icon

Kočík Baby Jogger City Elite alebo Summit XC?

rainee
22. jan 2011

Ahojte, otváram diskusiu na tento typ kočíka lebo som o ňom žiadne info nenašla. Chcem sa spýtať či máte niekto tento kočík a ako ste s ním spokojné. Prípadne by som sa chcela spýtať aké sú rozmery ležacej časti, nikde sa to neviem dočítať. Ďakujem za všetky postrehy 😉

Kočík Baby Jogger City Elite alebo Summit XC?Kočík Baby Jogger City Elite alebo Summit XC?
fifi284
21. jan 2014

@cathy23 dobre, dobre. Práve som sa vrátila z garáže 🙂 Tu sú rozmery: opierka d: 55cm, š: dole 27, hore 37cm (rozširuje sa), sedacia časť d:25 cm a šírka 27 cm - spoj s opierkou, 32cm je pri kolienkach. Opora na nôžky d: 19 cm a najširšia časť má 32cm. Ak by si ešte mala nejaké otázky, tak sa kľudne opýtaj 🙂
Pekný večer.

cathy23
21. jan 2014

@fifi284 boze, a v tej zime si bola? velka vdaka, to by chcelo poslat aspon cokoladu!!! 🙂 naozaj dakujem, ak spravne ratam celkova dlzka lozka je 99 cm, plus este ta umela hmota, na ktorom je koliesko, nosnost je vyssia som citala do 34 kg?, velke kvalitne kolesa do snehu, terenu.... jedinu nevyhodu vidim, ze sa neda otocit v smere i v proti smere jazdy....mne by to nevadilo, no mojej polovicke ano...asi rozhodne dcera 🙂))

fifi284
21. jan 2014

@cathy23 v pohode 🙂 to čo si písala je všetko pravda. Ja som si myslela, že mi bude chýbať to otočenie do proti smeru jazdy, ale e-e. Mali sme kočík - gesslein - ten sa dal otočiť a poviem ti, že sme to vôbec nevyužívali, lebo vtedy sa tá vaha dieťatka zle rozložila a bol strašne ťažko ovládateľný. Predné koleso to akosi nezvládalo. Takže sme šli vždy v smere. Teda až kým sme ho nepredali. Bola to tiež 3-kolka. Držím palce pri rozhodovaní.

cathy23
21. jan 2014

@fifi284 dakujem krasne, uvazovala som este aj nad tym geslainom f6, no tie kolieska male na jednej strane tam odradzaju...to bola ale 4-kolka...

tilly
22. jan 2014

@cathy23 rozmery nemam, ale uz ti to napisali... strieska je skvela, je uplne vhodny do zimy, len si treba dat pozor na vytahy alebo male dvere, lebo ako ivka pisala, ma zadne kolieska na siroko... 68cm... cize min. 70cm dvere treba... ale moja mamina s nim vliezla aj do 60cm vytahu, ale musela ho zlozit, nastastie to skladanie je tam velmi jednoduche...

tatya
22. jan 2014

@cathy23 no nikto mi neodpovedal, ale boli sme ho vyskusat "nazivo", velky je dost, zmestila sa mi tam celkom normalne 3 rocna dcera, ale nekupili sme ho, pretoze sa neda dvihnut cast pod nozickami, teda len tak trochu a ja som hladala nieco ine, maly mi cez den spava iba v kociku, tach potrebujem nieco pevnejsie a rovnejsie pod nozicky 🙂 ale inak sa mi tento kocik naozaj velmi pacil a mrzelo ma, ze ma takuto "vadu" 😀

cathy23
22. jan 2014

@tatya dakujem za odpoved, aj my hladame da sa povedat "postel na vonku", lebo spavame iba tam, a aky kociarik ste teda nakoniec kupili?

