icon

Kočík Baby Jogger City Mini. Aké máte názory?

zuzikkaa
28. dec 2010

ahoj ,,chcem sa informovat o tomto kociku.nasla som o nom ze ma polohovatelny chrbat,ale nepisu ci aj nohy.chybaju aj rozmery sedacky.tak by som vas poprosila,nejake info ak ho mate.popripade aj pre a proti,,nazory vsetko sem!!! 😀

monda17
4. jún 2012

dvojhodinový test 😀 tuším som mala kupit double ...

belusa
4. jún 2012

@tuleniq ahoj a môžem sa opýtať kolko stojí tento kočík?

tuleniq
4. jún 2012

@belusa Ja som ho kúpila za 13.490 Kč, teda iba športiak (www.babiez.cz).

tilly
4. jún 2012

@lumimka v kocikove maju teraz GT? 😲 jeziiiis a tak som tam dnes chcela ist a potom som si povedala, ze ved aj tak to tam nemaju...

belusa
5. jún 2012

@tuleniq hej športiak aj chcem dakujem veľmi pekne 😉

6mia6
5. jún 2012

@lumimka môžeš mi prosím ťa hodiť nejaké porovnanie? neviem či zobrať GT alebo elite? Elite som už videla ale GT nemám kde. ďakujem

veronka
5. jún 2012

@monda17 koľko meria a váži starší? vidím, že aj ten má dosť miesta v kočíku 🙂

6mia6
5. jún 2012

@tilly Ahoj bola si kuknúť ten GT. Hrozne by som potrebovala nejaké porovnanie kto ich videl a držal oba. Stále váham a GT u nás nebudú brať na predajňu. pán boh zaplať aspoň za elite. 😀

monda17
5. jún 2012

@veronka 95 cm a 13,5 kg

lumimka
5. jún 2012

@tilly no, tiez som bola prekvapena, ked pred tyzdnom -dvoma pani v kocikove tvrdila, ze ho nebudu mat. Maju ho v cierno-sedej kombinacii

lumimka
5. jún 2012

@6mia6 Ja som si po tych videach, recenziach a forach GTcko zidealizovala. A ked som ho potom nazivo uvidela, prisiel mi ako by mu chybala robustnost o ktorej vsetci hovorili, kolesa su len o nieco malo vacsie ako u minicka, tolko, ze su terenne. No je to city miny, cize ked si videla nejake mini, je to to iste (aj v kocikove som si postavila BJCM a GT vedla seba) rozdiel v sedacke mi neprisiel markantny. Toz moj pohlad na vec...kupila som Elite.

tilly
5. jún 2012

@lumimka elite je vyborny, urcite budes spokojna

6mia6
6. jún 2012

@lumimka ďakujem za zhrnutie. mini som videla. Elite ma uchvátil no 100€ ušetriť by sa hodilo 😎

monda17
6. jún 2012

mame krasnu novu podložku jupiii 😀 Dakujem @hviezda22

hviezda22
6. jún 2012

@monda17 dakujem aj ja, teším sa

stazina1
7. jún 2012

@monda17
Tá podložka je krásna 🙂 .Ja som musela podložku odložiť.Odkedy malý chodí tak bola neustále špinavá,takže teraz je bez nej a stále vnútro trocha prečistím a super.je to fakt ohodový kočiar a hlavne jednoduchý na údržbu

qitecek
7. jún 2012

Dávám pro srovnání fotografie Baby Jogger City Mini 2012 4 kola - Sand/Black - z eshopu a v reálu. Liší se především černými pruhy na stříšce. A ve skutečnosti není tak lesklý, jen ten blesk od fotoaparátu tomu dodal blyštivý vzhled 😀, nejreálněji mu odpovídá fotografie zvenku 🙂

pondelnicka
7. jún 2012

Tak už aj my máme "tuning" na kočík, dnes dorazil - podložka, nánožník v madle a hlavne taška. Strááášne sa teším... 😎 Len nemám dobrý mobil na fotenie.... 😖
@qitecek zaujímavá farba, ale prečo na fotke zo shopu nie sú pruhy, to mi je záhadou.... 😒 To sa vyrába viac typov?

qitecek
7. jún 2012

@pondelnicka no mně se líbí moc. Jsem za něj hrozně ráda... liší se to podle mě proto, že ten kočárek byl ještě ve vývoji, když zveřejňovali předběžné fotografie. V katalogu firmy BJ dokonce je podobný, jsou tam pruhy na střeše, ale píšou, že je to barva Stone/Black - to jest šedivá. No a ve skutečnosti neodpovídá ani jedné fotce, ale je kombinací obou dvou 🙂 Jsem za to ráda, šedivý jsem nechtěla.

