icon

Je značka kočíka pre bábo tak dôležitá?

nikuska386
24. nov 2013

Stretla som sa s vyjadrenim ze aspon nie som taka chudera co vozi dieta v tako kare... Predbezne som mala vybraty prave kocik znacky tako ale po tejto vete ma dost zamrazilo. Jedna slecna sa totiz vyjadrila ze zodpovedna matka svoje dieta do "lacnej sunky" za par stovak neposadi, ze urcite to prenho neni zdrave a ked dietatu nemoze dopriat to njalepsie radsej nech nema deti... Prvotne mi prisiel ten nazor uplne stupidny, ale neskor som sa zacala zamyslat ci naozaj mojmu babatku moze nie prave najdrahsi kocik nejako ublizit, alebo ubrat na komforte. Co vy nato baby?

Strana
z12
edita56
Autor odpoveď zmazal
tilly
26. nov 2013

@kikina84 ked sa bavime o nakupoch, v tom bol bez konkurencny gesslein f2, on mal este pridavny kosik... ja som tam idnuesla dve velke balevia pampersiek, dve balenua vlhcenych utierok + komplet velky nakup z dm potravin

tilly
26. nov 2013

@sashabb asi jediny kocik co ma nakupny kosik je gesslein f2. Tam sa pouziva original reisenthel kosik, da sa dat dole, je na takych hacikoch... fakt skvele riesenie, byd som tam nosila nakup, alebo skolsku tasku starsieho syna...

dai
26. nov 2013

@tilly hej... Ten bol super - ja som mala future a zial sa tam nedal namontovat - v kzdom pripade ma to motivovalo kupit si reisenthel nakupny kosik a taky babkovsky nadherny furik - vdaka nim zvladam dbes obrovske nakupy s 2mi malymi detmi ( vratane 6packu vody, plienok a inych lahodok na nosenie😉)

vjaja
26. nov 2013

@sashabb no tak to je poriadny omyl, na drobnosti mám prebaľovaciu tašku, mám tam všetko, náhradné oblečko, lebo grckáme, min. 3 plienky, vlhčené obrúsky, krémik, podložku, mlieko, fľašu, termosku, hračky na obmenu, dečku naviac, pršiplášť, ja mám obchod asi 5 min. od bytu a načo budem štartovať auto, veď je to max. neekonomické. 😉

zuzusar
26. nov 2013

@aliza áno, isto je to pravda, je to o šťastnom dieťati , takže si myslím, že stať sa môže naozaj všetko a keď natrafíte na podľa vás dobrý kočík a osvedčí sa, ste isto presvedčená, že je ten pravý a niekomu sa proste nemusí zdať vôbec, pretože má iné kritéria.Preto si myslím, že každý si vyberie podľa chuti...ale nikto nemôže povedať, že svoje dieťa milujem, ked mu kúpim takú alebo onakú značku,to sa podla mňa vôbec nehodí.Poznám maminy, ktoré si vyslovene šetria peniaze, aby si ten drahý kočík dovolili, pretože chcú to najlepšie pre dieťa a neuvedomujú si , že tomu drobcovi je to naozaj jedno.Aj ja som chcela drahý kočík až neskôr, keď som sa zle cítila, medzi tým luxusom, u nás totiž maminy naozaj kupujú len značky a tých obyčajných je málo a kôli tomuto pocitu som si ho aj ja kúpila, aby som proste zapadla...ale to jazdenie ma ozaj neteší...želám všetkým pri výbere lepšiu ruku...snáď natrafíte na ten pravý a ešte som chcela podotknúť, že kočíkov je strašne veľa na trhu a preto drahý kočár málokedy predáte za polovicu, často musíte ísť pod cenu, veď priemerne zarábajúci človek si vyberie radšej niečo nové ako použité za tú istú cenu...vlastná skúsenosť.

sashabb
26. nov 2013

@vjaja
@tilly
@kikina84

Ja to chápem!!! ale je to môj názor a každý jeden výrobca Vám to povie, že košík pod kočíkom NIEJE na nákupy! To je celé. Ja velmi dobre viem, že sa takto využíva, že nákup nebudete nosiť v rukách alebo štartovať auto alebo čakať na manžela. JA som písala IBA jedno, že výrobca nerobí košík na nákupy.
Tak si to zas neberte osobne. Jednoducho to tak je a pokiaľ by ste si ho poškodili ani Vám to nevyreklamujú.
Preto aj neuznávam názor "kočík nieje dobrý, lebo nemá velký nákupný košík"
@vjaja a ta prebalovacia taška má zrejme tiež pre niečo svoj názov 😉

vjaja
26. nov 2013

@sashabb keby bola čisto len na plienky, bola by max. nevyužitá a asi preto tam má toľko oddielov , aby tam toho vošlo viac a len tak mimochodom vyreklamuje, je tam daná nosnosť a tú aj keby som chcela neprekročím 😉

sveta27
26. nov 2013

Nečítala som všetky príspevky, ale musím všetkých upozorniť na jedno: Najlacnejšie (t.j. poľské) kočíky mali problémy s obsahom škodlivých látok v jednotlivých častiach ☹ , jeden čas som to študovala na stránke SOI, keď som vyberala druhý kočík (z bazáru). Možno výrobcovia nedostatky už odstránili, neviem, ale ja by som radšej vyberala strednú triedu a to z bazáru. Mimochodom, jazdili sme s poľským kočíkom a potom s rakúskym - nedali sa porovnať. asi nemusím písať, ktorý bol lepší 🙂

zuzusar
26. nov 2013

@zuzusar ešte som chcela podotknúť , že som mala nie poľský kočík aj ked bol lacný , bol z babylandu SR

tilly
27. nov 2013

@dai ten nakupny kosik na kolieskach mam aj ja a chodim s tym s deckami na nakupy 😀

tilly
27. nov 2013

ja som najviac investovala do cyklovozika a tuto investiciu nelutujem, dali sme za to cez tisicku, ale ma to funkcnost a kvalitu, to bola dobra investicia, neviem, ci by som dala tisicku do kocika, to asi nie, moja najvacsia investicia bola 350€... radsej som si kupila kvalitny kocik z bazaru ako polsky novy, ale ja mam na polske vyrobky a poliakov celkovo alergiu...

a ked nad tym tak uvazujem, tak nechapem, ako sa moze niekto na niekoho vyvysovat a uz vobec nie pre to, ze nieco ma, alebo naopak nieco nema...
a fakt neviem co je horsie, ci zavist alebo povysenectvo... 😠

modrofuzik11
29. nov 2013

znacka ani nie. skor ide o kvalitu. aby sa dobre otacal, aby bol dost priestranny, aby bol lahky...

vevika1
10. dec 2013

@kikina84 skoda, ze so v lete nenafotila, co vsetko sme na 1x odviezli v z obchodu v Stokke...ale skusim to aspon vymenovat: 6ks mineralok 1litrovych, chlieb, dve mlieka, jogurty, paradajky, papriku, cestoviny, nektariny, polovicu fakt velkeho melona a este zopar drobnosti typu sunka, maslo a pod...Naraz!!!!!!!... niekedy totiz nemusi byt vsetko vidiet hned, napriklad vychytavky, ktorymi Stokke disponuje (vsita sietka, ktora nakupnu tasku zvacsi 3nasobne) 😉 🙂

Strana
z12