Aký kočík so sedením s výhľadom na maminku?
Potrebujem pomoc pri hľadaní vhodného kočíka. Dcéra má už 8 mesiacov tak používame športovú časť Concord Fusion ale zvykne veľmi plakávať (sedí v smere jazdy) tak by som chcela vyskúšať sedenie v protismere aby na mňa videla. Zároveň však na skejtíku vozím aj staršiu dcéru (2r) a neviem čo budeme robiť keď stratíme túto možnosť. Máte niekto skúsenosť s kočíkom s takýto sedením a zároveň občasným vozením druhého dieťaťa? (Súrodenecký kočík už nechcem) Otáčacie predné kolesá sú nevyhnutnosťou! Ďakujem za každý tip 🙂
peg perego uno... ma prehadzovaciu rucku, takze mozes vozit v smere i v protismere... skejtik by sa dal dorobit...
@vevet, pp uno mam a nikdy viac, navyse hilaris chce otacacie predne kolesa a vyhlad na maminu, takze to pri une nema...
nove modely jane su otocne a pokial som dobre pozerala uz aj skejt urobili k novej kolekcii.
@hilaris Ja mam tiez Cam Cortinu X3 Evolution a sice som s nim ciastocne spokojna aj nie, ale určite ak budes mat otocenu sedacku k sebe, tak vies pouzit aj skejtik, je tam dost miesta a potom budu obe slecny vidiet jedna na druhu a ta v kociku nebude plakat, ked na nu starsia bude robit opicky 🙂 ale v podstte rovnaky princip maju viacere kociky, aj jane revers, teraz najnovsie peg perego switch easy drive (inac ten som videla na zivo a zdal sa mi famooozny, fakt, ak by som nemala CAM, tak ho kupujem).
no ja mam dobre skusenosti s golfovym kocikom chicco for me-ma otocnu sedacku.rucky sa daju spojit potom je aj 1 prstom lahko ovladatelny ,ak budes pouzivat skejtik tak je lepsi golfac ako sportak aby vacsi surodenec mal dostatok miesta.aj cam cortina x3 je ok len ja nie som za 3 kolky,este super ze chicco nema dvojite predne kolesa. s dvojitymi [otocnymi] prednymi kolesami neprejdes [alebo len taazko]uz v 10cm ovom snehu..kocik s prehadzovatelnou ruckou neodporucam...ak prehodis rucku zadne kolesa budu otocne a nie predne a kocik bude tazko ovladatelny[moja skusenost]ja osobne odporucam chicco for me
ja mám verso a som spokojná, len neviem či sa dá nan dať skejtík, a to by som aj potrebovala vedieť
peg perego pliko swith eazy drive sedačku naklivaš do akeho smeru chceš priestranne sedenie-ležanie a aj v pripade skejtika maju deti dost miesta predne otočne kolesa.skladatelny do daždnika,lahke skladovanie,spojena ručka.
zozen si sportovu cast neo, da sa nakliknut na konstrukciu fusionu... kukni do temy o concord fusion
my mame sportovy peg perego uno🙂skvely da sa aj v smere aj protismere preklapat rukovat, aj poloha na uplne lezanie...nechcem nikoho urazit, stokke mi pride ako predrazeny modny doplnok maminiek, kocik vyzera dost nepohodlny, nie velmi priestranny pre babo a tie babatka su tam cele prelomene...a trikrat stabilne nevyzera...

Ahoj, ja mam sice len 1 dietatko, ale my mame trojkolku Cam Cortina X3 Evolution a da sa nam nakliknut sportova cast aj v smere jazdy aj v protismere jazdy. Momentalne mame sportak tiez v protismere (aby som na malu lepsie videla a ona na mna). Ked bude moc protestovat, nechavam si v zalohe este natocenie do smeru jazdy 😀 Inak, kocik si planujem nechat aj pre dalsie dietatko, lebo som s nim velmi spokojna, a tiez premyslam nad vyuzitim skejtiku pre toto starsie dietatko. Dufam, ze to bude fungovat 😉