Jane Rider 2010. Má ho niektorá doma?
ahojte
Máte niektorá tento nový zázrak? Strašne sa mi paci len cena je dost vysoka, ale ak je dobry tak by to aj za to stal...co vy na to?

@liluska ahoj, nakukla som do vasej diskusie a chcela by som reagovat na tvoj prispevok, mozno poradim 😉 ja som mala pri malom Jane kocik (nomad) a zacal vrzgat, manzel ho ponatieral vazelinou (teda tie časti, ktoré to vyžadovali) inak - všetky kočíky sa doporučujú premasťovať. Podľa mňa by vám to mohlo pomôcť. Ak odstrániš trenie, nemá čo vŕzgať 😉
Inak sme zistili, ze budeme mat vytuzene druhe babatko 😵 😵 😵 Kociky Jane su pre mna jasny favorit - mala som 4 kociare - vsetky pomerne drahe, Jane bol jednoznacne najlepsi 😉 Ja sa budem rozhodovat medzi Jane Rider, Unlimited a Brio Go - aspon zatial 😀 Nazivo som ich este nevidela, na to mam este cas, ale ak mate nejake vecne rady, sem s nimi, budem vdacna 😉 🙂 papa a vesele Riderovanie vsetkym... 😀 😀 😀
Ahoj maminky,
jsem naprosto unešená z tohoto kočárku, ale po přečtení této diskuse jsem trochu na vážkách. Můžete mi prosím napsat jak velká (šířka, délka) je sportovní sedačka kočárku a jak je taky s tím jejím polohováním. Sedačka nejde dát zcela do lehu nebo jak?
Ahoj, chci poprosit šťastné majitelky Jané Rider, zda by se mohly podělit o zkušenosti s jízdou ve sněhu nebo v jiném terénu (písek, kamínky, lesní cesty,...). Moc se nám s manželem tenhle kočárek líbí, ale trochu se bojím těch dvou malých koleček vpředu.
Objevil jste už někdo na netu novou kolekci 2011? Mně se nedaří nic najít 😉
@petra53 skusali sme striekat silikonovym sprejom ale zabralo to tak na pol dna a potom to zacala vrzgat znovu. Uz som si na to ale zvykla a uz mi to vobec nevadi, je to sice stale pocut ale ja som sa s tym uz zmierila, takze uz neriesim. Uz si uzivam tento tocik s tymi chybami ake su. Okrem toho vrzgania na nom nie je nic co by mi vadilo. Je to nadherny kocik, a velmi pohodlny podla mna pre dieta aj pre mna. Mam tam pripevneny aj skejtik pre strarsiu dceru a tiez bezproblemove kocikovanie.
Co je na nom super, je brzda. Je "rucna" cize nemusim hladat brzdu nohami.
Chodenie v snehu som este neskusila, ale co mi robi problem je trosku taky tazsi teren ako strkovy chodnik do kopca, ale to robi asi problem kazdemu kociku takze mozem povedat ze kocik zvlada kazdy teren napriek malym kolieskam.
ahojte chcela by som sa opytat ci nie je ta vanicka moc malicka, lebo ja by som chcela concord fusion 2011 a bude tam presne taka vanicka ako na jane, len chcem vediet tu vanicku ci nie je moc uzka? dakujem 🙂
ahojte, potrebavala by som skate (naslapnik pre surodenca) k jane rider. Nevedeli by ste mi poradit aky tam pasuje? Podla moznosti co najlacnejsi. Dakujem
@darka83 ja skejtik na jane rider mam...zistim ako sa vola a napisem 😉
Ahojte 🙂 dnes som sa bola pozriet do babylandu na jane rider, je uzastny, lahucky a strasne super sa sklada. Mohla som si ho ist vyskusat aj do kufra kolko miesta mi zaberie, ked je zlozeny. Vanicka je autovanicka, co je super lebo chodime s muzom na dlhsie cesty, takze nemusim babetko trapit v autosedacke ale moze byt vo vanicke. Su dodavatelia jane na slovensku, da sa u nich kupit kocik hned a este k tomu ho vyberu priamo s krabice 🙂 Pani predavacky ma informovali o vsetokm co som chcela vediet, co je super, 🙂 lebo uz som sa stretla aj s neochotou... Odporucam 🙂 🙂 🙂
Máte niektorá autosedačku (vajíčko) Jane? Prosím ako používate fusak so autosedačky?Ďakujem
Poradte aky fusak sa farebne hodi ku Rider farba Iris - fialova, kedze original sa nevyraba.
vyraba sa aj vo farbe Iris, ale maju ho len na ceskom e-shope, na slovenskom som ho zatial nenasla ale ja mam tiez fialovy a mam k nemu lodger bunker vo fialovej farbe s kvietockami 🙂 a pasuje paradne, mam ho zatial vo vanicke a krasne sa tam zmesti
@tina129 No super, prave to som chcela vediet, ci sa hodi fialovy Lodger, lebo ruzovo zeleny sa k nemu nehodi, to mam odskusane. Fialovy v predajni nemaju, je len na objednavku a nie vzdy je na obrazku farba zhodna so skutocnostou. Este som rozmyslala aj nad sedym emitex, ale ani ten som v predajni nevidela.
Na akom e-shope si videla original, ja som ho este nikde nevidela a pisala som aj do Babylandu, kde mi odpisali, ze sa nevyraba. Keby bol, objednam hned.
@bryonia hodi sa v pohode ja som si k tomu fusaku doobjednala este jednu vlozku v zeleno-zltej farbe ale pasuje aj s tou aj s tou ruzovou co je uz v cene, kukni na forum Jane Unlimit, tam som dala aj fotku, a ten original maju tu http://www.handypraha.cz/fusak-nest-plus-jane-3... len ten by som asi tazko vtrepala do vanicky
baby a v tej tromkombinacii sa co presne nachadza, je tam vanicka, sportova verzia a vajicko? a ten fusak asi treba dokupit ako tak teraz citam... my cakame babo v maji, takze kupu fusaku mozem odlozit ci lepsie kupit hned?
Videli ste Jane 2011? Vanička je perfektná, keby som ju dostala osamote, hneď by som ju dostala, hneď by som moju menila za 2011. 😵
ale farby nic moc ☹

Liluska,tak sme už dva týždne v športovom a som nadmieru spokojná,teda zatiaľ. Chodím s ním aj hore dole po schodoch,sem tam po menšom teréne,no najčastejšie v meste,zatiaľ nevrzga. Malý je spokojný,viacej vidí a hlavne sa netlačí vo vaničke.
Domika,ja mám transporter,je krátky,úzky a Miško je veliký od narodenia. Blbá kombinácia,v troch mesiacoch mal Miško 69 cm a 7 a pol kila,takže ako 3 a pol mesačný sa začal voziť v športovej časti.trocha som sa bála,ale je tam spokojný,nie je síce v rovnej polohe,ale ťažisko nie je na chrbátiku,takže je to v poriadku.Nánožník ešte nemám,ale v kočíku mám fusak,vyzerá to pekne.
Apropo,transporter predávam a pomaly asi aj stratu,keby mal niekto záujem,oranžová farba.
Mám známu,ktorá kúpila jane kočík tohtoročnej kolekcie a kúpila k nemu vaničku concord proton.