Inglesina Avio 2011, 3 kombinácia. Ste spokojný?
Ahojte, ma niekto skusenosti s pouzivanim tohto kociara? Velmi sa mi paci, no u nas ho nikde nepredavaju, tak si ho nemozem nazivo pozriet. Pouziva ho niekto a je s nim spokojny? Myslite si, ze sa budu dat vyuzit vsetky 3 casti? Nie je nahododou hlboka vanicka prilis mala?
Dakujem za postrehy
@julinkak už je predaný bol červený
Ahojte baby, dá sa s týmto kočíkom prežiť aj v zime, nie sú tie kolieska príliš malé do snehu?
myslím si že všetky malé kolieska niesú do snehu ale ja som žiadny problém nemala mala som kočiar cam dual combi a v pohode tolko snehu až nieje a okrem toho sneh nieje tri mesiace takže sa nebojte koliesok 🙂
Mne sa s aviom slo v snehu lahsie ako s s4...
@julinkak original nie, ale ja mam toto a je to super:
http://shop.babetkovo.sk/index.php/organizer-bu...
Maminky,sklada sa niekomu Avio tak tazko ako mne?a ked ho poskladam,tie lanka,ktore drzia opierku,su tak napnute,ze sa bojim,aby sa mi nepretrhli,pretoze uz som ho raz reklamovala kvoli tejto vade...a ked ho skladate,mate opierku v prvej sedavej polohe?alebo mi skuste poradit nejaku fintu na rychle poskladanie?dakujem vam
ahoj, vidím, že avio frčí hlavně na slovensku 🙂
holky, které ho máte, jste s ním spokojené? vytkly byste mu něco?
stále přemýšlím, který kočárek koupit - avio, babyhome xtreet emotion, nuna, zapp... u každého mi něco vadí. momentálně teda vede inglesina, jen si neumím vybrat barvu.
na netu píšou, že má 9,5 kg. já mám cybex callisto, ten má 8 kg a přijde mi úžasné lehký.
vzpomínám si, že jsem si avio zkoušela kdysi v obchodě, jen tak do ruky, bez dítěte, a přišlo mi také lehounké. nenosila bych ho nikam do 8. patra bez výtahu, spíš jen pár schodů ke dveřím, do auta apod.
taky mě zajímají kolečka, někdo tu psal, že se mu samovolně aretují.
mám mamas and papas urbo, taky o něm psali, že se mu aretují za jízdy kolečka, no nestalo se mi to ani jednou.
do úplného lehu asi nejde co? to jsem tak pochytila na netu, myslím, že jsem ho nikde úplně v lehu neviděla. ale synovi je už 10 měsíců, to by myslím nevadilo.
tak jestli máte někdo nějakou zásadní výtku, byla bych ráda, kdybyste ji napsaly. díky moc.
@ikarkulka ahoj, my sme presli na Avio so Stokke... celkom slusna zmena, hlavne vyskova.... 😀 ale k veci...
Avio je naozaj lahunky kocik, dobre sa ovlada, do uplneho lahu sa sklopit neda, ale myslim ze sa tomu priblizuje najviac zo vsetkych podobnych modelov kocikov.. o samovolnom aretovani som tiez citala, ale nestalo sa mi to este nikdy..
no a k tomu tvojmu vyberu, mali sme takmer totozny.. treba si ale vyskusat kocik aj s dietatkom.. nas Kubik sa napr.do Nuny nevosiel, opierka mu koncila v polke hlavy a ked bola strieska sklopena, cele to mal na hlave akoby polozene.. a to bola nuna mojim extra favoritom.... babyhome som obdivovala na obrazku, ale nazivo ma teda vobec neoslovil, dizajnovo je super, ale zdal sa mi dost uzulinky, Avio je ovela sirsi... no a zapp xtra sa nam zdal dost rozhegany, ale mohlo to byt tym, ze ho nemali dobre podotahovany na predajni.. netusim..
Avio je dobra volba, mame ten ocean blue, je dost vyrazny, ale zas preco by sme kupovali nejaky sedivy... 😉 🙂
@ikarkulka este som zabudla jednu vec, kup si k nemu aj podlozku (podlozky).. origos neviem ci existuje, ale my sme kupili Jane kids zone... ked bude maly spinkat v kociku a spoti sa mu hlavka, ostanu ti flaky, da sa to sice vyprat, ale s podlozkami je to jednoduhsie, ako rozoberat kocik... 😉 🙂
@lenocka23 díky za odpověď 😉
já jsem se dnes (asi) pro avio rozhodla.
nunu máme 2010 (u babičky, moc s ním nejezdíme), tam se vejde krásně. v úterý jsem zkoušela 2011 u kamarádky (posadila jsem tam eliáše), vejde se tam ještě líp, protože ta novější verze je krapet větší.
vadí mi malá stříška, absence madla, nepolohovatelné nožičky a po čase celkem velká hlučnost. jinak designově je asi top z mého výběru.
babyhome mě zase až tolik neoslovil na obrázku, ale říkala jsem si, že naživo třeba bude hezčí. dnes jsme s kamarádkou přišly na to, že také nemá to madlo 😀 plus nemá výškově nastavitelnou rukojeť. to ale myslím inglesina nemá taky, nebo se pletu?
zapp se mi nejvíce líbí 4kolečkový, v čechách jsem nový prodávat nenašla (oficiálně v obchodech). ten 3kolečkový se mi až tolik nelíbí, i když je hodně zajímavý. ale slyšela jsem na něj přesně co ty, že je rozhrkaný. také prý není moc kvalitní, jsou na něj často reklamace.
