icon

Britax B-Agile

frlka
20. nov 2011

ahojte 🙂
o tomto kociku som temu na Fore nenasla, tak zakladam novu 🙂
Britax B-Agile je novinka r.2012, podobny typ ako Baby Jogger City Mini, ale rozdiely sa najdu.
Ved porovnajte sami... Budem rada, ked pridate svoj nazor 😉
http://www.monstersfunhouse.com/2011/09/britax-...

zipsy
3. sep 2012

@lenuska16 paci sa, a pozri si tieto fotky, mozno tam najdes to, co hladas.... http://www.emimino.cz/diskuse/fotky/strankovani...

micva
3. sep 2012

pridávam fotky s emitexovym nanoznikom aj podlozkou, teraz mam letnu verziu ciernobielu, na zimu cistocierna flisova.

greguska
3. sep 2012

ahojte baby, poradíte ? tiež sme kúpili tento kočiarik, mali sme ho zatiaľ len pár krát, malá bude mať zajtra 6 mesiačikov, a máme ešte jednu 3kombináciu...
oba kočíky máme červené a mne sa hrozne páčia tie podložky od pinkie s tou opičkou prípadne aj iné, už som sa dočítala, že lepšie sú tie s bočnicami, len ja neviem akú farbu si vybrať 😕 do červeného vnútra červenú ? alebo čiernu ? jeden poradca je za červenú, jeden za šedú a ja by som možno aj čiernu, ale zase neviem, či to nebude moc tmavé 😅

a že čo v zime budeme potrebovať... pri prvom som mala len deku a vystačili sme si 😀 (mala som inglesinu zippy) nánožník sme mali asi 3x a fusak sme pri istotu ani nemali 😀 Tak teraz neviem, či len deku k tej podložke nejakú kúpiť, alebo aj nánožník, fusak neplánujem...

a mohli by ste niekto hodiť link na kokrétnu pláštenku do dažďa, ktorá pasuje ?

Ďakujem 😉

alexis13
4. sep 2012

@greguska no ja osobne by som červenu nedavala, teda ked je kočík červený by som možno niečo čierne s bielym alebo čierne s červeným, ale tak každemu sa páči niečo ine 😉

alexis13
4. sep 2012

napriklad toto by sa mne pačilo v červenom http://www.emimino.cz/detail-fotky/?imageId=927...

alexis13
4. sep 2012

babule a kde sa daju objednat tie opičkove vecičky ku britaxu pači sa mi to =D

zipsy
4. sep 2012

@alexis13 http://pinkie.cz/ alebo skus nejake slovenske stranky /mimibazar/, aby si mala lacnejsie postovne

zipsy
4. sep 2012
zipsy
4. sep 2012

a co tuto?

greguska
4. sep 2012

@zipsy no presne tá mi padla do oka, keď už tie opičkové sa mi nehodia 😉 len asi zoberiem bez stuhy, tá mašlička tam hore aj tak nebude vidno kvôli streche... a teraz dilema čiernu či červenú deku, joooj, som to ja ale prípad 😀

pjana
5. sep 2012

@micva Dakujem za foto🙂 Na obrazku neviem precitat typ toho nanoznika, nieje to tam napisane?

micva
5. sep 2012

@pjana je to typ nanoznik Sport -cierny, robia rozne farby, ale tak cervenu by som neriskovala k cervenemu, kedze to je taky iny odtien. a igelit pasuje emitex tracking maxi

pjana
5. sep 2012

@micva Dakujem🙂

greguska
11. sep 2012

baby, potrebujem súrne kúpiť pláštenku (teda ochranu proti dažďu) na kočík, neviete poradiť kde v Blave, najlepšie v dvojke, nie originál ? @zipsy

zipsy
11. sep 2012

@greguska ja som kupila v pre deti na kosickej, je to univerzalna emitex, ale typ ti uz nepoviem, predavacka mi ho oskusala, a podla toho uvidis. bol dost tesny, a dopadlo to tak, ze ho maly raz roztrhal, ked chcel lepsie vidiet 😀 a poradim ti, skus nejaky taky, co ti bude pasovat na celu tu rozzipsovanu strechua, aby mu neprsalo do kocika 😉
ja uz teraz mam ten kryt na strechu plus nanoznik, a uz plastenku nepouzivam

greguska
11. sep 2012

@zipsy ďakujem, takže tá strecha nepremokne ak na nej nie je igelit ?

