icon

Kočík Baby Jogger City Mini GT a Baby Jogger City Versa

veronka
17. jan 2012

Maminky, už ste niektoré majiteľkami týchto kočíkov? Ak hej poprosím skúsenosti, aké majú klady, zápory a ak nie, tak čo na ne poviete, aké môžu byť?
Tu sú o nich bližšie informácie:

Baby Jogger City Mini GT
http://www.baby.jogger.cz/14-kocarek-citi-mini-...

Baby Jogger City Versa
http://www.baby.jogger.cz/kocarek-city-versa-mo...

katrenka111
1. dec 2012

@ellysa no ja skusim asi to mini alebo tfk dot ale tam su palice takže to by mi asi vadilo alebo MP luna mix sa mi paci....no ved uvidime este len ma stve ta vaha Versy...dnes ako som ho niesla po schodoch ma strasne ale strasne zabolelo v podbrusku takže teraz neviem ako ho budem vynasat.....

katrenka111
1. dec 2012

@ivetka09 ja nepisem zle o nom može byt perfektný....ano chcela som ho moc, ale potom som ho už asi moc okukala a aj vonku stale videla a proste ne živo mi prisiel strasne cudný tak sa mi prestal pacit nejako....

katrenka111
1. dec 2012

@ivetka09 ale je dlhe a dieta mas este male tak tie nožicky by neviseli ked by ležalo si myslím....Versa to polohovanie nožiciek tiež nema až take superne.....

ivetka09
1. dec 2012

@katrenka111 no neviem, ale ty dieta priputas a ono nie je vysoko na chrbatikovej casti takze mu tie nozicky vysiet budu a hlavne ked bude spinkat to nie je dobre... a Versa? Ja som to na Verse tak urobila ze ked som vyhla to polohovanie noziciek a nebolo to vysunute tak som tu latkovu cast prestrcila hore tak mal maly nozicky uplne hore ako keby to tak bolo... neviem ci chapec co hovorim ale tak som to riesila a bolo to super skus to tak

katrenka111
2. dec 2012

@ivetka09 moja tak porad teda nejaký lahsi kocik lebo ja už fakt neviem potom že aký..teraz to zacina byt už nutnost lebo mala som sekciu anemienim dostat pruh alebo co.....už som nastvana no ale včera sme boli na nakupe a robili sme dost velký nakup a vsetko uplne vsetko sa mi krasne do kosika zmestilo....

ivetka09
2. dec 2012

@katrenka111 no neviem lebo zalezi co potrebujes, ci musi byt reverzny alebo nie a ci ti zalezi len na vahe a kolko ma byt vaha max. a ci ti aj na tom zalezi aby mal velky kosik ... a ci sa musi skladat dokopi a tak ... zalezi co podkladas za nutnost ...

katrenka111
2. dec 2012

@ivetka09 momentalne nutnost vaha a dobra skladnost....

ivetka09
2. dec 2012

@katrenka111 akoze chces nieco ku verse? a vaha do kolko

katrenka111
2. dec 2012

@ivetka09 neviem rozmýslam asi by som potom Versu predala.....
vaha tak asi okolo maximum 9kg ideal 7-8kg

katrenka111
2. dec 2012

@ivetka09 keby bol quiny zapp xtra 4kolka tak asi berem ten....len tie palice no...

ivetka09
2. dec 2012

@katrenka111 no fiha tak takych kocikov moc nie je ... lebo ty chces aby bol velky aj pre vecsie dieta nech to nie je golfac ale nech je aj lahky skladny a nech ma dobre kolieska na tlacenie ... no to tazko takto ... lahke su len golface alebo sportiaky co tebe sa nepacia ako pp book a tak ale chces aby bol reverzny?

ivetka09
2. dec 2012

@katrenka111 no ked sa ti paci quinny zapp xtra 4 kolka tak kup ten co mam ja ... ver mi je perfektny ... ja uz iny golfac ani by som nechcela zatial

katrenka111
2. dec 2012

@ivetka09 to už nie je až tak podstatne aby bol reverzný myslím... PP Book je sportak ....a ani sa mi nejak nepaci až tak....
proste teraz mini, luna mix alebo Quiny??? ten sa paci aj mužovi len tie koliesak ma odrádzaju malicke.... a striesku ma aku???

ivetka09
2. dec 2012

@katrenka111 ten moj quinny je stabilny lahky velmi dobre sa tlaci ... len co ma chybu tebe asi nebude dobry lebo je maly mne to staci ale ty vkuse riesis velke kociky nech sa ti tam zmesti aj 2 rocne dieta ... a tie kolieska ked chodis hrkocu na chodniku ale to vsetky golface aj maclareny hrkocu tu to som naschval pocuvala a pozerala ale mne ani to nevadi fakt ... inak je perfektny ja si ho urcite nedam a budem vychvalovat az do neba hihi

katrenka111
2. dec 2012

@ivetka09 tak potom už len mini pre mna a vybavene nie??? no ja mam 176cm tak asi by bol malický 😀

