icon

Kočík Baby Jogger City Mini. Aké máte názory?

zuzikkaa
28. dec 2010

ahoj ,,chcem sa informovat o tomto kociku.nasla som o nom ze ma polohovatelny chrbat,ale nepisu ci aj nohy.chybaju aj rozmery sedacky.tak by som vas poprosila,nejake info ak ho mate.popripade aj pre a proti,,nazory vsetko sem!!! 😀

kiwi82
12. jún 2014

@mojong dakujem, ja mám termín 5.sept. a sú k tomu adaptéry? ja budem mať trojkolku tak dúfam, že aj to bude stabilné. dakujem

mojong
12. jún 2014

@kiwi82 ano su k tomu adaptery, a myslim ze to bude isto stabilne, babyjoggre su stabilne vseobecne a maju velmi dobre vyvazene tazisko, zatial najlepsie co som mala a teda tych kocikov bolo velaaaaa 🙂

kiwi82
13. jún 2014

@mojong moja mi hovor dačo o počte kočíkov, aj sa to číslo hanbím napísať ale je to dvojciferné číslo a je to o niečo menej ako ja mám rokov 😅 A tvoje dieťatko je ešte vo vaničke? do akého veku sa tam zvestí? ak by si sa rozhodla predať mala by som záujem 🙂 a v akej farbe máš?

mojong
13. jún 2014

@kiwi82 no u mna je to s tym cislom podobne, no ja mam vanicku v rezerve pre mozne druhe o kt. sa snazime vek odhadom tak do 4-5mes. maximalne pri vyske a vahe mojej dcerky odhadom a mam ciernu ale usila som si farebny mantinel do nej takze je krajsia 🙂

monika0612
16. jún 2014

Mám otázočku. Prali ste už poťah z kočíka Baby Jogger City miny?

dazdovka
17. jún 2014

@monika0612 ano okrem striesky som prala vsetko a uz velakrat (cca 30x), mame cierny a vobec nevybledol, super vypada stale...

monika0612
17. jún 2014

@dazdovka Ďakujem. A dala si ho vysušiť na kočík alebo voľne zavesený.

dazdovka
17. jún 2014

@monika0612 ked este z neho cliapala voda visel na spagate, potom som ho taky trosku polovlhky natiahla na konstrukciu - to ked sme mali staru pracku.. Teraz s novou prackou som vsak uz dala prat akoze na jemne pradlo a dodatocne na vyssie otacky, to som ho rovno po vybrati natiahla na konstrukciu. Lenze ono to ma v chrbtovej opierke taku akokeby kartonovu vystuz, tu davam az ked je uplne vyschnuty 😉

mojong
17. jún 2014

@kiwi82 upresnujem pozrela som do historie tak cena za vanicku bola 70e nie 40...pardon za zly udaj

monika0612
17. jún 2014

@dazdovka Ďakujem

xlea
20. jún 2014

baby ak by ste mali zaujem o BJCM alebo BJCM GT z kolekcie 2013 - viem zohnat za cenu 250e GT a 190e minicko - ale len niektore farby. kociare su nove so zarukou... /GT vo farbe shadow+green, blue, bamboo, crimson / a mini /shadow+blue, green, sand/.

macica7
21. jún 2014

@jakubkoadamko ďakujem vyskúšam

mojong
23. jún 2014

predavam mini 4 kolku keby niekto mal zaujem...

kiwi82
23. jún 2014

@mojong ahoj prosím ťa a používali ste aj autosedačku k tomu? ak ano akú? dakujem Ti. 😉

mojong
23. jún 2014

@kiwi82 nie nie autosedacku nie to ti neviem poradit ale myslim ze maxi cosi je kompatibilne s vacsinou aj ked asi treba nejake adaptery,..... no fakt neviem poradit

ssj04
24. jún 2014

Žienky, nečítala som všetkých 155 strán, takže sa môže stať, že sa to tu už rozoberalo.. Chcem sa opýtať, či ste niektorá "vysoká" 158 cm. a máte BJCM 2014 - 4-kolesový. Ako sa Vám s ním jazdí? Zvažujem jeho kúpu, ale tým, že som nízka sa bojím, aby mi rúčka nebola príliš nízko.. nemám si ho totiž kde vyskúšať, lebo ho tu nikde nablízku nemajú.. :( Ďakujem

alzbet124
25. jún 2014

Baby. ktoré plánujete tento kočík...aha výpredaj: http://www.drobcekovia.sk/?str=detail&id=576&se... a http://www.drobcekovia.sk/?str=detail&id=578&se... 🙂 Škoda, že naša Mima je už veľká, hneď by som brala niektorý z GT 😀

bambulka82
26. jún 2014

ahojte, chcem zalozit skupinu s kocikmi Baby Jogger..hladam este 2 moderatorky 🙂 mate niektora zaujem?

marianka3
27. jún 2014

Ahojte! Vedeli by ste mi poradiť, aký je rozdieľ medzi modelom z r. 2012 a 2014? Ďakujem dopredu! 🙂

marianka3
27. jún 2014

@marianka3 Prepáčte myslela som tým BJCM 🙂

briuska
15. júl 2014

Maminky prosím poraďte, nevíte , zda mohu vyprat i stříšku u BJCM? Sundala jsem potah, zůstala tam jedna výztuha, ta asi nejde sundat (úplně vpředu stříšky) ..nezničí se ? a slídy v okénku - nezničí se praním ?? díky za rady

briuska
15. júl 2014

a košík ?? také má výztuhy ..prala jste ho některá? díky 🙂

zdstar
16. júl 2014

@mojong ešte ho predávaš?

mojong
18. júl 2014

@zdstar ahoj jeden som predala druhy zatial nie.

lenulice
27. júl 2014

Holky, mam na prodej BJCM v cerne barve, kupovane 08/2013, cili jeste rok v zaruce, s doma dodelanym polohovanim nozicek a na miru sitou podlozkou, v univerzalnich barvach, s madlem. Vic info v IP, nemam ho jeste na bazarku.

ivushqa
27. júl 2014

Da sa pouziat BJCM v pohode aj v zime? Kolieska to zvladaju? Vmesti sa cca 2-rocne dieta aj s fusakom?

dazdovka
27. júl 2014

@ivushqa no my sme s nasim kocarom v zime, v snehu (cca po clenky) vydriapali na taky kopec (4km slapania do kopca), kde sa chodia rodiny sankovat, dokonca bol trochen odmäk a clapkanica, celkom sa to dalo... a dvojrocna s fusakom sa zmesti, len nikdy som ju nejako nebabusila dovnutra, lebo by som ledva zapla, myslim ze vzdy som mala vetrovku dole v kosi pod kocarom...

lienka1601
31. júl 2014

MAM V BAZARIKU VANICKU K BJCM neviem ci pasuje aj na iny.. rada posuniem hlaste sa 🙂

lenka591985
4. aug 2014

Ahojte uvažujem nad kupou tohto kočika baby jogger citi mini len potrebujem radu ci 3-kolku alebo 4-kolku a aby aj na zimu bol.S ktorym sa lepsie chodi,mate skusenosti dakujem 🙂

alicar
5. aug 2014

ahojte. tiez by som rada vedela ci 3-kolku.ci je dost stabilna. Mame PEG PEREGO GT3 a maly sa mi v nej prevratil. ma 19 mesiacov. ked nestojim s kocikom na rovine alebo fuka silny vietor tak mam co robit aby som ho udrzala. a pritom GT3 PP je dost tazky stabilny kocik. vazi okolo 14kg, co je polovica BJCM !