icon

Aký kočík do 700 eur?

zivika
13. mar 2013

Ahojte kocky, zacinam byt mierne zmatena z toho, aky kocik mam vybrat, aj ked som ich pri prvom drobcovi uz zopar vyskusala 🙂 aby ste vedeli, co zhruba pozadujem, tak urcite chcem 3-kombinaciu, nemusi mat nafukovacie kolieska, kedze jazdim po meste, urcite musi mat 4 kolieska, chcem aby bol co najlahsi a skladny...a uvitala by som aj moznost pripojenia skejtu pre starsieho syna...zatial ma oslovil len jane muum koss 2013, ale vyber farieb je velmi biedny a trosku sa obavam kvality a pevnosti, lebo je ozaj hodne lahky...no a este sa mi pozdava peg perego book plus sportivo, ale citala som na neho aj nepekne veci, tak neviem 🙂 no a este dodam, ze kedze rodim v maji, tak nebude na skodu vacsia vanicka, nech sa tam bejby zmesti aspon do toho pol roka aj s fusakom...dakujem za rady, tipy a postrehy 😉

Strana
z3
katkaseiner
13. mar 2013

@zivika tiez som mala vyhliadnute Peg-Perego.. maju fakt krasne kociky, len recenzie nie su prave najlepsie (teda aspon tie co som uz citala). Ja mam polsky kocik znacky Aneco. Vanicka je fakt velka, je to trojkombinacia, deriem ten kocik nonstop od septembra a prebrodili sme sa aj cez ten najvacsi sneh bez problemov 😀 😀 😀
Objednala som si aj 2 fusaky a taky chranic na ruky (jak keby rukavica pripevnena na madlo, aby nebolo v zime zima na ruky) a spolu ma to vyslo nejak okolo 459 Eur (tak sa mi zda). Osobne som nic polske nechcela, uz sa im neda verit ani nos medzi ocami, ale ja som zatial spokojna... verim, ze aj druhe babo nam vydrzi v tom kociku. Je velmi lahky, 4 nafukovacie kolesa, osobne veeeeelka spokojnost.

zivika
autor
13. mar 2013

@katkaseiner som rada, ze ty si spokojna, ale ja som pri prvom mala polsky kocik a s velkym sebazaprenim som s nim vydrzala 3/4 roka 🙂 z mojho pohladu to bol uplny suviks, material hrozny, vo vajci sa maly potil ako das, bol absolutne neskladny, ked sme dali podvozok do kufra, nic ine sa tam uz nezmestilo, na vajce bolo treba adapter, atd...jednoducho cely zly 😀 takze teraz chcem nieco aspon trosku lepsie 🙂

kiakocikovsvet
13. mar 2013

@zivika BRIO, Pég-Perego,

hevka
13. mar 2013

@kiakocikovsvet no neviem, Brio 3kombi za 700 asi nebude realny... Teda aspon novy nie ☹

hevka
13. mar 2013

@zivika presne tieto pozeram aj ja, ale neviem sa rozhodnut, nazory sa dost lisia.. asi nam nezostava nic ine, nez vyskusat na vlastnej kozi, hm? 😎

dari226
13. mar 2013

ja mam hartan racer uz pri druhom babätku a som nadmieru spokojna.

andreyka14
13. mar 2013

jane muum 2012 je skvely

zivika
autor
13. mar 2013

@andreyka14 lenze jane muum 2012 uz prestali vyrabat a co som kukala obchody, tak uz maju len ten koss2013 a tam sa mi moc tie farby nepozdavaju...a ta vanicka micro je dost velka?

zivika
autor
13. mar 2013

@hevka no, veru, vyzera to tak, ale neviem ktory odskusat...v najbizssich tyzdnoch sa chystame okuknut ich osobne, lebo kocik cez net na slepo uz odmietam kupit 🙂 tak uvidim...ale aj tak by som rada volake dobre rady od majiteliek 😅

zivika
autor
13. mar 2013

@hevka pozerala som brio v kocikovsvet.sk maju na brio akcosku, takze 3kombi vyjde 699eur 😉 a novy...ale mne sa brio vobec nepaci...citala som o nom sice skoro same pozitiva, ale jednoducho mojmu oku nelahodi 😀

kiakocikovsvet
13. mar 2013

@hevka akciový set je za 699,- €

hevka
13. mar 2013

@kiakocikovsvet hej hej uz som to videla, dakujem za info 😉

ivanka.7
13. mar 2013

Ja som s minulorocnym PP Pliko modular on track easy drive (switch verzia) velmi spokojna 🙂

zivika
autor
13. mar 2013

@ivanka.7 na pliku sa mi nepacia tie mini kolieska, pripada mi to ako golfky, ale vanicka, vajicko a sportova sedacka su vlastne to iste ako pri tom book plus, len podvozok je iny, takze rada citam, ze si spokojna, lebo to PP ma laka viac ako jane 🙂

cawes
Odpoveď bola odstránená
ivanka.7
13. mar 2013

@zivika ved ja som to kvoli tomu booku pisala 🙂 ked som kupovala kocik ja, tak book este nebol 🙂 ale mne staci aj ten moj (nemam dvojite kolieska ale tie loziskove), tuto po meste nim prejdem a ked bolo vela nasnezene, tak mala sup do satky a sli sme :D

cawes
13. mar 2013

@cawes aha a este som zabudla, kolieska nie su nafukovacie su 4 a je to fajn kocik. Ved kukni na nete.

