icon

Kočík Baby Jogger City Mini. Aké máte názory?

zuzikkaa
28. dec 2010

ahoj ,,chcem sa informovat o tomto kociku.nasla som o nom ze ma polohovatelny chrbat,ale nepisu ci aj nohy.chybaju aj rozmery sedacky.tak by som vas poprosila,nejake info ak ho mate.popripade aj pre a proti,,nazory vsetko sem!!! 😀

tamichloe
2. jan 2012

@kaja79 ani ja ,len som si pozerala stranku a našla som to tam..mala som pravdu že ta podložka je mekšia,vidiš a treba si dokupit vypln 😵 😵

lucula73
2. jan 2012

@tamichloe to počujem a vidím prvý raz 😕 😕

tamichloe
2. jan 2012

@lucula73 aj ja som bola prekvapena 😕 😕

brulka
10. jan 2012

@kaja79 @tamichloe aj u nas bola vnutri uz pri zakupeni 🙂
a inak idem sa pochvalit kocik super zvlada vsetko co som chcela aby zvladal 🙂 kocik je odskusany v snehu i dazdi 🙂 a na starej dlazbe v prahe 😉 paraaada 😀 😀 😀 mala si v nom na vylete v prahe pospala aj dve tri hodinky 🙂 super kocik a to polohovanie noziciek tam vooobec nechyba moja tam spi ako v bavlnke 😵 a strieska je uplne najlepsia uchrani pred vetrom, slnkom, snehom a ma tam pekne pritmie na spanok 🙂

tamichloe
10. jan 2012

@brulka
@lucula73
@kaja79,pred včerom som to riadne rozobrala..a ja tam mam tiež taku tvrdu podložku,no zboku to vyzera ako karton z krabice nafarbeny na čierno

tehula
15. jan 2012

aj ja som to rozobrala, lebo stale sa mi zdala opierka chrbta pevna a tvrda a ten "karton" cierny tam normalne bol uz pri zakupeni. NEplatila som nic extra zan.

Musim kocik fakt pochvalit, piatok nas zastihol neprijemny dazd so snehom. Komplet mi premokla bunda aj gate. na kocik som zatial nekupila plastenku, no strecha je tak nieco uzasne, ze omokol len spodok fusaku (kam malej ani nohy nedociahnu este, a ostatok suchy. Hoci fucalo a snezilo, nezobudila sa lebo jej super strecha tienila abranila aby to slo do tvare🙂
Som taka spokojna, az lutujem, ze taky kocik uz pri starsej dcere som nepoznala

tehula
16. jan 2012

baby, myslite, ze niektory z tychto prsiplastov by mi na BJMC4 sadol?
http://www.ebay.co.uk/itm/ws/eBayISAPI.dll?View...

http://www.ebay.co.uk/itm/ws/eBayISAPI.dll?View...

vdaka za rady

tehula
16. jan 2012

@adrika214 dik, aj ale nechcem original za 36eur 😉 chcem univerzalnu do 10eur, co bezne predavaju, len poradit sa, ktora sadne

adrika214
16. jan 2012

@tehula aha prepac, mohla som sa opytat, ano original je teda riadne draha, asi by som volila tu druhu 🙂

kajca50
17. jan 2012

@tehula ja mám univerzálnu z Pre deti a vyšla ma asi na 3,60 určite to nebolo viac

tehula
17. jan 2012

@kajca50 dik za tip, to je na kosickej? By som tam skocila pozriet

kajca50
18. jan 2012

@tehula v tn ale myslím si , že aj v iných predajnaiach by ich mali

veronka
18. jan 2012

baby kociky Baby Jogger City Mini GT maju prist k nám v marci, tak sa teším 😀 a citali ste ake maju mat vylepsenia oporti City Mini? tu je všetko o tom novom GT http://www.baby.jogger.cz/14-kocarek-citi-mini-...
bude mať chrbtovú opierku až 66 cm a nosnosť 29,5 kg, super, nie? 😉

adrika214
18. jan 2012

@veronka a kolesá do vsetkých terenov 🙂

veronka
18. jan 2012

@adrika214 keď sa dá predné koleso zaaretovať, tak pravdepodobne do všetkých terénov 😀 už sa naň teším, malý bude mať v apríli 2 roky, ale aj tak budem kočík ešte potrebovať, mám teraz gesslein F4 buggy, som s ním spokojná, ale chcem zmenu, nieco s dlhsou opierkou a paci sa mi ten novy GT, do marca nasetrim 😀

baby ktore mate city mini, prosim zmerajte mi hlbku a sirku sedenia, dakujem

adrika214
18. jan 2012

@veronka aj ja chcem ale neviem sa rozhodnut medzi mini 4 koleso alebo elite 🙂

veronka
18. jan 2012

@adrika214 preco chces elite? ako más stare dieta?

