icon

Kočík Anex Cross

saidyes
16. máj 2017

Dobry den 🙂 , rada by som sa spytala na vase skusenosti s kocikom Anex cross. Odporucili by ste jeho kupu? Chcela by som sa spytat ci su kolesa stabilne (nehrkaju, netrasu sa) a ci jednotlive spoje ako napr stredovy spoj, kde sa upevnuje hlboka korba je stabilny? Ake pozitiva resp negativa ste si vsimli pri je pouzivani? Dakujem za odpovede. Pekny den  🙂

kkatulikk
28. jún 2018

@dzejna1404 ja by som chcela čisto čierny, iné farby sa mi nepáčia 😊

picur22
28. jún 2018

@kkatulikk aj za mňa Cross... Ja som s nim bola maximalne spokojna.... 😍 Ešte ho mame na občasné prechádzky, mala je v ňom veľmi rada.. A tiež uvažujeme nad predajom niekedy koncom augusta ... A zobrala som Cross z toho dôvodu ze sa mi dizajnovo oveľa viac paci ako sport 😉

dzejna1404
28. jún 2018

@kkatulikk aha tak my mame hnedy, cierny som nechcela koli slnku 😉

kkatulikk
29. jún 2018

@picur22 naozaj sa neviem rozhodnúť, je to hlavne kvôli tým kolieskam ten sport ma väčšie a keďže bude babo na zimu pripadá mi to o trochu lepšie. Máš s tým prosím skúsenosť mali ste kočík aj v snehu? 😊 mne sa tiež páči viac cross ten ma zas o trosku hlbšiu vaničku.. Joj toto je dilema riadna a už by som sa chcela rozhodnúť 😂

picur22
29. jún 2018

@kkatulikk mala je januárova a v zime ani v tých najväčších mrazoch a najväčšom snehu som nemala problém.... 😉 Bola som spokojná aj s tým nanoznikom na hlbokú časť že sa dal dvihnut k otvoru a jej vôbec nefukalo dnu...aj tá ekokoza je super, keďže len pretries vlhcenou utierkou a ďalej neriesis 😉 keby som plánovala ďalšie dieťa určite si ho nechám aj pre druhé....

lulu_71
29. jún 2018

@kkatulikk ja som mala obidva pocas jedneho baba, cross je stylovejsi a menej hajka a sport je na hajkanie stvoreny, v snehu obstoja obidva kociare bez problemov, aj do zleho terenu, je to len o tom ktory sa Vam paci viac

08michaela87
4. júl 2018

Ahojte predavam kocik anex cross modrej farby ak by bol zaujem...jedna sa o 2kombinaciu...cena 350 prip.dohoda..kupovany bol 9/2017 cize este rok v zaruke..

darinelainey
10. júl 2018

Pridávam sa 🙂 predavam náš anex cross. Používaný 3 a pól mesiaca . Je dokonalý . Jediný dôvod predaja je že tri kočíky sú mi zbytočné 😀

slimko
11. júl 2018

@darinelainey prosim ta da sa sportoca cast otacat v oboch smeroch alebo nie? Dakujem

darinelainey
11. júl 2018

@slimko dá 🙂

patricia1511
14. júl 2018

@fedka333 nedalo sa to reklamovať ?

jankamirkova
2. aug 2018

@picur22 ahoj prosím akú farbu máš? Koncom augusta zrovna plánujem kupovať cross

jankamirkova
2. aug 2018

@darinelainey v akej farbe?

jankamirkova
2. aug 2018

Baby ak by ste koncom augusta alebo začiatkom septembra predávali anex cross vo farbe marble alebo ivory....dajte vedieť

sticker
picur22
3. aug 2018

@jankamirkova ahoj... Farba je Tmavo sivá... Používali sme ho aj pri dievčatku.... 😉

picur22
3. aug 2018
senticka
7. aug 2018

Ahojte baby. Mám kočík anex cross 2018 noir... A mám otázku, či sa k športovej časti dá kúpiť nejaká pekná farebná strieška, nikde na nete to neviem nájsť a chcela by som ho nejako "osviežiť" 🙂

jana2210
11. aug 2018

Baby prosím vás, potrebujem nové koleso na anex cross, neviete mi povedať aká veľkosť je to koleso? 10"?

veronik9999
17. sep 2018

Ahojte, posielam foto športovej časti. Aj vam sa da dať tak najviac do lahu ?

fedka333
17. sep 2018

Áno dá sa dať Max takto som sklamaná zo športovej časti nedajú sa ani popruhy odopnut na podložku a na fusak .....

veronik9999
17. sep 2018

@fedka333 ďakujem za info. Ja som z tej športovej ale ze riadne sklamaná. Ešte aj popruhy neodopnem 🤦‍♀️ No pekne.

lia261
17. sep 2018

My mame Anex sport a spokojnosť, kvalitne materialy lahko sa cistia, konstrukcia je pevná. Jedine co musim vytknut je veľkosť, do auta sa nam zmesti tak ze do kufra kolesa, do predu horna cast/bud sportova alebo vanicka/. A este jedna vec ked je vajicko na konstrukcii a v predu ta taska je plnsia moze sa preklopit, takze na to si treba davat pozor.

000michaela000
19. sep 2018

Dobrý deň, chcem sa spýtať vybrali by ste si ešte raz kočík anex cross ? Mne sa veľmi páči tento kočík, ale len hlboká časť. Športový kočík sa mi nepáči kvôli jeho skladaniu, je to pre mňa nepraktické. Pomôže mi každý názor na použivanie ďakujem 🙂

fedka333
19. sep 2018

@000michaela000 ja by som si vybrala zas ale taktiež len hlbokú časť bola som veľmi spokojná ale zo športovou vôbec nedá sa dať do úplného ľahu a taktiež sa nedajú odpojiť po pruhy a prevliect cez podložku,fusak.....

picur22
19. sep 2018

@fedka333 popruhy viete vybrať zo zadu.... Ide to ľahko.... Cez ten otvor....

picur22
19. sep 2018

@000michaela000 ja som so všetkými časťami maximálne spokojná.... Ci už s vaničkou alebo športovou časťou.😊... Paci sa mí dizajn, veľké nafukovacie kolesá, otočný v oboch smeroch, eko koža, ide úplne lahucko ci už v meste alebo teréne.... Proste pre mňa upne Top kočiar... A to ze neide celkom do ľahu nám vôbec nevadilo..

senticka
19. sep 2018

@picur22 prosiiiim Vas, keby ste hodili par fotiek ako sa vyberaju tie popruhy, nejaky "manualik" lebo ja na to neviem nijako prist 🙄

picur22
19. sep 2018

@senticka nedá sa mi pridať video ani foto... 🤔😕 Ale ako som dávala vyššie foto, tak tu sponu z vonkajšej strany kočiara vopchate do tej diery odkiaľ ide, a z vnútornej strany kočiara z tej istej diery to viete vybrat...

picur22
20. sep 2018

@senticka podarilo sa????

ponita
20. sep 2018

AHojte baby... mam anex cross marble... to vnutro je cierne a uplne ostala ta cierna vytiahnuta... co teraz??