irriss
13. mar 2013

..ja jen poradim z druhe strany 😉
Kocik i DO 300 Eur je kvalitni 🙂
p.s. Mela jsem takovy a dokonce "dvojcatovy"

eminkac
Odpoveď bola odstránená
123zuzana
13. mar 2013

ahoj ja mam kocik enzo kupeny z polska( da sa kupit aj na nete) asi pred 2 rokmi cena 240e bola som s nim maximalne spokojna a pouzijem ho aj teraz pri druhom dietati je to trojkombinacia velmi lahky 4 kolesa predne otacave daju sa aj zaseknut velmi lahka manipulacia aj skladanie kocika vanicka je velka priestranna a da sa v nej aj vyklopit operadlo vajicko ma bespecnostne zapinanie a aj vlozku pre novorodenca je super a sportova cast tiez ok ma 5 bodove bespecnostne zapinanie operadlo ma asi 4 polohy od uplneho lahu az do praveho uhla pri kociku som mala aj plastenku do dazda a sietku proti hmyzu a samozrejme aj prakticku tasku a kosik v spodnej casti.. vsetko sa da rozobrat a odopnut a vyprat takze velmi prakticke.. 🙂

zivika
autor
13. mar 2013

@irriss tak ja som potom mala strasnu smolu, lebo som mala kocik za 300 a ozaj to bola hruza 🙂 az ma to stve, ked vela ludi okolo si take kociky chvali 😀

nadula01
13. mar 2013

casualplay s4 sa ti nepaci?ale ten nie je zrovna moc lahky.ja ho mam a celkom spokojnost ,kupis 3 kombinaciu za 590,mimochodom ja uz poucena by som si nikdy nekupila 3 kombinaciu.ale cenovo je to najvyhodnejsie 😅

zivika
autor
13. mar 2013

@123zuzana vidis a toto nechapem...ako moze byt ten kocik pre teba lahky, ked ma len konstrukcia s kolesami 14 kg a vanicka dalsie 4,5kg (to som sa teda docitala na svetkocikov.sk)...to je pre mna brutal tazke...neviem si predstavit nosit to po schodoch a tlacit do kopca, plus druhe 2,5 rocne dieta a nakup k tomu 🙂

ivish
13. mar 2013

@zivika ahoj, ja som tiez hrozne riesila dilemu kocikov ale jedno som vedela - nechcem polsky ani peg perego. Hadaj co mam? peg perego book plus 😀 po odprezentovani som sa nacisto zalubila - ma kopec vychytavok a fukncii, je pekny, lahky, skladny, kolieska mi vyhovuju. a trojkombinacia ma vysla na 603€ 😉 drobec sa zachvilku narodi, tak som zvedava, aky bude v terene ale mna fakt dostal 😉 stastnu ruku pri vybere zelam 😵

ivanka.7
13. mar 2013

@zivika presneee z tohto som ja bola uplne mimo, ked som riesila kociar... furt ze lahky, lahky a bolo z toho 20kilove hebedo nakoniec :D ten svoj peg perego vec znesiem kazdy den po 8 schodoch od vytahu dolu k brane, pekne krasne svojimi tenuckymi rucickami a 52kilovym telom :D

zivika
autor
13. mar 2013

@nadula01 no ved toto, hodne tazky je a hlavne, nie je to 4kolka a vanicka sa mi zda hodne mala...inac ja som si tiez po fiasku s prvou 3kombinaciou myslela, ze uz nikdy, ale teraz som sa zase rozhodla, ze ju chcem, len v kvalitnejsom prevedeni 🙂

adulik23
13. mar 2013

@zivika z tvojho popisu mi okamzite napadol brio go, ale ten sa ti nepaci. 😉
druhy tip je mutsy 4 rider - tam sa zase za 3 kombinaciu nezmestis do 700. 😖 inac je skvely.

book mam momentalne a je priserny 😝

zivika
autor
13. mar 2013

@ivish no ved chystam sa nan pozriet nazivo a ak sa mi bude pacit tak ako na fotkach a videach, asi bude moj 😀 inac tiez som o peg peregu ani pocut nechcela, ani som ich kociky nepozerala, len zrazu mi tento padol do oka 🙂 tak nech sa ti osvedci v terene 😉

zivika
autor
13. mar 2013

@adulik23 tak to si ma teda nepotesila 😒 a co je na nom zle? a mas ten s otocnou sedackou? alebo este ten starsi? inac mutsy mam tiez vo vyhlade, ale evo 🙂

adulik23
13. mar 2013

@zivika je to taka predrazena trasenina. 😝 mam vlanajsi model.

evo ma hrozne "plytku" sportovu sedacku. v podstate je to obycajna stolicka na kolieskach s minimalnou bocnou ochranou. muum je to iste.

Strana
z3