icon

Kočík 2v1 verzus. 3v1

malebiele
1. júl 2020

Ahojte mamicky, pomalicky sa obzerame po kociky a preto by ma zaujimalo, co by ste odporucali viac?
Kupit dvojkombinaciu alebo trojkombinaciu? Vyuzili ste pri trojkombinacii sportovu cast alebo nie? Alebo je lepsie kupit dvojkombinaciu a nasledne potom golfovy kocik, mate skusenosti? Dakujem za kazdu odpoved 🙂

ovaaa
•
1. júl 2020

Vyuzila som 3 kombinaciu.

s_a
•
1. júl 2020

Mna od 3 kombi od hovorili, teda záleží, koľko chcete investovať, ja som sa pozerala po značkách do 500e, ale tie vraj nemajú kvalitnú športovú časť.. Tak kúpim hlboký z druhej ruky zrejme, ak mi v obchode samostatný nepadne do oka a potom samostatne športový 🙂

pa_tricia19
•
1. júl 2020

@malebiele pokiaľ viem, dvojkombinacia sa kupuje vaňa+športiak a dokupuje sa vajíčko... čiže tej športovej časti sa asi nevyhnes...teda aspoň čo som ja chodila po obchodoch, tak to tak bolo..

denkadenisa
•
1. júl 2020

@malebiele kupovali sme kočiar pred tromi mesiacmi a s manželom sme sa zhodli na 2kombinacii (vanička + športová časť) a vajíčko samostatne, kvôli bezpečnosti a praktickosti v aute. Vajíčko máme na pripájanie na isofix bázu s "nohou" čiže ju nemusíš pútať pásom, len klikneš a hotovo. Kúpili sme to ako set s pokračujúcou autosedačkou, myslím že do 7 rokov, a tá sa tiež pripája na tú istú bázu ako vajíčko. Na kočiar pripojím vajíčko pomocou adapterov. Vajíčka, čo sú ku kočíkom sa mi nepáčili, a nevedela som to takto skombinovať. A hlavne ja som mala podmienku, aby sme v aute k vajíčku nemuseli používať pas. Športovú časť som ešte nevyužila, keď malý trochu podrastie, tak potom.

kate_cs
•
1. júl 2020

Mám Moon Nuova a plne využívam športovú časť, golfový kočík ani nebudem kupovať. Syn má 20 mesiacov a v tej športovej časti ešte aj pospí, má dobre kolesá a je pevná a zároveň ju v pohode zložím aj sama do auta.
A keď som aj hľadala 2kombinacie, tak všetko bolo vanička+športová časť. Bez vajíčka. Nevidela som ani kočík, že vanička a vajíčko. Možno som pozerala zle, ale toľko moja skúsenosť.

smejko25
•
1. júl 2020

Veeelmi velmi zalezi od toho aka je 2 alebo 3 kombinacia 🙂 ja by slm uz nikdy nekupila 3 lebo sportovy kociar je straasne nespratna velka ogara 😁 ale samozrejme zalezi od tipu kociara 🙂
3 zeny mi radili ze mam si kupit len vajicko a vanicku a ze sportovy potom dokupim ale niee ja som bola mudra a kupila som 3kombinaciu a lutujem 🙂
Ale zato vanicku som 7M vyuzila uplne na maximum kazdy den 🙂 aj s vajickom slm bola spokojna..ked mala uz bude pekne sediet tak si priplatim za lepsiu do auta 🙂

Teraz som si kupila super sportovny kociar LAHKY a hlavne SPRATNY 😁

renatka1985
•
1. júl 2020

v 3-kombinacii nikdy neziskas kvalitnu autosedacku, ak travite vela casu v aute rozhodne odporucam 2-combo a autosedacku riesit osve.
My to mame tak, vyuzili sme aj sportovu cast + sme dokupovali skladny "golfac"

dominka63
•
1. júl 2020

Ja mam 3 kombináciu a super je to camarelo sportiak je tahsi ale super zmesti sa tam aj 3.rocne dieta

malebiele
autor
•
1. júl 2020

Dakujem baby, tak potom asi skusim pozerat zvlast vsetko, pripadne tu dvojkombinaciu, to som nevedela ze je to vanicka + sportova cast, znama mi tvrdila ze vanicka + vajicko.. nevadi 🙂
Cenovo nechceme nic drahe, povedala by som max do 350eur, a aj to mozno vela hovorim, rozmyslame aj nad kupou z bazaru

@denkadenisa ake vajicko konkretne mate prosim?

smejko25
•
1. júl 2020

@malebiele inak da sa kupit vajicko ktore sa pouziva aj ako mini kociar presne ked niekam ides 🙂 ale neviem ako sa vola 🙂

denkadenisa
•
1. júl 2020

@malebiele vajíčko máme od Joie model i-Gemm a pokračujúcu sedačku Joie Stages ISOFIX (táto sa predáva s bázou, na ktorú pasuje toto vajíčko)