adrika214
18. jan 2012

@veronka 7mesacné , hlavne koli kolesám 🙂 , len keby bol 4 kolesak, 3 -kolku som nikdy nemala, tak neviem ako sa s nou jazdi, ale baby jogger splna skoro vsetky kriteria kocika 🙂

veronka
18. jan 2012

@adrika214 ak ti to nepili tak pockaj uz na ten GT, aj ja cakam 😀

adrika214
18. jan 2012

@veronka teda moje kriteria 🙂

veronka
18. jan 2012

@adrika214 ani ja som trojkolku nikdy nemala a preto chcem ist do nej, kazda jedna mamina ktora uz ma niekolko kocikov odskusanych odporuca iba trojkolku, nakolko sa lahko ovlaada aj ked v nej sedi tazsie, vacsie dieta

adrika214
18. jan 2012

@veronka vsetky 3 typy su bomba, elite bude mat tiez v marci novu verziu teda iba vo farbach, stale vaham.......jooj 🙂 a ty mas gesslein? aj ja?

adrika214
18. jan 2012

@veronka naozaj tak to je super sprava tak dam na teba, ale myslis, ze bude trojkolka dobra aj na sneh?

adrika214
18. jan 2012

@veronka mi uz sme si pisali pri gessleine, si mi napisala vyjadrenie na F4 buggy aj ten som spociatku chcela 🙂

veronka
18. jan 2012

@adrika214 to ani neviem, hej, mam F4, aj ty? som s nou spokojná, maximalne, ale ked som natrafila nahodne na bbj city a mini a ze bude GT bude mat opierku dlhu az 66 cm a nosnost 29,5 kg, tak chcem ist do nej....aj ked nema polohovanie noziciek, ale podla mna ked bude opierka dlha 66 cm a k tomu este hlbka sedenia 24 cm, ci kolko to je, tak to je spolu 90 cm a myslim, ze malemu dietatu to vobec nebude vadit kedze sa zmesti na celu tu plochu

trojkolku su ovela lepsie na sneh, lebo neprerazas cestu 2 kolesami ako na stvorkolke ale iba 1 kolesom, teda to ide lahsie, v terene a v snehu mozes koleso zaaretovat aby slo lepsie, kamoska ma jane slalom pro a ani v zime koleso nezaaretava, ani ja na F4 a ide sa nam uplne super

adrika214
18. jan 2012

@veronka ja mam gesslein trend, a chcem ale novy a tak som zvazovala F4, a potom som tiez natrafila na baby jogger a uplne ma ocaril najma tym velkym kosikom, a polohov v lahu s polohovanim noziciek 🙂 na elite, a tiez strieskou. Dakujem za radu 🙂 , kedysi som tvrdila, ze trojkolesak si nikdy nekupim, "no nikdy nehovor nikdy" , naozaj som sa do toho bala ist, ale presvedcila si ma, a nakoniec ved treba skusit, a mozno bude naozaj este lepsi ako stvorkolka. 🙂

Chcela by som sa ta spýtat este jednu otazocku. Neprekáža, ze dietatko mas k sebe chrbatikom? Myslim, ze na tej F4 nieje ani prehadzovatelna rucka, ani sedanka, Aj u baby joggera to tak je. Pytam sa, lebo teraz som naucena na prehadzovaciu rucku, a ci mi nebude aj vadit, ked na maleho nebudem vidiet.

veronka
18. jan 2012

@adrika214 no polohovanie noziciek na elite je aj tak kratke, a opierka je tiez zevraj kratsia ako bude mat Mini GT, podla mna je elite zbytocne tazky a ma velke kolesa 30 cm, je to na teba, ale ja by som do elite nesla, vlastne uz som pisala ze to polohovanie noziciek ani nebude chybat, kedze bude ta opierka dostatocne dlha 90 cm so sedenim a to je podla mna dost

že nemám malého k sebe mi prekáža iba vtedy keď fúka, lebo má hneď zapálené očká, ale to som riešila vždy pláštenkou, a pozerala som na neho z boku, ale na baby joggeri je velka preklapatelna strieska, takze ked bude fukat, tak iba stiahnem dole a je to 🙂 ja som mala trojkombinaciu, tiez som mala maleho otoceneho k sebe, ale cim bol starsi tak uz chcel pozerat iba okolo a nie na mna, kazde dieta je ine, ale moj ked som ho mala otoceneho k sebe mi nikdy nezaspal a ako som ho otocila od seba, tak spal hned 😅 ja som s tym kocikom fakt max spokojna, aj na dovolenke sme ho mali a uplne v pohode mi v nom maly spaval, má miesta az az....ale chcem skusit tru trojkolku ked som uz na na natrafila, tak kým malý sedí v kočíku 😀 a plánujeme ešte druhé bábo, tak by som si ho nechala aj pre druhé, aj keď mám zálusk ešte na peg perego gt3 a jané slalom pro 😵 uvidime, drahy povedal, ze si nan mozem nasetrit a potom kupit, a potom z neho vyslo, ze ak uz nebudem zhanat iny kocik, tak ze mi ho kupi 😅 len ktovie aka bude cena, povedali mi cenu, ale ze sa este moze zmenit podla dodavatela, a v marci budu mat uvadzacie akcie, ak chces poslem ti do IP ceny

adrika214
18. jan 2012

@veronka no elit ma este male kolieska co summit alebo F.I.T to su kolesa 🙂 , neviem teda aka je vyhoda alebo nevyhoda velkych koliest.. Chcem vsak prejst aj po lese,aj na luku,a na velke kolesa som aj zvyknuta. Co vsak asi by som mohla aj CM GT, ale elite sa mi aj viac paci.

A ceny myslim, by mali byt take rovnake ako su priblizne na trhu city mini,ale jasne, mozes poslat dakujem 🙂