Čo s potrhanou pur penou na rúčke?
potrebujem poradit cim ste opravili alebo aspon nejak zamaskovali trhajucu rucku na kociku.to je taky tvrdy molitan alebo pur-pena 😲 pripadne ci sa to da niekde kupit...dakujem
Na niektore kociky sa predavaju nahradne, ktore sa z vnutornej strany zipsuju, ale tu penu musis dat prec. Aspon bugaboo to tak ma.
ja by som penu uplne odstranila a omotala rucku "paskou", ktora sa pouziva na riaditka cestnych byciklov-je to pevny a velmi prijemny material, ktory aj dlho vydrzi. porad sa v specializovanom obchode, nieco vhodne urcite budu mat.
ahoj ... aj ja som riesila tento problem ... isla som do predajne kde som kociar kupovala a spytala sa priamo tam ci sa neda nahodou kupit iba samostatna rucka .. pani bola velmi mila pozrela kdesi u nich do systemu u samotneho predajcu a a nebol problem ... asi do dvoch tyzdnov som mala novu rucku ... myslim ze som platila okolo 20e uz aj s postovnym a balnym .... viem nie lacna zalezitost len za rucku ale bola som spokojna ... nemusela som nic opravovat a maskovat 🙂 mozno by si tiez mohla skusit zajst do obchodu kde ste kociar kupovali alebo mozno sa da pozriet priamo aj u vyrobcu na nete
ja som mala kocik este v zaruke,tak som ho proste zreklamovala a opravili to. Ale inak by som to riesila zrejme nejakou farebnou latkou alebo tak. alebo skus vyrobcu na nete
my sme to zalepili lepiacou pistolou a omotali latkou...vyrobila som si k tomu farebne rucku...a drzi to celkom dobre
Na niektoré značky existujú aj návleky napr. teutonia...alebo kontaktovať dodávateľa danej značky a vymeniť rúčku ako náhradný diel...

mozes si to napriklad obalit nejakou peknou latkou 😉