Jane Rider 2010. Má ho niektorá doma?
ahojte
Máte niektorá tento nový zázrak? Strašne sa mi paci len cena je dost vysoka, ale ak je dobry tak by to aj za to stal...co vy na to?

@grajcaricka dobry vecer,je vas predaj este aktualny?
Maminky,nechystate sa niektora predavat sportovu cast?
holky pište pište zkušenosti 🙂 prosím vás, všechna kolečka jsou plastová? jakou doporučujete korbičku, potřebuju co největší, budu mít srpnové mimčo tak ať vydrží aspoň 6měsíců do února. moc děkuji
@hanickaa.d ahoj🙂, vsechna kolecka jsou pladtova🙂. Co se tyce korby, tak moc neporadim-my mame Micro, malemu je ted 5 mesicu, 7.8kg a s lodgerem se vejde.
@veronikaprostenika ahoj, prosim ta ake su velke kolieska, predne aj zadne na Jane Trider??? diky
@hennicka mam ctyrkolku-rider, kolecka jsou plastova s rakovym tim pogumovankm, ty chces rozmery?
@veronikaprostenika ahoj, rozmery som uz vcera v noci vypatrala 🙂 prosim ta ako sa ti s tym jazdi na nerovnostiach? byvam v meste ale mame miestami velmi rozbite chodniky a bojim sa vsetkeho co nema nafukovacie kolesa a zase jane slalom reverse co som chcela je hrozne velky... hladam nieco medzi. ale to este nevymysleli 🙂 ale ked su pogumovane tak by to nemalo byt az tak zle...ci??? budem rada za kazdu radu ci ist do tohto kocika ci nie. ty si si nim ako spokojna???
TOVANIČKA J07
492,00 € s DPH
Farba :
Množstvo :
Dostupnosť :5 - 30 dní
Otázka k produktu
Vytlačiť
DETAILY
PRÍSLUŠENSTVO
detSký kočík JANÉ Rider + autovanička J07
JANÉ-konštrukcia z eloxovanej ocele umožňuje zmenšenie až o 30% svojho rozmeru pri rozložení.
Jeden z najmenších vo svojej kategórii.
Ľahkosť vďaka hliníku, v spojení s vyváženou geometriou a zadnými kolieskami s veľkým priemerom poskytujú dobrú ovládateľnosť, ľahké a pohodlné riadenie.
zadné pérovanie s nastaviteľným tlmičom znamená pre dieťa veľké pohodlie.
zadná časť v tvare obráteného písmena C výrazne uľahčuje tlačenie kočíka, vytvára voľné miesto pre nohy a tým umožňuje voľnú a ľahkú chôdzu.
Podobne ako ostatné kočíky z ponuky od firmy JANÉ je RIDER vybavený systémom PRO (patentovaným), ktorý umožňuje rýchlym a bezpečným spôsobom (len jednou rukou) upevniť novú časť od JANÉ vaničku Transporter, rovnako ako aj autosedačku Strata -
NAJBEZPEČNEJŠIA AUTOSEDAČKA VO SVOJEJ KATEGÓRIÍ - Eurotest 2008, alebo Matrix Light..
Kočík má otočnú sedačku, ktorá sa dá upevniť na konštrukcii do dvoch rôznych polôh: dieťa môže sedieť k rodičom čelom alebo chrbátikom, s výhľadom na cestu.
1.Ľahko skladateľný s jednou rukou
2.Ručná brzda
3.Zadná časť v tvare obráteného písmena C
4.Zadné pérovanie s nastaviteľným tlmičom
5.Otočné a polohovateľné lehátko s troma stupňami sklonu a jedna poloha pre úplné zloženie Systém zloženia (patentovaný) so schopnosťou zmenšenia až o 30%
6.Parkovacia brzda s ovládaním na rukoväti: ručná brzda s ľahkým použitím
7.Snímateľné zadné kolieska s kovovými ložiskami a systémom riadenia v smere jazdy.
8.Zadné pérovanie s nastaviteľným tlmičom.
Reguluje odpruženie podľa váhy dieťaťa alebo zadaného nastavenia.
PRíSLUšENSTVO 1 pršiplášť,1 košík a 1 strieška.
Praktický batoh. VOLITELNÉ DOPLNKY
Taška kids Zone,slnečník,nánožník
74x33x21 cm rezmer vaničky
Rozložený 108cm x 60cm x 98cm
Zložený s kolesami 70cm x 60cm x 28cm
zložený bez kolies 70cm x 50cm x 23cm
.:: KOŠÍK
Žiadne produkty
Poštovné0,00 €
Spolu 0,00 €
Pokladňa
.:: PRIHLÁSENIE
Heslo
Zabudli ste heslo?
Nemáte účet?
.:: INFORMÁCIE
Info e-shopu
Obchodné podmienky
Doručovacie podmienky
Postu pri nakupovaní
Návod ku kočíku
Garancia najnižšej ceny
Radi poradíme
.:: NAJPREDÁVANEJŠIE
Danny Sport Prestige 2012 Flower
Danny Sport Prestige Secret Garden 2012
Bexa B4x model 2011
Pláštěnka na kočík
Sieťka proti hmyzu
Všetky najpredávanejšie
Informácie
O nás
Kontakt
Mapa stránok
Ahojte baby. Chcem sa opytat na vas nazor na kocik JANE RIDER 2010 ,ci sa da autovanicka pouzivat aj ako normalna hlboka vanicka na kazdodenne pouzitie. Osobne som ho nevidela,ale strasne sa mi paci a maju ho za super akciovu cenu. Na foro vyzera ako normalna hlboka vanicka. Za vase nazory moc moc dakujem
kočky, chcem sa spýtať, ten košík je naozaj tak malinký, ako vyzerá na fotkách? Fakt sa tam do neho dokopy nič nezmestí?