zipsy
11. sep 2012

@greguska ja som si dala usit taky kryt, co je nepremokavy 🙂

angetha
21. sep 2012

Ahoj, tak konečně už jezdíme s Britaxem, krásně lehoučky, že mi s ním tříletá dcerka v obchodě odjela..Chtěla jsem hlavně bavlněnou vložku, aby se chlapečkovi nepotila hlava. Kryt na boudě ještě není dodělaný, zkoušela jsem udělat sama.

pjana
25. sep 2012

Prave som si dosila tasticku na plastenku, dazdnik a prsiplast pre malu a tiez nanoznik, kedze mne sa ten emitexovy velmi nepacil a hlavne sa nedal dobre prichytit na kocik . Tu su foto🙂

lenkan3
25. sep 2012

@pjana no šikula si Ty 🙂 ten nánožník nemá chybu. Ja ešte stále nemám, lebo zatiaľ žiadny čo som skúšala sa mi nepáčil a nemám chuť objednávať a potom vracať späť. No ale keďže Jakubko už nie je mimino tak ma to zatiaľ nejak nesúri a ešte aj počasie praje 😀

pjana
25. sep 2012

@lenkan3 dakujem🙂 jaaj, ja by som bola rada, keby ho ani nepotrebujeme, bo zimu moc nemusim🙂

1maruska
20. okt 2012

@angetha Dobry den, mozem sa spytat, ako ste upevnili clonu? dakujem.

angetha
20. okt 2012

@1maruska Dobrý den, pomocí patentků, na šusťák to šlo samozřejmě rychle, pak jsem odendala boudu a šila taktéž v ruce. A zkoušela jsem, aby patentky nepřekážely zipu na boudě. A vešla jsem se do 50 Kč.

lolinkamaminka
21. okt 2012

Babulky aj vám tak nepekne strieška vyprašivela??? ☹ ☹ ☹ mám čierny, ani nie celé leto a skladovaný bol vždy vnútri v chládku, na slnku bol len ozaj na prechádzkach a aj tak mám tie pásy okolo tých oblúkov na striške take vyblednuté do fialova ☹ ☹ A skúšali ste už niektorá poťah prať?

samada
21. okt 2012

@lolinkamaminka ja mám tiež čierny, bola som ho teraz pozrieť, ale vyblednuté som nikde nenašla. oproti čiernej taške je na kočíku taká iná čierna, ale všade rovnako. a to celé leto bol už používaný, tak neviem.

lolinkamaminka
21. okt 2012

@samada ja tomu nerozumiem. mam ho pomerne kratko a vsimla som si to asi dva tyzdne dozadu :/ dufam len ze sa to nebude zhorsovat 😒

zipsy
22. okt 2012

@lolinkamaminka ahoj, aj ja mam strechu taku viac do fialovu, taku lesklejsiu akoby, a prala som ho teraz nedavno, teda len strechu, kosik a ten zadny kryt s vreckom na zips.

lolinkamaminka
22. okt 2012

@zipsy a nic sa ti s tym neudialo ked si to oprala? ako si to prosim ta prala? dakujem

zipsy
22. okt 2012

@lolinkamaminka strecha sa da odopnut v pohode, na tu zvysnu cast som si netrufala.... a dala som rucne pranie v pracke na 30-ke

alexis13
22. okt 2012

babule ktore ste kupovali nánožníky, dobre tam držia a za aku cenu sa daju kupit? neviem ci mam kupit alebo si dat ušit 😨 😉