icon

Aký kočík pre 6 mesačné bábo?

kajkape
20. mar 2012

Absolútne sa neviem rozhodnúť... Bola som rozhodnutá pre Chicco, potom došiel na rad Peg Perego a čím viac browsujem po nete, tým viac som bezradnejšia.... Použitie: na ihrisko a späť, ľahký a skladný do autíčka, nevylučujem ani dovolenku=mačacie hlavy. A v BA je nejaká predajňa, kde si viem pozrieť viacero druhov kočíkov naraz? Vopred ďakujem za každú jednu radu 🙂

veve23
20. mar 2012

Jané... je super skladny, do auto v pohode aj do terenu. Mam trojkolku som velmi spokojna. V BA je kopa obchodov, Kocikovo, Brendon, Pre Deti, Babyland, Babymarket, tam si urcite vyberies.
Pocula som ze Quinny su dobre skladatelne ale nemam skusenost. Moj maly ma 7 mesiacov a je este v hlbokom. Ale pomaly pojdeme do sportoveho.

brnka
21. mar 2012

golfac, ten mozes aj na dovolenku - ja mam Chicco Multiway

petkave
21. mar 2012

Ale zase s golfáčom asi neprejdeš každý terén. Ja som maximálne spokojná s Hauckom manhattan. Je ľahký, skladný, dá sa dať do úplného ľahu, otáčať v smere aj v protismere. Búdka sa dá sklopiť úplne dole, takže dieťatko je chránené pred slniečkom. Je stvorený na dovolenky, obchodné centrá a podobne. Len škoda, že kolieska má umelé a tým pádom hrkocú. No ja som s ním prešla hocijaký terén a nebol žiadny problém. Tento kočík má vaničku, z ktorej urobíš šporťák. Alebo naopak. Proste máš iba jedu časť, ktorú si dáš do akejkoľvek polohy chceš. Ako vidíš, chodila som s ním aj v zime - dokonca aj po snehu, lebo je ľahko ovládateľný. Mám ho z obchodu Pre deti cez net. Možno ho tam majú aj naživo, treba vidieť. 😵