takže asi půjdu do té inglesiny. o víkendu se chystám vyrazit do obchodu to vyzkoušet. černých kočárků mám několik, potřebuju nějaký světlejší na léto. u nuny a babyhome se mi líbily ty varianty sand. to inglesina bohužel nemá.
hodně se mi líbí navy, ale přijde mi to vzhledem k teplotě uvnitř v parném létě to stejné co černá barva. růžová pro kluka je pasé 😀 ta zelená se mi líbí, ale bojím se, aby časem nevybledla a nepůsobila ušmudlaně. původně jsem řekla, že půjdu do té ocean blue, co máš ty, ale nakonec asi zvolím červenou.
takže nakonec asi největší problém bude vybrat barvu 😀
tu letní vložku dělá originál inglesina, už jsem si ji našla (dokonce dřív, než jsem si o ní od tebe přečetla, takže moje myšlenky směřovaly stejným směrem 😉).
ještě jednou díky 😉
a jsem ráda, že někdo, kdo má stokke, si vybral i avio 😵
@ikarkulka ja mam cervene avio a nedam dopustit nan, vahala som, ci pre chlapca kupovat cervenu, ale mne sa pacia chlapci v cervenom 😝 😅 a som spokojna. Co sa koliecok tyka, nearetuju sa mi, stalo sa ti asi 1-2krat odkedy ho pouzivame, ze sa na jednej strane zaaretovalo koliesko. A co sa skladania a vahy tyka, tak moj sa sklada este trosku tazsie, ale skor to pripisujem tomu, ze to nie je vybehane este...a vobec mi nepride avio tazke, neviem kde sa tam tych 10kg vezme...a velke plus davam skladnosti v aute, co sme vyuzili na dovolenke. Takze ja som s mojim vyberom spokojna. Vyberala som dlho, ale oplatilo sa celkom. 😉
Maminky ktore mate avio, vybrali by ste si ho od narodenia, pre zimne babatko/termin november/? Vanicka ma asi momentalne standardny rozmer/73x32/. Citam, ze aj prechadzky po snehu ste zvladali ok. A ozaj meriam 183cm, no zda sa byt dost vysoky...ci? o)
@katufrost Ahoj, myslim ze co sa vanicky a babatka tyka, kludne mozes pouzivat Avio od narodenia, myslim ze do jary by ste v nej mohli vydrzat.. aj sportova cast je oproti inym sportakom (ktore som obzerala) relativne rovna, takze dietko okolo pol roka by tam mohlo byt... este k tvojej vyske: moj mm ma 180cm a kocikuje celkom pohodlne.. ale skus si ho v obchode vyskusat... 😉
@ikarkulka ja som sa bala tiez tej cervenej...ale nelutujem. Inak mne sa skor z obrazkov pacila ta tmavomodra...tyrkysova...je tiez krasna, ale nebudu sada moc musky na vas v lete? Kamoska ma zelene avio a stazovala sa na musky vonku...tak neviem...mame avio odskusane v IT pri teplotach 35 stupnov a vobec v nom nie je horko, takze nech si vyberies akukolvek farbu, budes urcite spokojna.
@katufrost avio ma fajn kolecka , ale do zimy by som sa toho trosku bala...aj ked sama ho planujem v zime vyuzit...len ci z tak drobneho babatka nevytrasiete dusu...predsalen tie sportove kociky su odpruzene...a tu za to citit nerovnosti...ale vsak vyskusaj a uvidis. Pripadne si ho chod vyskusat do obchodu.
@katufrost k tej vyske, ja mam 175 cm, kocikujem obycajne bez opatkov, ale ked si dam opatky, co mam vacsinu cca 13 cm, nieje mi vyska rucky velmi pohodlna. Je to sice vo vyske 185-8 ale povedzme ze aj ty si sem tam das nieco vyssie. Ak sa pre neho rozhodnes, urcitr poriadne vyskusaj! 🙂
baby, mate niektora skusenost s vlozkami Pinkie bez bocnic? myslite ze by sa vosla do Avia?
@lenocka23 mam ju doma.....pri najblizsej prilezitosti mozes vyskusat 🙂
@zebricka23 jeeeej, super.. ja som si myslela (neviem preco) ze mas s bocnicami.. 😉
@lenocka23 tiez som ho obzerala, budem v sept rodit, mne sa to zda ako jasne letny kocik. Aj ta vanicka mala ... V lete sportiak moze byt dobry. Ale nemyslim si, ze je to kocik pre novorodenca a zacinajuce sediace babo. tak som si radsej kupila Inglesinu magnum. Na buduci rok kupim v lete nejaku lahku buggi ale v zime vytiahnem zrejme Magnum. Inac mne sa paci farba Fuxia, velmi som ho obzerala v obchode, ale ked som veci zvazila, tak nan mam este cas.
@ema72 no je fakt ze to nie je vyslovene zimny kocik, ale da sa to prezit.. rozhodne si treba uvedomit, kedy je narodene dietko.... tiez neviem ci by som ho kupila keby som mala termin ako ty.... 😉 mozno tak januarove dieta... 🙂
kolieska posudit neviem, ale ak pockas do zimy, dam vediet... 😝 😀 😀
dakujem za odpovede, uz je rozhodnute, ze avio kupime az na neskoru jar-leto, bola som ho omrknut vyskovo moze byt 😉

@lauraespozito Ahoj, akej farby predavas Avio?