ivetka09
2. dec 2012

@katrenka111 ale aj tam mas male kolieska a potom uz je to jedno ci tie kolieska 4 ma po stranach alebo tak ako moj ze dvojite vstrede ... fakt je stabilny neprevrati sa co ho som sa najviac obavala a velmi lahucko sa tlaci co je uzasne ... u mna a u muza je to kocik number 1

ivetka09
2. dec 2012

@katrenka111 no lenze mini nema polohovanie noziciek co je zas pre mna dolezite pre deticky do roka a pol ale zalezi na tebe a ved vkuse riesis to mini ved ho kup a hotovka ... ved ty uz tie kociky riesis 3 mesiace a vkuse to iste ved si kup a hotovka ... a ked sa ti nebude lubit ved predas len to uz tolko neries

ivetka09
2. dec 2012

@katrenka111 no a ja ta vyriesim raz dva ... taka zakladna otazka mas peniaze na to aby si teraz kupila to mini? alebo musis predat najprv versu a tak kupit mini ... lebo vies ked nemas do plusu peniaze ze kupis mini a potom predas versu tak budes par dni aj tyzdne bez kocika to ti nevadi?

ivetka09
2. dec 2012

este som zabudla tu su uplne prve fotky mojho quinny

katrenka111
2. dec 2012

@ivetka09 jee aký zlatý drobec.... 🙂

katrenka111
2. dec 2012

@ivetka09 no ja by som hned kupila mini, len nie je u nas.... tak preto to riesim stale keby bol už ho mam hned a vyse 300eur za neho nedam co ho maju v jednom eshope v CR, už chapes??? takže asi pockam s Versou na mini do jari a hotovka, už to neriesim....len neviem ako s Versou sa vytrepem bojim sa aby som nedostala pruh a to som po sekcii tak si vies predstavit ako ma boli jazva ked ho vynasam

ivetka09
2. dec 2012

@katrenka111 dakujem 🙂

ivetka09
2. dec 2012

@katrenka111 no tak to nevies inak vyriesit len pockat do jari ... ale ved tak si kup quinny co mam aj ja a kym nie je sneh budes vozit v tom a versu len ak by bol sneh a na jar mozes vsetko predat ked bude mini a kupis len mini a hotovka ... a nebudes mat problemy ja som preto kupila quinny lebo nevladzem terigat hore vzdy tazky kocik s malym ale ked by bol sneh alebo idem niekde na extra dlhu turu budem mat aj brio a hotovka

ivetka09
2. dec 2012

@katrenka111 pozri co som ti tu nasla ... http://www.gumtree.com/p/for-sale/baby-jogger-c... a viem ti ho aj poslat keby si ho chcela ... a tiez ho opisuje ako naj naj kocik tiez ma pre neho vasen ....

katrenka111
2. dec 2012

@ivetka09 jo jo parada ževraj lepsi ako Bugabo??? no sranda.... pocuj a nový kolko stoji tam u Vas??? ja chcem nový....

katrenka111
2. dec 2012

@ivetka09 tiež jedno riesenie.... 🙂

elisskah
2. dec 2012

@ivetka09
@katrenka111 Caute baby som tu nebola 2dni na nete, tak mam co dohanat. Polohovanie noziciek ma versa super. A ja sprosta som az dneska zistila, ze sa to da tak vysuvat. 😀 Mavala som to tak zarovno ako na 1.foto a fusak sa mi potom trochu smykal, ked som posadila malu, Tak dnes som to uz mala tak ako na 2.a3. foto a Ivetka to myslela tak Kati, aby si si to davala tak ako na 4.foto. Mam pravdu?

elisskah
2. dec 2012
elisskah
2. dec 2012

@ivetka09
@katrenka111 @ifkael Ja u nas na dedine, kedze v meste som malokedy, len na rychle nakupy, tak nepoznam a nevidim kociky o akych sa tu casto diskutuje. Vcera som bola na takom poznavacom vylete spojenom s v.trhmi vo Viedni a bolo tam vela mamiciek s kocikmi tak som to vsetko sledovala, len tak letmo za pochodu. Bol tam sami bugaboo cameleon, aj icandy som videla, aj Mcleren aj jedno brio a rozne ine. A zozadu podla strechy som spoznala jogger, bol zeleny, ale neviem ci mini alebo miniGT, rychlo zasiel, bol to len letmy pohlad. Cameleonov tam bolo pozehnane. Takej pieskovej farby mala jedna a taky bol zadrbanyyyy, dole ten kosik nizko tiez v tej farbe, spinavy, ale aj strieska spinava. jedna mala hlboku cast. Kamaratke hovorim, ze to je velmi drahy kocik, oblubeny u mamiciek a tak....povedala, ze toto? vyzera jak krabica 🙂 Ozaj aj 2jo stokke som videla. No je velmi zvlastny, nehovorim, ze zly, ale tym ako vyzera, je proste original nezamenitelny, Vyzera luxusne, ale co sa tyka funkcnosti, kolies, skladnosti, nemam o tom ani potuchy, kedze sa on nazaujimam. A tie icandy su velmi drahe? Na nete sa tu tusim ani kupit nedaju.