icon

Kočík Baby Jogger City Mini GT a Baby Jogger City Versa

veronka
17. jan 2012

Maminky, už ste niektoré majiteľkami týchto kočíkov? Ak hej poprosím skúsenosti, aké majú klady, zápory a ak nie, tak čo na ne poviete, aké môžu byť?
Tu sú o nich bližšie informácie:

Baby Jogger City Mini GT
http://www.baby.jogger.cz/14-kocarek-citi-mini-...

Baby Jogger City Versa
http://www.baby.jogger.cz/kocarek-city-versa-mo...

ivetka09
15. okt 2012

@katrenka111
@ifkael
@tilly
kocky slubene fotky ... fusak je len docasny s autosedacky, a to lezanie ako v skrupinke dufam bude v pohode ze to detickam nevadi lebo mne maly vela spinka v kociku

ivetka09
15. okt 2012

@tilly dakujem 🙂

ivetka09
15. okt 2012

@tilly aby som nemusela vkuse velku Versu terigat hore dole po schodoch a tak ja chodim aj 3 x von autom rano beriem maleho do skoly tak letim autom pobede pre neho tak letim autom a niekedy aj ked treba na nakupi a to aby som vkuse terigala hore dole versu to by mi asi liezlo na nervy casom ...

ivetka09
15. okt 2012

@katrenka111 no spokojnost vonku zatial super, ide krasne aj ked trosinku tazsie oproti mojmu neu ale je to v pohode a nie je to ovela horsie len trosilinku, ale hrbolce a zle cesty zvlada skvele to fakt, no a to spanie v skrupinke to dufam nevadi na chrbatik detickam kedze maly mi vela spinka v kociku ... Zeby som mala predsa kupit vtedy to Graco Evo a tam by spal uplne na rovnom? hm ... este ju mam doma len pol dna a uz vymyslam no hrozne ale inak je uzasne krasna 🙂

tilly
15. okt 2012

@ivetka09 ved nechavaj versu v aute, ci potrebujes ju v byte?
a to tam mate uz taku zimu? ze fusak, rukavnik...
inak kraaaaaaaaasna je ta cervena 😵
to spinkanie nevadi, nemusi byt v rovine... my sme tak spinkali do dvoch rokov...

ifkael
15. okt 2012

Mne sa aj nove stokke pacia- scoot ako kocik do mesta. A aj crusi..
Ale s versou sme sa skamaratili ;) tak som rada

ifkael
15. okt 2012

@ivetka09 kraaaaasny je 🙂) tak dufam, ze budes spokojna

ivetka09
15. okt 2012

@tilly hej potrebujem ju aj doma maly mi len v kociku spi aj v nutri. Tak hovoris ze to nevadi ked spi v korytku a nie na rovnom? No veru tu je uz zima uz sa nosia zimne kabaty tu povedzme na rukavnik sa potom oteplilo ale fusak pouzivame tu uz mesiac urcite.

ivetka09
15. okt 2012

@ifkael dakujem dufam aj ja ze budem spokojna a nebudem lutovat ze nemam to graco evo 😉 lebo potom ma manzel nakope. Lebo on chcel graco to ja som chcela versu 🙂

katrenka111
15. okt 2012

@ivetka09 ahoj no je krásny paradna cervena farba, takže nie si až tak spokojna ked už vymyslas a rozmýslas nad Gracom?? podla mna Versa je 100x lepsia ako Graco....
Ale je dost ťažka vsak???

ivetka09
15. okt 2012

@katrenka111 Ahojko moja, no tak to je fakt dost tazka to sa musi uznat ... no a spokojna som len tym ze mne sa hrozne paci mna to korytko trosku skrie ale to je asi len zvik. Ved mam doma este neonato tak v tom mi moze zatial doma spinkavat maly a ked ho tak skoro nepredam onedlho bude mat rok a versa postaci potom mi uz nebude vadit to korytko. Graco sa mi paci len kvoli rovnemu lezaniu inak nie

mirkap84
16. okt 2012

...kocky, opat sa Vam tu prikmotrim 😅 , krasna je ta cervena Versa, krajsia ako na net foto @ivetka09 a urcite krajsia a kvalitnejsia ako Graco evo, podla mna nemusis vobec lutovat 😉 ...a ty mas cervenu s nafukovacimi? Lebo cerveny model mal byt bez nafukovacich ci? 😕
@katrenka111
@ivetka09

ivetka09
16. okt 2012

@mirkap84 Ahoj, ano mam cervenu GT su aj take aj take, ale mne sa velmi pacila cervena GT. Tak hovoris ze nemusim lutovat? Mne keby sa Versa tak nepacila ako sa mi paci tak ju nekupim, a len to spinkanie na rovnom sa mi paci na Gracu