tatya
23. jan 2014

@cathy23 mam Peg Perego GT3 a uuuuplne som sa don zalubila, nechapem, preco som ho nemala uz skor 😀

cathy23
26. jan 2014

@tatya a aka je tam prosim dlzka lozka? vdaka 🙂

tatya
26. jan 2014

@cathy23 tak bola som odmerat, cela sportova cast ma v lahu 87 cm 🙂

cathy23
26. jan 2014

@tatya a to vam staci? ked ste hladali tiez velku loznu plochu na spanie? Ja hladam vsetko co ma nad 95 minimalne....ale vdaka za rozmer 🙂

tatya
27. jan 2014

@cathy23 a co je take dlhe? ja som nenasla 😕 nas som premerala 2x a tiez som bola prekvapena, ze je to len tolko 🙂 kupovala som tak, ze som tam dala lahnut moju starsiu, ma vysku 96 cm a stacilo to... trosku jej trcia nozky, ale zas ten kocik je aj velmi priestranny, siroky a take vacsie dieta uz nelezi tak rovno vystrete 😀 skusala som vela kocikov a nam sa PP pacil najviac... a potom ako som pisala, tento city elite bol tiez super, len sa nedalo dvihnut to pod nozkami...

cathy23
27. jan 2014

@tatya napr . Concord fusion, dlzka lozka okolo 105 cm, potom este napr. Gesslein, Bumberlide Indie ale to je skor na leto...kuk diskusiu: https://www.modrykonik.sk/forum/na-kocikovanie/sportovy-kocik-s-co-najvacsou-najdlhsou-lozkovou-plochou/

tatya
27. jan 2014

to vazne je Concord taky dlhy? my sme ho vylucili, lebo som chcela velke nafukovacie kolesa, aj do snehu... a je dost drahy 😲 Gesslein sa mi vobec nepacil 😀 a navyse ma tu cast pri nozickach dohora, tam si nozky nevystrie... a Bumbleride sa mi na fotkach strasne pacil, je kraaaasny, ale nazivo sa mi zdal velmi labilny, tenka konstrukcia, ten sme zamietli v obchode 😝 idem kuk tu diskusiu 🙂 aj ked ja som spokojna

tilly
27. jan 2014

@tatya
@cathy23 fusion nema viac ako 100cm... je sice dost velky, ale tie zadne kolieska sa vycaptaju a ma otrasnu striesku a strasne materialy...

tilly
27. jan 2014

v elite sa da zdvihnut ta cast pod nozkami... tak ako tu dala ifka foto.. ja som mala po nej ten jej elite a mne tam maly bezne spaval, mali sme ho do troch rokov a 4 mesiacov...

zhajo21
28. jan 2014

Nepredáva niekto náhodou baby jogger city elite?

mmmzm
4. mar 2014

Ahojte, ak by ste náhodou niekto predávali BJC elite, prosím ponúknite. ďakujem

mauceuka77
29. mar 2014

Ahojte, no čítam kočky vaše príspevky a snažím sa nejako sústrediť ( ale možno mi uniká veľa vecí), LEBO NUTNE POTREBUJEM VYMENIť KOčííííK!!!!!! Momentálne máme Concord Neo, avšak! nemá terénne kolieska a má mauinký košík a ( vyberal manžel) a ja milujem a ja neviem žiť bez dlhých prechádzok aj mimo chodníkov, nabaliť plno vecí do košíka, príp. aj si aj zabehnúť a to sa s týmto veru nedá.. Má veľa výhod, avšak do mesta na chodníčky a kúsoček do obchodíku. Nehľadám kočík podľa ceny, ale podľa komfortu pre malinkú a pre mňa. Kto hovorí o tom, že stačí taký a taký kočík, tak hovorí za seba- ja potrebujem naozaj radu a odporúčanie odporúčaní 😀 . Ešte máme Jané- staršiu verziu Powertrack, kt. bol- je tiež dobrý, no chýba mu: polohovanie nožičiek, otočenie smerom ku mne, veľká strieška, ktorá ochráni bábenko pred vetrom....skladanie má byť tiež jednoduché, výťah nemáme a auto je veľké, tak s tým problém nieje...zatiaľ ma zaujali Baby Jogger, Gesslein ( ešte som ich nikde neskúšala), Mountain Buggy ( ten už menej)..a nevieeem....prosím o pomoc🙂 😉 . Ďakujem vám

marketa1304
29. mar 2014

ja mám BJ city elite..je nenormálne perfektný..jednožnačne tento kočík..mala som viacej,ale tento je najlepší....naša malá má pomaly 4r.,ale stále sa v ňom vyváža...priestranný,pohodlný,a na terén uplne najlepší....odporúčam... 🙂

mauceuka77
29. mar 2014

Ďakujem krásne, popzerám ho niekde v obchode, poobchytkávam, vložím malinkú🙂🙂🙂🙂 🙂

mauceuka77
31. mar 2014

Ahojte, neviete kde majú Baby Jogger city Elite a Summit v predajni? Potrebovala by som ich vidieť a vyskúšať, porovnať naživo. Ďakujem 🙂

myzma
16. apr 2014

Ahojte,

kedze je tu niekolko debat na temu kocikov baby jogger (sama mam select a neviem si ho vynachvalit), chcem sa priamo spytat predbezne na nejake veci ohladom modelu elite, a to:

