Kočík Anex Cross
Dobry den 🙂 , rada by som sa spytala na vase skusenosti s kocikom Anex cross. Odporucili by ste jeho kupu? Chcela by som sa spytat ci su kolesa stabilne (nehrkaju, netrasu sa) a ci jednotlive spoje ako napr stredovy spoj, kde sa upevnuje hlboka korba je stabilny? Ake pozitiva resp negativa ste si vsimli pri je pouzivani? Dakujem za odpovede. Pekny den 🙂
@fedka333 presne aj mne to vubledlo na slnku... mozno napisat do servisu, alebo vyrobcovi, ci by sa ten potah nedal kupit
@vierocka888 pýtala som sa aj na to a bohužiaľ sa nedá kúpiť....
@fedka333 no fasa, to je na nic teda :(
@patricia1511 strieška vybledla?mne len vnútro vaničky...a v meste mi odletelo predné koleso tak som volala rozculena tak im posielam konštrukciu lebo aj vŕzga aj po nastriekani a spomenula som aj vyblednutu vaničku ktorú mi nechceli zreklamovat a zrazu zreklamuju aj to....
@patricia1511 a posielala si len vanicku ci aj konstrukciu? Lebo my nebudeme mat na com jazdit potom ked posleme cely kocik
@fedka333 tie totalne vrzga a to mi ho chlapi mazali aj pozerali co to no povedali ze ta konetrukcia je cele zle ..... nemyslim si ze kocik bol taky lacny aby sa toto malo stavat.... a o tom vyblednytom vnutre ani nehovorim... uz sactesim ked trn kociar predam
@ponita mne vybledla strieška na športovej časti, tak vzali len tu, ale reklamovala som pred polrokom aj celu konštrukciu, lebo bola nahnuta úplne doľava aj mi tak utekal kocik, ale náhradný kocik som nedostala
@patricia1511 a konštrukciu vymenili alebo opravili? Do reklamácie musíte napísať že potrebujete zapožičať kočík povedala mi to pani ktorej som volala
@fedka333 ja som mala našťastie náhradný, tak som to neriešila,keď povedali, že náhradný kocik nedávajú...dali mi novú konštrukciu , už v obchode videli keď sme prišli, že je nahnuta úplne doľava 🙄
@patricia1511 tak aspoň že vymenili za novú...mne povedali že mi kočík požičajú to asi záleží na predajni
Ak by niekto predával Anex Cross ivory alebo marble , popripade anex sport gray cloud. Prosím info do správy. Ďakujem
@mirkamiska ahoj, black noir by sa ti nepacil? 🙂
@vierocka888 príliš tmavý na môj vkus 🙂

@ponita aj ja by som rada vedela 🤔