mirkap84
16. okt 2012

@ivetka09 ...nechcem Gracu krivdit, ale urcite su BJ kociky kvalitnejsie, min. konstrukcne urcite...o Graco som sa okrem milion inych kocikov 😀 zaujimala tiez, pani z obchodu odpisala, ze sa dobre predavaju (maju perfektnu cenu) ale skusenosti prip. reklamacie este nevedela povedat, nakolko je to novinka...na pohlad mi pride ta konstrukcia rychlo rozvrzgatelna, ale je to len moj pocit a strieska mi tam nereze, pride mi sportiak velmi otvoreny...
...korytko je vec nazoru, pokial ti drobec nespinka na brusku, nevidim v korytku problem, zvykne si 🙂

ivetka09
16. okt 2012

@mirkap84 no ved, este som s Versou poriadne nebola ani vonku, lebo dnes zas prsi tak sa uvidi ako sa ujme casom... A neviem ci je labilnejsi Graco nepoznam tie kociky tak lebo som ich neskusala nikdy len tento ale aj to len v obchode. ... Mozno keby som ho mala tak ani s tym nie som spokojna kto vie ... A zatial mam doma ten moj neonato tak spinka zatial v nutri v nom kym sa nepreda a ked sa preda sa uvidi co bude dalej, aj to ze kedy sa preda ci teraz alebo casom kolko bude mat maly mesiacov. Teraz ma 8,5 mesiaca tak uvidime

katrenka111
16. okt 2012

No moj je v tom korýtku spokojný, konecne sa nevrtí, nevykruca v kocari ale pekne sedka, prípadne ležka s nožkami hore.... 🙂

katrenka111
16. okt 2012

@ivetka09 pocuj moja ty si neni na 100% nejak spokojna tusim??? co sa deje???

ivetka09
16. okt 2012

@katrenka111 no zlatko nič len to korýtko ale už som to vyriešila ... doma na spanie bude neonato a vonku na prechádzky Versa. Už aj manžel sa s ňou s mieril povedal že Graco by tieto cesty nevydrzal a Versa je predsa len stabilnejšia a to je to že vonku prší a neviem si ju ani poriadne odskúšať ... A nemám ešte ani fusak a tak možno všetko ma škrie že sa to tak ťahá ... asi vo štvrtok pôjdem kúpiť zatial baby jogger fusak kým nepríde môj lodger a ten príde možno asi tak za 2 týždne

ellysa
16. okt 2012

@ivetka09 podľa mňa je korýtkové sedenie omnoho lepšie pre menšie deti ako rovná plocha 😉

ivetka09
16. okt 2012

@katrenka111 aj môj je spokojný v tom korýtku aj vňom už spinkal a dobre sa mu spinkalo, len ci im to neskodí na chrbatik a ze su tak spuceny vtom ked spia ze nie je na rovnom aby som mu neuskodila len zato. Maly je v kociku v pohode paci sa mu

ivetka09
16. okt 2012

@ellysa hej? ale aj spinkanie to je ok?

monda17
16. okt 2012

@ivetka09 tiež mi bolo korýtko proti srsti, ale to bol len moj problém, deti boli spokojne 🙂

ellysa
16. okt 2012

@ivetka09 no mne spinkala malá najlepšie v korýtku, keď sme kúpili golfky tak bola z toho nervná, že má byť rovno, tam už mi potom ani nespala, pre krpca sme tiež kúpili korýtkový kočík

ivetka09
16. okt 2012

@monda17 aj môjmu malému sa dobre spinkalo, mňa len to trápi či im neškodíme na chrbátik? No ale keby to bolo zlé na vývoj dieťatka tak by snáď nevyrábali také kočíky Nie?

katrenka111
16. okt 2012

@ivetka09 ja cakam este na madielko a fusak tiež este nemam....ja som zas trosku rozmýslala že ci by nebol lepsí mini 4 ale potom som si Versu zamilovala aj ked je ťažka...to clovek fakt zistí len po case ked ho používa... 😉

ivetka09
16. okt 2012

@ellysa super tak ste ma ukludnili, a co za kocik ste kupili pre prcka? a kedy vlastne bude?

katrenka111
16. okt 2012

@ivetka09 aj lekári odprucaju korýtkove sedenie, je to ževraj dobre aj na chrbatik... 😉

ellysa
16. okt 2012

@ivetka09 bgb cameleon, mala som ho aj pri malej, potom predala, lebo som chcela vyskúšať iné a nakoniec sme sa k nemu vrátili 🙂

ivetka09
16. okt 2012

@katrenka111 hej super, tak som kludnejsia

ivetka09
16. okt 2012

@ellysa aha viem 🙂