- od kolkych mesiacov ste tam dali detusky?
- daju sa nozky aspon trochu polohovat?
- daju sa okrem versy polohovat nozky na niektorom zo sportovych modelov?
- ake vyhody a nevyhody vidite v porovnani s modelom mini, ci uz trojkolkokou alebo stvorkolkou?

dakujem velmi za odpoved

lpksuper
10. máj 2014

Ahojte sk niekto predáva bj city elite prosím ponuknite. Kúpim celkom súrne
Dakujem

katulik851
13. máj 2014

ak by ste sa chceli zbaviť city elite, tiež by som kupila.. dakujem 🙂))

katulik851
13. máj 2014

@marketa1304 kedze tvoj malý má už 4r, tak sa chcem spýtat ako sa ovláda ked je v nom uz také vacsie dieťatko, lebo moj maly uz bude mat 2roky a čo mame teraz kočik tak to je strasne, velmi tazko sa mi ovlada .. dakujem

marketa1304
13. máj 2014

@katulik851 ahoj...ale máš BJ????cityelite????lebo ja nemám absolutne žiadny problém...ten ani tlačiť nemusím..ten snáď aj sám ide.....či sneh,či kamene...uplne dokonalý kočík....mala som viac typov,ale na BJ nedám dopustiť....moj názor...je ťažší,o dosť väčší...moja malá má 4 ročky,ale vyzerá na 5...aj veci jej kupujem o dosť väčšie....ale teraz túto nedeľu si pospala dve hodky...a uplne v pohode...žiadne pokrutenia,tlačenice..uplne ako v posteli 😀 😀 😀 😀 😀 😀 😀 😀 😀 možem ju sfotiť a dať ti fotku v tomto kočíku...určite ti možem poradiť,nebudeš preklínať...je fakt super...mala som aj super jane rider...ale to sa nedá porovnať....vobec...

1kilianka
21. máj 2014

Ahojte, intenzívne uvažujem o kúpe kočíka baby jogger city elite pre naše prvé bábo. Rada by som ho používala od narodenia. Nikde som však na predajni nevidela vaničku k tomuto kočíku, preto by som vás chcela poprosiť o skúsenosti, ktoré s ňou máte. Na nete som našla dva typy vaní, jedna je vyššie položená s rozmermi 74x33 cm, a druhá nižšie položená 76x27 cm. Keďže v nej budem bábo voziť v zime aj s fusakom, trošku sa obávam, že budú obe krátke a úzke po určitej dobe. Čakáme chlapca a v rodine máme vždy veľké bábätká, otázka teda je, či sa do vaničky zmestí po takých štyroch mesiacoch. Nerada by som v januári riešila nový kočík, lebo tento pôvodný by mal byť malý. Poradíte? ďakujem.

dominikkaaa
31. máj 2014

@1kilianka Ahoj, ja mam tiez elite ale iba sportovy, najprv sme msli brio go a tam mala vanicka okolo 75 cm a nasa v nej mala vela miesta a je od narodenia velika, ale mala bola velmi zvedava a tak sme piatich mesiacoch predali brio a kupili elite, aj ked manzel nechce, ale povedal ze tieto dva kociky sa nedaju porovnat, elite je ovela lepsi. Babatko by sa ti podla mna tam malo v pohode vojst 6 mesiacov aj s fusakom, pokial je to vnutorny rozmer vanicky tak patri k jednym z najvacsich. Skus pozriet tu mali foto aj s vanickou.
http://www.emimino.cz/diskuse/baby-jogger-city-...

zuzi26
24. aug 2014

Kto ma zaujem, predam svoj elite 2011 farba Sand s ciernym pruhom vo velmi dobrom stave za 280 eur. Osobny odber v BA. Viac v sprave..