Kočík Anex Cross
Dobry den 🙂 , rada by som sa spytala na vase skusenosti s kocikom Anex cross. Odporucili by ste jeho kupu? Chcela by som sa spytat ci su kolesa stabilne (nehrkaju, netrasu sa) a ci jednotlive spoje ako napr stredovy spoj, kde sa upevnuje hlboka korba je stabilny? Ake pozitiva resp negativa ste si vsimli pri je pouzivani? Dakujem za odpovede. Pekny den 🙂
@kkatulikk aha tak my mame hnedy, cierny som nechcela koli slnku 😉
@picur22 naozaj sa neviem rozhodnúť, je to hlavne kvôli tým kolieskam ten sport ma väčšie a keďže bude babo na zimu pripadá mi to o trochu lepšie. Máš s tým prosím skúsenosť mali ste kočík aj v snehu? 😊 mne sa tiež páči viac cross ten ma zas o trosku hlbšiu vaničku.. Joj toto je dilema riadna a už by som sa chcela rozhodnúť 😂
@kkatulikk mala je januárova a v zime ani v tých najväčších mrazoch a najväčšom snehu som nemala problém.... 😉 Bola som spokojná aj s tým nanoznikom na hlbokú časť že sa dal dvihnut k otvoru a jej vôbec nefukalo dnu...aj tá ekokoza je super, keďže len pretries vlhcenou utierkou a ďalej neriesis 😉 keby som plánovala ďalšie dieťa určite si ho nechám aj pre druhé....
Ahojte predavam kocik anex cross modrej farby ak by bol zaujem...jedna sa o 2kombinaciu...cena 350 prip.dohoda..kupovany bol 9/2017 cize este rok v zaruke..
Pridávam sa 🙂 predavam náš anex cross. Používaný 3 a pól mesiaca . Je dokonalý . Jediný dôvod predaja je že tri kočíky sú mi zbytočné 😀
@darinelainey prosim ta da sa sportoca cast otacat v oboch smeroch alebo nie? Dakujem
@slimko dá 🙂
@fedka333 nedalo sa to reklamovať ?
@picur22 ahoj prosím akú farbu máš? Koncom augusta zrovna plánujem kupovať cross
@darinelainey v akej farbe?
Baby ak by ste koncom augusta alebo začiatkom septembra predávali anex cross vo farbe marble alebo ivory....dajte vedieť

@jankamirkova ahoj... Farba je Tmavo sivá... Používali sme ho aj pri dievčatku.... 😉
Ahojte baby. Mám kočík anex cross 2018 noir... A mám otázku, či sa k športovej časti dá kúpiť nejaká pekná farebná strieška, nikde na nete to neviem nájsť a chcela by som ho nejako "osviežiť" 🙂
Baby prosím vás, potrebujem nové koleso na anex cross, neviete mi povedať aká veľkosť je to koleso? 10"?
Áno dá sa dať Max takto som sklamaná zo športovej časti nedajú sa ani popruhy odopnut na podložku a na fusak .....
@fedka333 ďakujem za info. Ja som z tej športovej ale ze riadne sklamaná. Ešte aj popruhy neodopnem 🤦♀️ No pekne.
My mame Anex sport a spokojnosť, kvalitne materialy lahko sa cistia, konstrukcia je pevná. Jedine co musim vytknut je veľkosť, do auta sa nam zmesti tak ze do kufra kolesa, do predu horna cast/bud sportova alebo vanicka/. A este jedna vec ked je vajicko na konstrukcii a v predu ta taska je plnsia moze sa preklopit, takze na to si treba davat pozor.
Dobrý deň, chcem sa spýtať vybrali by ste si ešte raz kočík anex cross ? Mne sa veľmi páči tento kočík, ale len hlboká časť. Športový kočík sa mi nepáči kvôli jeho skladaniu, je to pre mňa nepraktické. Pomôže mi každý názor na použivanie ďakujem 🙂
@000michaela000 ja by som si vybrala zas ale taktiež len hlbokú časť bola som veľmi spokojná ale zo športovou vôbec nedá sa dať do úplného ľahu a taktiež sa nedajú odpojiť po pruhy a prevliect cez podložku,fusak.....
@000michaela000 ja som so všetkými časťami maximálne spokojná.... Ci už s vaničkou alebo športovou časťou.😊... Paci sa mí dizajn, veľké nafukovacie kolesá, otočný v oboch smeroch, eko koža, ide úplne lahucko ci už v meste alebo teréne.... Proste pre mňa upne Top kočiar... A to ze neide celkom do ľahu nám vôbec nevadilo..
AHojte baby... mam anex cross marble... to vnutro je cierne a uplne ostala ta cierna vytiahnuta... co teraz??

@dzejna1404 ja by som chcela čisto čierny, iné farby sa mi nepáčia 😊