je to kvalitny nemecky kociar a ja som s nim bola spokojna, len uz nam v byte zavadzia (zaruka mu skoncila 3/2013 a rok nam stal doma:() s tym ze sme ho pouzivali malo, lebo u mojich rodicov som mala este jeden hlboky a viac menej ten sme mali akurat do mesta na ukazanie🙂alebo na vylety.ak by si mala alebo niekto iny zaujem info v mojom bazari.alebo napis mail🙂
@ivish ahoj🙂 nakoniec sme kupili peg perego book plus a zatial som velmi spokojna🙂 pouzivame ho sice este len mesiac, ale zatial sme na nom nenasli chybu, tak dufam, ze bude dobre sluzit a nezacne vrzgat🙂