Inglesina Avio 2011, 3 kombinácia. Ste spokojný?
Ahojte, ma niekto skusenosti s pouzivanim tohto kociara? Velmi sa mi paci, no u nas ho nikde nepredavaju, tak si ho nemozem nazivo pozriet. Pouziva ho niekto a je s nim spokojny? Myslite si, ze sa budu dat vyuzit vsetky 3 casti? Nie je nahododou hlboka vanicka prilis mala?
Dakujem za postrehy
prosim vas kto mate avio...viete poradit ci koliecka nanom hrkocu?dakujem...
@zlatica89 ne nehrkají 😵 jezdí krásně tichounce a lehounce.Srovnala bych s Bugaboo Bee 😉
Maminy, neviete ako sa dava dole predne koleso? Potrebovala by som ich po zime vycistit a premazat a nevieme prist na to ako sa dava dole.
ahojte nemate niekto na predaj sportak inglesina avio pre chlapceka teda nie ruzovy dik
Ahojte,ja mam Inglesinu Otutto 2011,keď sme ju kupovali,pozerali sme aj Avio,ale priznam sa,mne sa vanicka v Aviu zdala velmi mala; rodila som v aprili a ratala som,ze ak ju budem chciet pouzit este aj v zime s fusakom,tak sa mi tam 7-8 mesacny syncek nevojde; inak som s Inglesinou spokojna,kolieska sice nie su gumene,ale je velmi lahko ovladatelny,dobre sa s nim manipuluje a ja som teda vyuzila aj vajicko,aj vanicku - vela vela som kocikovala,maly spinkal len v kociku 🙂; kedze mal reflux,na vanicke som ocenila najma polohovatelnu cast pod chrbatikom
- prave ju ponukam na predaj 🙂
@nya Nejsem si jistá, jestli to vůbec jde takhle samodomo... Koukám na to uchycení a nevidím, kde by se dalo co odšroubovat. Zkus zavolat do prodejny, jestli by ti neporadili 😉 Nebo přímo do Inglesiny - jestli máte zastoupení na SK, případně v ČR je to pan Fiedler, je moc ochotný. Kontakt najdeš na inglesina.cz.
Ahoj. Viete mi niektorá poradiť? Kúpila som avio, ale už používaný a chrbtová opierka keď je v sede tak sa celá nakláňa smerom k sedacej časti. Nedrží tam pevne zafixovaná. Aj keď tam malý sedí a nakloní dopredu tak chrbtová opierka sa nakláňa s ním. A ešte predné kolesá nie sú rovné ale sú obe vychýlené do vonkajšej strany.Ale keď s ním jazdím tak ide hladko a ľahučko. Ďakujem.
@milena1104 opierka je taka.. aj my sme to mali na novom tak.. mne sa to pacilo, lebo dieta bolo pohyblivejsie, aj ked bolo priputane... kolieska ti neviem poradit, ak su vychylene v spodnej casti smerom von, kocik moze byt pretazeny... ale isto to neviem..
@milena1104 Ano, ta opěrka se dá naklonit směrem dopředu, není tam úplně napevno. Ale předklonit se ti v tom dítě nemůže, nebo vypadnout. Rozhodně vždy připoutat a dát dopředu madlo.
Kolečka - nemůže to být optický klam? Ona ta konstrukce je taková, že jsou ta kolečka při pohledu zepředu nebo shora trochu do strany 😉
Ďakujem Vám za odpovede. Tak ste ma potešili. Presne tie kolečka sú na pohľad také vychýlené. Ďakujem 🙂 🙂 🙂
Baby zhanam narychlo nejaku prenosnu tasku na Avio šporťak. Jeden typ aj existuje priamo od vyrobcu ale ja o tyzden odlietam a tam je taska na objednavku, neviete rychlo kde by som zohnala nejaky vak, ci tasku ci daco do coho mozem kocit vlozit na prenos lietadlom??
Baby, bola by ste niektora ochotna zmerat vnutorne rozmery Inglesiny Avio? Hlavne by ma zaujimala sirka, vyska a hlbka sedenia. Velmi by ste mi pomohli 🙂 Dakujeeem 🙂
nemá niekto na predaj Inglesinu Avio, iba šporťák? zháňam v neutrálnej (nie ružový), ponúknite 🙂
baby, cez víkend sme boli v Laugu v TN a tam mali tento kočík, poviem vám, keď som si ho chytila a prešla sa s ním, iný ani nechcem! je úžasný a navyše má aj krásne farby 🙂
Nepredavate niekto inglesinu avio? dakujem

@leonna Mam ho v albume veci, ktore sa nam osvedcili 🙂 vybrali sme si nakoniec jeden z modelov PP 🙂