Baby jogger city versa
Mate ho niekto? Ako ste spokojne?
@kiwi82 😄😄keby si videla ako zapinam dnes prvy krat dieta do kocika bez madla s fusakom co celkom nesedi, pricom uz bol nevrly, unaveny a nechcel si sadnut, isto sa dobre pobavis 😁
zaspat zaspal, no musel preskumat nove prostredie, ja som tiez este za pochodu stelovala popruhy ☺tak ho to rozculovalo, no coskoro budeme zohrati. aj v rozkladani najdem grif. strieska- da sa doobjednat taka predlzovacia clona prinajhorsom, na sashe som to videla.. ale zatial sa mi zda strieska celkom ok. podlozky mam krasne do teutonie, uvazujem ze dorobim si 3 otvory a budu do oboch kocov pasovat, no kedy to mam urobit? maly je vo veku ked vsetko chce, vsetko berie, stahuje, vytahuje no a ked spi, nebudem so sijacim strojom vrcat.. no daco vymyslim. objednala som si nanoznik ale nie origos, tyrkysovocierny, pekny bude, fusak nateraz odlozim lebo uz je teplo, v jeseni vymyslim ako ho adaptujem lebo je fantasticky, 100e, do 3 rokov, skoda by ho bolo- nepredam ho dobre, vsetko pod cenu.. radsej ho vyuzijem. cervenociernu mam teutoniu, tak tam si cervenej uzijem, aj fusak mam cervenocierny. tento kocik budem asi do tyrkysova ladit, ale tym, ze je cierny, tak podla nalady. ten lodger fusak ma len protismykovu vrstvu alebo sa aj hore nejako upevnuje? madlo dufam bude, pisu ze do tyzdna tak uvdime.
jasne, idealny kocik neexistuje, a cim viac sa blizi k dokonalosti, tym viac sokuje s cenou. ja som mala vyhrady voci sportovej časti concordu, ze nejde otocit, ze ma kratku striesku a je nedobre odpruzeny, takze teutonia ma tieto tri veci dokonale, no ine nevyhody zase, hlavne nestabilita a váha, versa ma z kazdeho plusy, jazdne vlastnosti porovnatelne s concordom, tichcie kolesa, sedacka, strecha, skladanie skvele, no vahovo celkom dost. tak som pri pozerani kocikov nadabila na vymysel, ako by mohol byt riadny sportak lahucky ako golfac a cuduj sa nasla som, karbonovy kocik za 3000 eur 😄😄😄 no dokonalost sama!
@shira_ lodger sa nijako neupevnuje a nesmyka sa nakolko to nie je sustiakovy material ale taky jak dekovinovy. ja uz mam tu striesku z bugaboo doma len mladsia ma este kiahne tak som ju este neodskusala. ale potom pofotim a pridam sem. mne pribudol este jeden kocik baby jogger city vue tak na rychle presuny bude ten. ja som zasa ani na predoslych kocikoch velmi nevyuzivala nanozniky sa mi to zda take nemotorne. a plastenku mas aku? ja mam len provizornu uni na hlboku vanicku. a si v skupine baby jogger?
@kiwi82 plastenku emitex ale u druhe dieta a nikdy som plastenky nemala vytiahnute a ku kazdemu kociku som mala. concord bol neopren a teutonia mi tiez nepremokla, tam je hruba strecha plus som mala nepremokave nanozniky, kociky parkujem vnutri v dome pod schodami, takze vyschnu hned. v skupine nie som, sukromna ci aka? pekna strieska ☺
no teda zamilovala som sa do versy a maleho budem asi vozit do 5 rokov 😄😄😄kocik je skvely a lutujem.uz len penazi za predosle kociky no ale vdaka nim viem ocenit versu 😉
@kiwi82 zajtra bude, takze veľmi rychlo, mali ho skladom. bude menej stresu pri usadzani 😀 no uz viwm aj popruhy zapnut rychlo 😄 malemu je asi jedno, on je kocikovy typ, povozim po trave alebo polnej ceste a hned zaspi, to len prvy raz bol rozhodeny- inak ked ho sklopim tak je nejak hore nohami 😄😄
nemam zatial lepsiu fotku, len co mi muz poslal, ako prabe zaspal- to este nie je ani sklopeny do lahu.. a ani si sedacku k sebe neotocil
@kiwi82 je to decka ale akurat som bola kupit klobukovu gumicku a navleciem ju po obvode, lebo decka je strihana do obluka. takze budem mat idealny letny nanoznicek. mam to upnute na suchych zipsoch na strieske, ked maleho vyberam cele to viem preklopit na strechu takze mi to vobec nezavadzia pri vyberani. dnes je chladnejsie ttak mam podtym este hrubu deku a pohoda... madielko mi prislo no parada, inak teraz ten lem z deky mam prehnuty cez madlo a ukaze este krajsie. maly je stastny, pekne sedi drzi sa madla, ani popruhy cez ramena nemal. tak sme pobehali po meste a teraz spi uz hodinu. nadsena som z versy. je krasna.
ahojte, prosim Vas vedeli by ste mi poradit, aky slnecnik by pasoval na Versu GT? nenasla som , ze by bol nejaky original, tak pozeram tie univerzalne, ale bojim sa aby pevne drzal, aby sa "neheglal".
dakujem
akurat toto riesim, slnecnicek sa nam neosvedcil na predoslych kocikoch aj ked to pekne vyzera, lebo tu velmi fuka stale a maly sa stym vkuse hral, tak teraz skusam clonu tak som kupila shade maker sun kids ( diono) vraj skvela clona no neviem podla mna je to neprakticka blbost, takze mame stipce a plienku- najjednoduchsi sposob a najlepsi efekt
Ahojte maminky..nepredava niektora z vas baby jogger city versu?? Ak ano prosim dajte vediet. Dakujem.

@shira_ ahoj, no idealny kocik nenajdeme asi, presne mi vadia tiez tie veci co pises ale casom si obaja zvyknete a vonku za jazdy ti urcite dietatko pekne pospi. tie popruhy su nedomyslene, vzdy sa uvolnuju. bez madla si to vobec neviem predstavit. vaha mi nevadi, nakolko ho nechvam v kocikarni. strieska by mohla byt trochu dlhsia a chyba mi este jedna poloha stvrta na lepsie lezanie. ako fusak odporucam lodger bunker. nanoznik aj podlozku mame pinkie. a madlo teraz dostat? jeden cas s tym bol problem. ozaj, ak by si nahodou chcela vymenit potah za cerveny, rada pomenim 🙂