A ten nánožník v madle je super, kde jsi ho kupovala? 🙂

lucula73
7. jún 2012

@qitecek ani jedna farba okrem čiernej nezodpovedala minulý rok skutočnosti,všetky originálne fotky skreslovali,videla som naživo tri farby,dve som mala doma a je to tak...... 🙂

nadenkaaa
7. jún 2012

@qitecek
@pondelnicka
baby pretoze toto je nova kolekcia kde uz tie pruhy boli ta fotka bez pruhov na streche je este kolekcia 2011kde aj ten vysity znak city mini je este v polstrovani noziciek a v kol. 2012 je uz v latke medzi prednymi kolieskami
samozrejme sa jedna o pruhy cierne pri inej farbe ako je cierna -jasne ze nebudu davat cierne pruhy na ciernu 😀 😀 teda davaju ich iba na tu cervenu-crimson alebo tuto stone 😀

qitecek
7. jún 2012

@nadenkaaa to ale právě není STONE, v tom to je... V kolekci 2011 jsem tu Sand bez pruhů neviděla. A v té nové má být barva Stone: http://www.thatcuteage.com/p4041-Baby-Jogger-Ci... , ale ve skutečnosti to je barva SAND (jako na fotce z českých eshopů), ale s pruhy na střeše. 🙂 Prostě kombinace obojího. Dokonce i přímo na kočárku je napsáno barva "Sand/Black", ale všude.. v originálním katalogu, na anglických stránkách apod. o něm není zmínka, všude se píše jen stone... A je to objednané z Ameriky 🙂

nadenkaaa
7. jún 2012

@qitecek myslela som ze tohorocna kolecia 4wheels je kombinovana s ciernymi pruhmi 😉
najprv som aj o tom kremovom uvazovala ale mam doma hnede brio tak som chcela inu farbu ale v 4kolesovej verzii nie je velmi na vyber tak som isla do overenej klasiky cierna ostane stale cierna ci maju fotku na stranke alebo ju mas moznost vidiet aj live 😉 😉 bala som sa riskovat a sedy kocik som nechcela 😅

pondelnicka
8. jún 2012

@qitecek @nadenkaaa no a potom si má človek vybrať podľa fotky.... 😖 A domov dostane niečo iné... Ale je fakt, že tie fotky naozaj neskutočne skreslujú farby.... Ale hlavne, že sme nakoniec všetky spokojné, no nie? 😀 😉

@qitecek kupovala som odtiaľto http://www.mimibazar.cz/foto.php?id=32789099&tab=2

lumimka
8. jún 2012

baby a ako riesite plastenku a sietku proti hmyzu? Plastenku kupujete origos, alebo nejaku inu...ak mate nejake foto s plastenkami, hodte ich sem prosim (Elite a BJCM)

nadenkaaa
11. jún 2012

@lumimka ahoj momentalne plastenku riesim aj ja a na diskusii na emimino,cz som nasla vraj tam pasuje na 4kolesovy BJCM aj emitex plastneka na trojkolky 😉 ale nemam este vyskusane
ale urcite nebudem kupovat original akoze 30e sa mi zda trosku dost 😝 😝 😝

pondelnicka
11. jún 2012

@lumimka @nadenkaaa baby, a je treba pláštenku???? Ja spolieham, že látka je impregnovaná, jasné, že asi veľký lejak nerozchodí, ale nejaký letný dáždik snáď zvládne, či??? 😒 Moja malá neznáša nič na kočíku, okamžite všetky igelity strháva a radšej jazykom chytá dážď.... 😀 😖 Mňa preto ani nenapadlo pozerať po pláštenke..... 😒

nadenkaaa
11. jún 2012

@pondelnicka no ja neviem ale v sobotu u nas prsalo a boli sme vonku a maly nechcel lezat so stiahnutou strechou tak tu plastenku radsej kupim 😅

tehula
11. jún 2012

@nadenkaaa ja mam na BJMC4 emitexovu plastenku. Neviem, ci je na 3kolky urcena, ale sedi ako rit na serbel. A to som v obchodoch skusala kadeco, vsetko bud nenatiahlo sa,alebo to tak odstavalo, ze by to vietor poodfukoval

zuuzankka
12. jún 2012

ahojte.dnes som si kupila kocik BJCM a som z neho cela paf 😀 to skladanie fakt rychle,jednoduche,lahucke 🙂 strieska je riesena podla mojich predstav chrani pred slnkom aj vetrom..je priestrany co sme potrebovali kedze mame doma takeho valibuka 🙂 ma sice zopar chybiciek a to ze sa dokupuje vsetko prislusenstvo :( takze madlo,plastenka,nanoznik,..plastenku sme nekupili original ale na X-lander a sedi ako rit na serbel :D este je tu jedna vec a to ze sa nedaju polohovat nozicky takze uvidime ako nam posluzi ked drobec podrastie snad to nebude prekazat a bude sa mu tam dobre spinkat 🙂 🙂