Kočík Baby Jogger City Mini. Aké máte názory?
ahoj ,,chcem sa informovat o tomto kociku.nasla som o nom ze ma polohovatelny chrbat,ale nepisu ci aj nohy.chybaju aj rozmery sedacky.tak by som vas poprosila,nejake info ak ho mate.popripade aj pre a proti,,nazory vsetko sem!!! 😀
Mám otázočku. Prali ste už poťah z kočíka Baby Jogger City miny?
@monika0612 ano okrem striesky som prala vsetko a uz velakrat (cca 30x), mame cierny a vobec nevybledol, super vypada stale...
@dazdovka Ďakujem. A dala si ho vysušiť na kočík alebo voľne zavesený.
@monika0612 ked este z neho cliapala voda visel na spagate, potom som ho taky trosku polovlhky natiahla na konstrukciu - to ked sme mali staru pracku.. Teraz s novou prackou som vsak uz dala prat akoze na jemne pradlo a dodatocne na vyssie otacky, to som ho rovno po vybrati natiahla na konstrukciu. Lenze ono to ma v chrbtovej opierke taku akokeby kartonovu vystuz, tu davam az ked je uplne vyschnuty 😉
@dazdovka Ďakujem
baby ak by ste mali zaujem o BJCM alebo BJCM GT z kolekcie 2013 - viem zohnat za cenu 250e GT a 190e minicko - ale len niektore farby. kociare su nove so zarukou... /GT vo farbe shadow+green, blue, bamboo, crimson / a mini /shadow+blue, green, sand/.
@jakubkoadamko ďakujem vyskúšam
predavam mini 4 kolku keby niekto mal zaujem...
Žienky, nečítala som všetkých 155 strán, takže sa môže stať, že sa to tu už rozoberalo.. Chcem sa opýtať, či ste niektorá "vysoká" 158 cm. a máte BJCM 2014 - 4-kolesový. Ako sa Vám s ním jazdí? Zvažujem jeho kúpu, ale tým, že som nízka sa bojím, aby mi rúčka nebola príliš nízko.. nemám si ho totiž kde vyskúšať, lebo ho tu nikde nablízku nemajú.. :( Ďakujem
Baby. ktoré plánujete tento kočík...aha výpredaj: http://www.drobcekovia.sk/?str=detail&id=576&se... a http://www.drobcekovia.sk/?str=detail&id=578&se... 🙂 Škoda, že naša Mima je už veľká, hneď by som brala niektorý z GT 😀
ahojte, chcem zalozit skupinu s kocikmi Baby Jogger..hladam este 2 moderatorky 🙂 mate niektora zaujem?
Ahojte! Vedeli by ste mi poradiť, aký je rozdieľ medzi modelom z r. 2012 a 2014? Ďakujem dopredu! 🙂
Maminky prosím poraďte, nevíte , zda mohu vyprat i stříšku u BJCM? Sundala jsem potah, zůstala tam jedna výztuha, ta asi nejde sundat (úplně vpředu stříšky) ..nezničí se ? a slídy v okénku - nezničí se praním ?? díky za rady
a košík ?? také má výztuhy ..prala jste ho některá? díky 🙂
Holky, mam na prodej BJCM v cerne barve, kupovane 08/2013, cili jeste rok v zaruce, s doma dodelanym polohovanim nozicek a na miru sitou podlozkou, v univerzalnich barvach, s madlem. Vic info v IP, nemam ho jeste na bazarku.
Da sa pouziat BJCM v pohode aj v zime? Kolieska to zvladaju? Vmesti sa cca 2-rocne dieta aj s fusakom?
@ivushqa no my sme s nasim kocarom v zime, v snehu (cca po clenky) vydriapali na taky kopec (4km slapania do kopca), kde sa chodia rodiny sankovat, dokonca bol trochen odmäk a clapkanica, celkom sa to dalo... a dvojrocna s fusakom sa zmesti, len nikdy som ju nejako nebabusila dovnutra, lebo by som ledva zapla, myslim ze vzdy som mala vetrovku dole v kosi pod kocarom...
MAM V BAZARIKU VANICKU K BJCM neviem ci pasuje aj na iny.. rada posuniem hlaste sa 🙂
Ahojte uvažujem nad kupou tohto kočika baby jogger citi mini len potrebujem radu ci 3-kolku alebo 4-kolku a aby aj na zimu bol.S ktorym sa lepsie chodi,mate skusenosti dakujem 🙂
ahojte. tiez by som rada vedela ci 3-kolku.ci je dost stabilna. Mame PEG PEREGO GT3 a maly sa mi v nej prevratil. ma 19 mesiacov. ked nestojim s kocikom na rovine alebo fuka silny vietor tak mam co robit aby som ho udrzala. a pritom GT3 PP je dost tazky stabilny kocik. vazi okolo 14kg, co je polovica BJCM !

@mojong dakujem, ja mám termín 5.sept. a sú k tomu adaptéry? ja budem mať trojkolku tak dúfam, že aj to bude stabilné. dakujem