Britax B-Agile
ahojte 🙂
o tomto kociku som temu na Fore nenasla, tak zakladam novu 🙂
Britax B-Agile je novinka r.2012, podobny typ ako Baby Jogger City Mini, ale rozdiely sa najdu.
Ved porovnajte sami... Budem rada, ked pridate svoj nazor 😉
http://www.monstersfunhouse.com/2011/09/britax-...
@peggy589 ja mam4-kolu... mam ju od stredy a nemenila by som.........urcitie nie, ja som nadmieru spokojna..... 🙂
@peggy589 no minulu zimu som ho velmi nepouzivala lebo sme mali este stary - trojkombinaciu a to bol este asi aj v hlbokej vanicke a tuto zimu som bola parkrat s nim vonku,ale po snehu ide trosku tazsie. Ale predvcerom som videla na stranke babymarketu, ze sa daju namiesto prednych malych koliesok dokupit aj nejake terenne a da sa to vymienat
@kathrin6
@meggieerika dievčence dakujem vam velmi pekne za infošky,potešili ste ma🙂
@peggy589 kamoska ho pouzivala aj zime, na snehu a jej sa slo dobre, vedela prejst............nestazovala sa....
@meggieerika no ja som tiez presla aj po snehu,ale islo to tazko,ale mozno aj preto lebo bol taky kasovity ktovie, ale inak som velmi spokojna a je velmi velmi lahucky
@peggy589
@kathrin6 ................... mne este vadi, alebo si skor musim zvyknut ze nema take to pruzenie..... ako je napr. na concorde.....
@meggieerika to aj mne zo zaciatku vadilo - lebo predtym som mala camarello q12, ale zvykla som si a je to uz v pohode.
Ahojte, ja som najprv bola spokojna s kočíkom, ale teraz som z neho velmi sklamana. Aj sme kolieska nastriekali, vycistili..no ide ťažko. Akonahle je zmena teplot, neda sa s nim vobec bočiť, koliecka pískajú. Máte ešte niektorá z vas s nim takýto problem? ak nie, pojdem ho reklamovat..... ☹ ☹
@kathrin6
@meggieerika
@kathrin6
@ivka_marek Ahoj. A kolko ho pouzivate?Kolko mate ten kocik? My ho mame uz vyse roka a ze by isiel tazko som nepostrehla,ale jedno predne koliesko nam trosicku piska. Ja by som to na tvojom mieste reklamovala.
@kathrin6 ahoj, pouzivala som ho na striedačku s teutoniou, mam ho od jesene minule roku.
@ivka_marek cozeeee???? ja ten moj mam sice ani nie tyzden, ale zatial takketo problemy nemam....... toto by som sla reklamovat........urcite ano........
@ivka_marek mne to zacal robit tiez ked boli mrazy, ale stacilo vybrat predne kolieska co ide jednym prstom a streknut na tie tycky taky sprej na klucove zamky aby lepsie smykalo 🙂 aj olejom to mozes docasne zachranit 😉
@lolinkamaminka ved sme to strekli a velmi nepomohlo..
@ivka_marek mne sa s nim strasne zle islo, bola som v dm-ku a tam maju tie leskle podlahy, uplne som nervacila lebo sa nechcelo koleso otacat a smykalo ma to do stran, tak sme tam nastriekali hento a odvtedy problem nemam. moznoye ty to mas nejak inak "poskodene", v tom pripade urcite reklamovat ako hovoria baby 😖
Dievcata, kde kupim Britax b Agile v Presove? Dakujem
Mamicky ked dieta sedi v kocariku da sa nejak schovat alebo upevnit vzadu ta latka co sluzi ako aj kapsicka? Ked to tam tak moc plapola a skusala som to na ten suchy zips ale to je akesi cudne ci? Dik
A sedačka sa neda dat az do 90 stupňov? To mi trosku teraz vadí, no neva.
aaahojte zienky moja skusenost s britax b agile dnes sme si ho boli kuki...kocik je to krasny a lahky,sklada sa sikovne a rychlo,kolesa vacsie co mi aj vyhovovalo,odlozny priestor +kosik sikovny maly ale dlhy,cena bola prijatelna no nekupili sme si ho malinku sme tam vlozili a bola ako vo vyklepke vajicko (akurat),rucka- musela som sa namahat aby som ho podvihla ako cez obrubnik,a plastenka 22e....pre mna tento kocicek nieje a ani pre nase mesto kde mame prekazok ako na cvicisku...
baby nemate niektora aj vaničku alebo autosedačku realne foto ako to vyzera?

@peggy589 ja mam 4kolku a nemenila by som. som s nim v zasade spokojna, len kolieska vyzeraju byt znicene,ale nic im nie je. To asi len tym, ze su neni nafukovacie. Inak je v pohode. Trosku ma zozaciatku zaskocilo to, ze ked drobec este nevedel poriadne sedkat, tak sa neda polohovat chrbtova opierka do uplnedo 90stupnoveho sedu, aby sedel pekne rovno, je v takom pololeze,ale teraz ked sa udrzi tak je to v pohode