Ako ste spokojné s kočíkom s odstupom času? Myslíte, že je vhodný pre vysokých rodičov - teda nad 180cm ? Nie je hlboká vanička príliš nízko?
ahojte, keby sta mali záujem tak ako zakladatelka tento temy tento kocik uz predavam, uz sme vyrastli tak kocik uz nepotrebujeme 😀
https://www.modrykonik.sk/bazar/kociky/17ny/spo...
Kočky chcem sa opýtať, či ste kočík používalil aj v zime, ako sa vám s ním manipuloval v takom.teréne? A do akého veku dieťaťa ste ho používali,ďakujem
My ho mame a neviem si ho vynachvalit. Mala je obor a v pohode sa zmestila do vanicky do 7 mesiacov aj s fusakom( i ked ho vobec nepotrebuje,nakolko vanicka je vystuzena polystirenom,takze nie je sanca,aby prefukovalo a velmi dobre drzi teplo).Este sa tam stale zmesti,ale uz chce pozerat,takze sme v sportaku. Boli sme s nim aj v Alpach v zime a v snehu sa s nim islo lahucko-zaaretovala som kolieska. Je velmi skladny,lahucky. My byvame na medziposchodi,takze ho musim stale nosit po schodoch ( kolu tomu som vybrala rider). A chodime aj casto autom a je velmi prakticky. Vela ludi ma zastavuje,aky krasny kocik 🙂) Vyhodou sportaku je,ze aj babo ktore este nesedi v nom moze velmi pohodlne byt vdaka korytku.
Ahojte, potrebovala by som vidiet vanicku Jane transporter 2010 nazivo. Som z Bratislavy Petrzalky, ak ju niektora mate, ozvite sa mi prosim. Dakujem, Zuzana
PROSIM, uz jsem z kocarku totalne vyrizena... jde mi z nich hlava kolem, asi jsem extra narocna, ale kazdy ma nejakou chybku...muzete mi prosim nekdo rict, jak rider zvlada mesto? Nemuzu nikde najit rozmery sportovni sedacky... delku za a sirku sedu... byla by tu nejaka hodna duse a zmerila mi to? A dale - dostanu tam 18ti mesicni dite ve fusaku? Nebo do kolika mesicu ta sportovni cast vydrzi? S fusakem...moc dekuji 🙂
ahoj, prodávám růžovo-šedou trojkombinaci z kolekce 2010 🙂 Dcera je květnová, první zimu už jezdila ve sporťáku. S kočárkem se mi velice dobře jezdilo po městě, skladný do auta, lehký do 4.patra bez výtahu. Do terénu (les, štěrk) nic moc. Vydržel do 2 let dcerky, teď máme golfky a strašně se mi po "velkém" kočárku stýská 🙂
holky zeptám se i tu sháním korbu na jane spíš starší kolekci envite o nečem?
Ahojte žienky, neviem kam mám túto otázku zaradiť, neredávate niekto suna koćík Jane rider? Alebo neviete o niekom kto by ho predával? Ďakujem
Ahojte, ak by ste niektorá mala záujem o kočík Jané Rider v takej farbe ako je hore na obrázku, teda
v bordovo-šedej so zajačikom, mám na predaj buď ako dvojkombináciu alebo ako trojkombináciu aj s vajíčkom,
plus mám k nemu ešte dokupovaný originál nánožník a tašku s prebaľovacou podložkou. Ku kočíku patrí origiál pršiplášť a batoh. Kto by mal záujem aj o vajíčko je k nemu tiež originál fusak. Pozrite môj inzerát evula39 .
Pekný deň 🙂
Tento typ ma niekto? JANE RIDER MICRO 2013
My mame trider,malo by to byt to iste,len s troma kolesami..chcem sa spýtať ohľadne športovej časti-kedy ste vytiahli tu zmensovaciu vypln?ake bolo vaše dieťa veľké?
@vevericka262 Ahoj 🙂 mam ho doma, len v inej farebnej kombinacii. Zatial ho nevyuzivame ale velmi sa mi paci, aj ked povodne som chcela vanicku Transporter ale uz nebola ☹

@asihej No ja prave chcem len Matrix alebo Transporter, chcem vanicku co je pouzitelna aj ako autosedacka na lezato. To ta tenka nie je. Moj prvy syncek sa narodil na konci aprila a na konci augusta uz isiel do sportaku Slalomu. Lebo Matrix je len do 8 kg nalezato a on tam uz fakt nemal priestor. A druhy syncek, ktoreho teraz cakame na konci marca, je uz teraz podla predpokladov vacsi ako bol moj prvy, takze ak mu bude tak chutit aj po porode, tak budeme min. v tej istej situacii uz v juli. A ten prvy sa mi sam posadil az v 10 mesiacoch lenivec 🙂 a ja som teda taka poctivka, ze on dovtedy bol naozaj v koci len v lahu, drzala som sa toho ako sa pise, ze kym sa sam neposadi nema co robit v sede. Jaaaj vaham vaham...